Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ya ben gitme demiyorum ki zaten, gitsin görsün.
Umrum değil, ailesi benden uzak olsun bana yeter.
İstediği kadar görüşebilir, isterse gitsin kalsın, hakikaten umrum olmaz.
Yeterki huzurum bozulmasın derdindeyim ben.
Yürü git deme :D her akşam git eskisi gibi olun de
Benim amacım sizin görüşmenizi geciktirmek değil, 2.çocukta olunca bakımı için anneme yakın olmak istedim bu kadar de

Ya bi de sizin ev kira
Ne diye boş odayı bile hesaplıyo
Yarın 2+1 e gitseniz yine çöp olacak onca eşya
Bende aynı fikirdeyim de işte, oturda anlat anlatabilirsen.
Eşime göre "yerleşemedik biz" durumundayız.
Daha ne yerleşeceğiz, eşyalarımız tam, bir tane oda boş.
Ay bırak o da boş kalsın, ütü odası olsun çamaşır kurutma odası olsun.
Niye bu kadar rahatsız etti anlamadım zaten...

Yemek yenmez mi ya :KK70:
Benim aklımda 40 çeşit şey var
Ama setcardımızın limiti yetmez tabi ona :KK70: 2 çeşit neyinize yetmiyor diyo demek ki patron amcalar

Ahanda saat 13:00
Ben bi yemeğe çıkıp geleceğim
Görüşürüz
Hadi afiyet olsun sana o zaman, benim yerime de ye :-)
Benim iştahım yok... Uzun zamandır kaçık.
Hamileyim ya, deli gibi yemek yeme hissiyatı ne zaman gelecek acaba...
Sabırla bekliyorum... :-)

Ya haksız mıyım sen bana söyle, kendimi aptal gibi hissediyorum.

Bu arada yanlışlıkla baza yazmışım, evet benim baktığım RANZA tipi yatak. Dediğin gibi 2+1 yatak olacak.
2 Tane olacakları için 1 kerede çıksın masrafı, hem de odası geniş zaten çocuğun.
Şu an ev 3+1, hali hazırda çocuk odası var, benim ekstradan bir boş odam var, ona gözünü dikti.
İlla oturma odası olacak orası, kafaya taktı ya.

Bende aynı fikirdeyim, en azından çocuğu yatağa alıştırmak kolay olur.
Gerekirse bende aynı odada uyurum ne olacak, yeterki uyku olsun nerede yattığımın çok önemi yok.
Çalışıyorum, hamileyim ve 2 katı yoruluyorum. Biraz insan karısına da insaf eder ya...
Bende aynı fikirdeyim, boşa masraf, şimdi zaten koltuk takımı TV var.
Hali hazırda onları kullanıyoruz, dahasına ne gerek var.

Ben akşam da dedim, artık sinirlerim boşaldı: "Sen beni anlayacaksın da şu annen - baban dünyadan göçüp gidince beni anlayacaksın (Allah gecinden versin), ama ben o zaman olmayacağım bilesin!"

Bazen diyorum bu kadar ufak şeyler yüzünden hiç gerek yok, çekilecek dava değil.
En ufak şeyde uzlaşamıyoruz, çünkü anasının aklı ile anasının güdüsü ile giden bir adamla evliyim malesef.
Ona sorsan "hayır ne alakası var ben annemle mi konuşuyorum sanki" der.
Ama ben adım gibi biliyorum her gün annesi ile 1 saat muhabbet ettiğini...

Yarabbim, geçer bu günler dimi?
Geçecek inşallah... :KK51:
Sen öyle deyince ne dedi merak ettim. Sen teşvik et git gör anneni de hatta hergün 5 10 kere söyle. O zaman anlar belki seninle alakali olmadığını durumun. Bende şunu anlamıyorum madem bu kadar anneciler evlenmesinler ama toplum baskısı işte. Var ya şu toplum baskısı olmasa Türkiye'de insanlar zor evlenir birbiriyle o kadar diyorum.

Sen öyle deyince ne dedi merak ettim. Sen teşvik et git gör anneni de hatta hergün 5 10 kere söyle. O zaman anlar belki seninle alakali olmadığını durumun. Bende şunu anlamıyorum madem bu kadar anneciler evlenmesinler ama toplum baskısı işte. Var ya şu toplum baskısı olmasa Türkiye'de insanlar zor evlenir birbiriyle o kadar diyorum.
Ben toplum baskısı değil de, severek evlendim mesela.
Ama evlendiğime pişmanım.
Bekar günlerimi arıyorum resmen.

