Vijdansız Annemden çektigim zulüm

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Şuan aglayarak yazıyorum fake olmadıgına namusum adına yemin ediyorum...

Dün gece çok kötü şeyler oldu Annemle tartıştık biraz aldı terligi fırlattı kafama başım ve çenemde biraz tahriş vardı şanssızlıgında bu kadarı hiçbir zaman izin vermezdim vurmasına ama bu sefer alıştım sana artık diyerek izin verdim hiç acımadan vurdu alnım ve çenemdeki tahriş çok fena yara oldu hiç acımadan vurdu ve az öcne bir komşumuza birşey diyecektim kapıyı açmaz diye aralık bıraktım kapıyı kapatmış çaldım çaldım açmadı kapıda agaç olup çalmaya devam ettikten sonra sıkılıp açtı sonra neden kapıyı açık bırakıyorsun deyip tekrar vurdu neden her konuda şanssızım :( neden benimde herkes gibi düşünceli bir annem yok :( babama söylemedim yarayıda görmedi krem koymuştum üzerine :( sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Kac yasındasın?
Seni cok iyi anlıyorum böyle anneler de annemi diycem kimse kızmasın bana lütfen. Bu konuda cok seye sahit oldum kalabalık bir aile' ye sahip olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle bir tane teyzem var ki, allah düsman basına vermesin. Cocuklarını öldüresiye döver bir kabahatlarinde ona göre dövmek, terbiye etmektir. Ne yazık ki o cocuklar akıllanmak yolunda hic bir yol alamadılar.. Anne ve babası o kadar fena olmasına ragmen, korkmadan, cekinmeden her birseyi yapıyorlar. Cocuk nedir onlar icin cok merak ediyorum..
Senin annen hep mi böyleydi? Eger, degilse bir sorunu olabilir diycem.

bende yaşını merak ettim
ve de neden dövdüğünü
durup dururken mi dövdü yoksa her tartışmanız bölemi geçiyo:18:

canım benim, çok üzüldüm durumuna :59:

babanla durumu konuşmalısın..
KOnuşmayı düşündümde ne yapabilir ki :(Kardeşim biliyor ama acıyarak bana baktı gözlerim dolmuştu :(
Kac yasındasın?
Seni cok iyi anlıyorum böyle anneler de annemi diycem kimse kızmasın bana lütfen. Bu konuda cok seye sahit oldum kalabalık bir aile' ye sahip olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle bir tane teyzem var ki, allah düsman basına vermesin. Cocuklarını öldüresiye döver bir kabahatlarinde ona göre dövmek, terbiye etmektir. Ne yazık ki o cocuklar akıllanmak yolunda hic bir yol alamadılar.. Anne ve babası o kadar fena olmasına ragmen, korkmadan, cekinmeden her birseyi yapıyorlar. Cocuk nedir onlar icin cok merak ediyorum..
Senin annen hep mi böyleydi? Eger, degilse bir sorunu olabilir diycem.

Her zaman değil ama sürekli böyle oluyor bazen sevgisinide gösteriyor ama en ufak birşeyde alıyor terligi eline 15 yaşındayım bu yaştan sonra hala zulüm ediyor çocuk gibi dövüyor derslerim yüzünden tartışmıştık hep beni suçluyor çalış demekten başka birşey yapmıyor gelip öğretmenlerime durumumu sormuyor e-okuldan derslerime bakmıyor dershaneye göndermiyor çalışan kendisi yapar diyor :( hiç suçu kendinde aramıyor

Bu arada dün evi süpürüp tozları almıştım ama öğleden sonra yine neden hiç birşey yapmıyorsun ne biçim bir kızsın ev ne halde falan dedi ne yapsam yaranamıyorum çok sıkıldım artık

Benimde şahit olduğum Cani denecek konumda olan sözde ''anne'' var.

Babanızla mutlaka konuşmalısınız...

Kaç yaşındasınız bilmiyorum amaister küçük olun ister büyük

ben şiddetin her yaşına karşıyım!...

Laf dinlemeyen çocukların bile dayak yemesini etik bulmuyorum.

İnsanız yahu,şiddete ne gerek var!

Sende kendine vurdurma arkadaşım,savun kendini tepkini koy.

Babanızla konuşun. Böyle devam etmez. Yaş kaç olursa olsun, sıfat ne olursa olsun kimsenin kimseye fiziksel ya da ruhsal şiddet uygulamaya hakkı yok

Allah yardımcın olsun canım. Hiçbir sebep makul sayılamaz seni dövmesi için. Sorun nedir? Neden böyle bir şey yapıyor? Kardeşin var mı, onları da dövüyor mu? Yaşananlar hayatını bir şekilde etkileyecek ama sağlam durmaya çalış. Üniversite çağında mısın acaba? Farklı bir şehire okumaya gidebilirsin ve kafanı biraz olsun toplayabilirsin diye düşünüyorum.

Benimde şahit olduğum Cani denecek konumda olan sözde ''anne'' var.

Babanızla mutlaka konuşmalısınız...

Kaç yaşındasınız bilmiyorum amaister küçük olun ister büyük

ben şiddetin her yaşına karşıyım!...

Laf dinlemeyen çocukların bile dayak yemesini etik bulmuyorum.

İnsanız yahu,şiddete ne gerek var!

Sende kendine vurdurma arkadaşım,savun kendini tepkini koy.

