Vikviklemek Hakkında Herşey :)

:KK71::KK73:Ahahaha super vikviklerin sayfasi :KK66: harikasin queen
Valla canim soyle anlatayim, erkek milletine ozelliksiz kadin olmak lazimmis. Oyle okuyan, arastiran, gorgulu,kulturlu, her isini kendi yapan kadinlari kaldiramiyor erkeklerin tek hucreli bunyeleri. Nerde basitlik varsa onu seviyorlar, malum kendileri de basit tek hucreli canlilar olduklari icin. Her adimda onlara ihtiyacimiz olsa ayyyy sunu yapamadim ayyyy bunu yapamadim ayyyy korktum ayyy ben acizim nolur yardim et desek vikviklemenin allahini yapmis oluruz ki bu da bizi kiymetli yapar
Ama demem o ki sonradan olmuyo bu isler, o tek hucreliler bi uyanik bi uyanik sormayin kardesler, hemen cakiveriyorlar numara yapildigini:KK70:

@pinkycaramel gel kiz buraya saglam topic var
Sen de anlat bakiiim vikvikleyenlerden senin de tanidigin vardir

Kendi işimi kendim yaparım. :KK45:Ben bu vikviklemeyi prenses gibi falan sandıydım.:KK53:

Aynen yaaa bile bile yaziyoz ya bi de bdvde
Sonunu bilerek de yapmak cok sacma gercekten
Sonra gelsin cimbizlar tirpanlar amaneeeey:KK66:
Ben birkac gune pro olcam su an kaldiramam yaniii:KK66:
İnsanın aklına bişey geliyo
İki laflayalım derken hop yine kodes :D

:oops: Utandırık oldum
Oh burası iyi oldu
Havadan sudan da girebiliriz muhabbete
Konu dışı diye gümlüyodum BDV de

N nscckts sende gel, vik vikleyelim :KK70:

Aynen yaaa bile bile yaziyoz ya bi de bdvde
Sonunu bilerek de yapmak cok sacma gercekten
Sonra gelsin cimbizlar tirpanlar amaneeeey:KK66:
Ben birkac gune pro olcam su an kaldiramam yaniii:KK66:

kızlaar nolmusss burda
vikvik :KK45:

bu cuma esımın dogum gunu napsaaam bılemedım kızımızla beraber ılk kez dogum gunu kutlıcaz

ben esıme ıhtıyacı olan bılumum ciciler aldım ama nasıl bı kutlama yapalım bu kez bılemıyorum

her sene hep guzel bı yemek hazırlardım butun akrabaları cagırırdım tum arkadaslarını hep bırlıkte kutlardık bukez basbasa aılece olalım ıstıyorum hep kalabalıga alıstı garıpser mı bılemedıım

Back
X