Ha dünya tatlısı bir oğlum var, Allah'a şükürler olsun verdiği için...
Fakat bazen diyorum ne gerek vardı da evlendim.

canım bu "bu çocuk sapık mı" konusuna ne diyorsun,
ay bu devirde erkek çocuk yetiştirmesi de çok zor yaa

sapık falan olduğunu sanmıyorum.. merak sadece ama bu tip şeyleri merak içinde geç kalmış bence:)
kreşte çözülüyor genelde bu meraklar :)

kızlar şu doğum işined alternatiflerimi yazayım size, öyle kararsız kaldım, siz de bir el atıverin.

1- TR de doğum, annemlere taşınıcam 32. hafta bitince, ama kardeşim ve eşinin tayin durumları var, ev biraz cümbür cemaat modunda olacak, gerçi oğlumla ilgilenmeme çok gerek kalmıcak, o kalabalıkta aramaz bile beni.
eşim doğuma gelip 2 gün anca kalabilecek.
ben de kırkını uçurup gidicem kısmetse.

eşimin gel giti doğum masrafı derken 4 bini geçecek masraf olarak bakarsak.

2- Maltada doğum, eşim araştırıyor, ama sanırım tamamen ücretsiz olacak, tabi taksisi şusu busu sürekli git gelde biraz para tutar, onları eklemiyorum.
ama yalnız olacak, büyük oğlum olmasa korkmuyorum da, büyük olunca gözümde büyüyor açıkçası.
iyisi eşim yanımda olacak, iş saatlerini esnetebilecek falan.
Tabi ben gene 32. haftayı doldurup gidebiliyorum.

Maltanın sağlık sistemi İngiltereye benziyormuş, baya iyi diyorlar forumlarda.

Alys Alys mantık olarak malta ama sana uymuyor bence büyük oğlan sebebiyle..
bu kardeş gelme olayını kalabalıkta çok daha kolay atlatır gibi ..

ya bu maltada doğumu hiç düşünmüyordum aslında da, son olaylar biraz tırstırdı ne yalan diyim,
ohal mohal kalmayalım buralarda dedirtti bir yandan.

kızlar şu doğum işined alternatiflerimi yazayım size, öyle kararsız kaldım, siz de bir el atıverin.

1- TR de doğum, annemlere taşınıcam 32. hafta bitince, ama kardeşim ve eşinin tayin durumları var, ev biraz cümbür cemaat modunda olacak, gerçi oğlumla ilgilenmeme çok gerek kalmıcak, o kalabalıkta aramaz bile beni.
eşim doğuma gelip 2 gün anca kalabilecek.
ben de kırkını uçurup gidicem kısmetse.

eşimin gel giti doğum masrafı derken 4 bini geçecek masraf olarak bakarsak.

2- Maltada doğum, eşim araştırıyor, ama sanırım tamamen ücretsiz olacak, tabi taksisi şusu busu sürekli git gelde biraz para tutar, onları eklemiyorum.
ama yalnız olacak, büyük oğlum olmasa korkmuyorum da, büyük olunca gözümde büyüyor açıkçası.
iyisi eşim yanımda olacak, iş saatlerini esnetebilecek falan.
Tabi ben gene 32. haftayı doldurup gidebiliyorum.

Maltanın sağlık sistemi İngiltereye benziyormuş, baya iyi diyorlar forumlarda.
Ben Malta derim.

Ben toplum baskısı değil de, severek evlendim mesela.
Ama evlendiğime pişmanım.
Bekar günlerimi arıyorum resmen.

Ha dünya tatlısı bir oğlum var, Allah'a şükürler olsun verdiği için...
Fakat bazen diyorum ne gerek vardı da evlendim.
Ben onu erkekler için yazdım. Erkeklere de yapılıyor toplum baskısı ve birçoğu olgunlaşmadan evleniyor bence birde genelde rüştünü ispat etmek için çocuk...E sonra ne oluyor?Adama sorumluluk verilmemiş hiç şimdi eşinin sorumluluğu var, çocukların var...Bunlardan kaçıyor erkekler. Bunların olmadığı tek yer neresi????Bingoooooo annesinin evi. Oraya gitmek onları sorumluluktan kurtarıyor bence bilinçaltında. İşte o yüzden olgun olmayan, rahatına düşkün, sorumluluk alamayan erkek evlenmesin :) :)

Back
X