Nomalde hep tepki gösterirdim ama artık ne gerke varki alıştım artık

annen üveymı canım eger öyleyse bıdakı dayak yeme faslında gıt bır hastaneye darp raporu al ama karakola gıtme hemen bunu ona karsı koz olarak kullan eger keyfı dövuyosa senı bıraz korkar yok psikolojısı bozuksa ve dövmeye devam edıyosa karakola gıdıp raporu goster ve evden uzaklastırmanı talep et canını sokaktamı buldun he dıyosan bunları yapamam babana soyle kaldıkı baban eşini haklı görür abarttıgını söyler sana bence dayı amca hala varsa onlarlada paylasabılırsın

evet 15 yaşındayım Annem 40 yaşında ama 35 yaşındaki bir kadın gibi yaşla alakası oldugunu sanmıyorum

benim annemde 40 yaşında ben 22 yaşındayım 5 kardeşiz biz ve hepimiz zaman zaman annemden dayak yemişizdir. tabi küçükken ama çok pis döverdi o zmanlar anlayamıyordum annemi . 26 yaşına kadar 5 tane çocuk doğurmuş ve biri özürlü biri 2 yaşında öldü .. şu anda annemle çok iyiyiz kimseyle konusamadığım seyleri onla paylaşıyorm o olmadan eve bile girmek istemiyorm ..
yani bilemiyorum acaba annenin psikolojisi bozuk olabilirmi?
ben şimdi şimdi anlıyorm annemi tabikii dövmek sorunu çözmez ama bazeen hıncını bizden çıkardığını anlıyordm ne biliyim ya konusmayı dene yada zamana bırak

Son düzenleme:
Hayır sadece bana böyle yapıyor üç kardeşiz bir abim bir kardeşim var ama onlar ne yapsa birşey demiyor ben en ufak birşeyde yiyorum dayagı :( Üveyde değil ama neden sadece bana anlamıyorum birde 15 yaşında bir ergenim sırf bu durumlar yüzünden psikolojimde çok bozulmaya başladı.Annemin ölmüş çocugu falanda yokki birtek babaannemden çekiyor biraz o akdar başka hiçbir sorun yok. bugün cildiyeye giceğim zaten. oradan darp raporu alailirim heralde ama ne yapacağım ki darp raporunu savcılıga falan gidemem o bana ne yapsada vijdanım izin vermez buna :( belkide evden ayrılmak için gidebilirim

Son düzenleme:
Şuan aglayarak yazıyorum fake olmadıgına namusum adına yemin ediyorum...

Dün gece çok kötü şeyler oldu Annemle tartıştık biraz aldı terligi fırlattı kafama başım ve çenemde biraz tahriş vardı şanssızlıgında bu kadarı hiçbir zaman izin vermezdim vurmasına ama bu sefer alıştım sana artık diyerek izin verdim hiç acımadan vurdu alnım ve çenemdeki tahriş çok fena yara oldu hiç acımadan vurdu ve az öcne bir komşumuza birşey diyecektim kapıyı açmaz diye aralık bıraktım kapıyı kapatmış çaldım çaldım açmadı kapıda agaç olup çalmaya devam ettikten sonra sıkılıp açtı sonra neden kapıyı açık bırakıyorsun deyip tekrar vurdu neden her konuda şanssızım :( neden benimde herkes gibi düşünceli bir annem yok :( babama söylemedim yarayıda görmedi krem koymuştum üzerine :( sizce ne yapmalıyım?
Annenin yaptığı yanlış sana da geçmiş olsun Annenle babanın arası nasıl Annen sana karşımı böyle tutum sergiliyor Eğer mutlularsa diyeceğim bi şey yok böyle yapmaması gerekiyordu mutsuzlarsa hıncını senden mi çıkaıyor o zaman bir psiyatrise gidip yardım almasını önerecem Sen sağlıklı bir genç kız olduğun için çok şanslısın deslerine de çok çalışarak başarılı olup şansını ikiye katlıycaksın bundan hiç şüphem yok

Anne' lik bu degildir bana göre. Anneyim, babayım döverim de severim de! Cocuk kosucak, oynayacak üzerini de kirleticek! Ondan bir köse de oturmasını beklemek cahilliktir bana göre. Sabrı olmayanlar anne olmaya kalkmasınlar bir zahmet!

Ben cocukları cok seviyorum diyorlar ama ilgi, sevgi, alaka sıfır. Nasıl bir sevgidir bu hic anlayamadım anlamıycamda.

Annem ile Babamın arası çok iyi biraz bazen sıkıntı oluyor ama oda her ailede vardır mutlaka.

Evet üzülerek söylüyorum ama bencede cahilliktir

Birde diyor ki biz sizi dövmüyoruz yinede içinize kapanık oluyorsunuz inanmıyorum ya:( evet içime kapanıgım ama sırf onun bu davranışları yüzünden o ise hala serbestlikten kaynaklandıgını sanıyor

Son düzenleme:
darp raporu alip babanin önüne koyacaksin.
ya sen beni korursun bu kadindan yada ben koruyacak baska kisileri bulurum diyeceksin

babanla mutlaka konusman lazim, senin en güzel dönemlerin bunlar, cicek gibi rengarenk olman lazim
anne siddeti yüzünden bu kdr üzgün degil

cok üzüldüm adina tatlim, lütfen biseyler yap. durma böyle

• Beğen
Reactions: anu
Back
X