• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vıks

Isimsiz2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2019
78
15
38
30
Arkadaslar tüp bebek yaptırdım ve sükür 9 haftalık hamileyım ve hasta oldum grıp öksürekte var bı arkadas ayakların altına vıks sür yat gecırır dedı sürdüm sürdukten sonra arastırmak geldı hamıleler kullanabılır mı dıye megersem 3 ay sakıncalıymıs kalktım hemen yıkadım ayaklarımı ama ılla kokusu geldı bısı olmusmudur bı 2 dkda ayaklarımda kaldı masaj yaparak sürmüstüm cok korkuyorum sizce bısı olmus mudurr..

Arkadaslar tüp bebek yaptırdım ve sükür 9 haftalık hamileyım ve hasta oldum grıp öksürekte var bı arkadas ayakların altına vıks sür yat gecırır dedı sürdüm sürdukten sonra arastırmak geldı hamıleler kullanabılır mı dıye megersem 3 ay sakıncalıymıs kalktım hemen yıkadım ayaklarımı ama ılla kokusu geldı bısı olmusmudur bı 2 dkda ayaklarımda kaldı masaj yaparak sürmüstüm cok korkuyorum sizce bısı olmus mudurr..
Yok bir şey olmaz birdaha kullanmazsınız 🌸

Bir şey olmamıştır ama kulaktan dolma bilgileri kendinizde uygulamayın artık. Bir şeyi yapmadan önce hamileler için uygun olup olmadığını muhakkak doktorunuza danışın

Olmamıştır inşallah, korkutmayın kendinizi. Ben de ilk trimesterda grip olmuştum. Ilık süte biraz karabiber ve bal ekleyip içmiştim. Ciğerlerimi çok yumuşatmıştı. Geçmiş olsun. 🌸

Back
X