- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Üzülmeyin ben size özet geçerimsanırım bdv de bir konu kaçırdık ondan mütevellit açılmış bu konu![]()

Yeni geldim yemekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin ben size özet geçerimsanırım bdv de bir konu kaçırdık ondan mütevellit açılmış bu konu![]()
Vik vikleyen oooo çok var, benimki bik bik ama. Bik bikleyen insanlar beni katil olmaya teşvik ediyor. Çok bilmiş, her şeyi bildiğini sanan ama hiçbi şey bilmeyen insan. Boş teneke çok ses çıkarır ya. İşte o çıkan ses vik vikAhahaha super vikviklerin sayfasi
harikasin queen
Valla canim soyle anlatayim, erkek milletine ozelliksiz kadin olmak lazimmis. Oyle okuyan, arastiran, gorgulu,kulturlu, her isini kendi yapan kadinlari kaldiramiyor erkeklerin tek hucreli bunyeleri. Nerde basitlik varsa onu seviyorlar, malum kendileri de basit tek hucreli canlilar olduklari icin. Her adimda onlara ihtiyacimiz olsa ayyyy sunu yapamadim ayyyy bunu yapamadim ayyyy korktum ayyy ben acizim nolur yardim et desek vikviklemenin allahini yapmis oluruz ki bu da bizi kiymetli yapar
Ama demem o ki sonradan olmuyo bu isler, o tek hucreliler bi uyanik bi uyanik sormayin kardesler, hemen cakiveriyorlar numara yapildigini
@pinkycaramel gel kiz buraya saglam topic var
Sen de anlat bakiiim vikvikleyenlerden senin de tanidigin vardir
Galiba evet bundan sonra herkese vikvik yapacağım kesinlikle öyleleri çok yaraniyor:)
sanırım bdv de bir konu kaçırdık ondan mütevellit açılmış bu konu![]()
konudan bihaberim sanırım da, konu var mı ki, ondan da emin değilim :)
Tam adamına sordumkızlaar nolmusss burda
vikvik
bu cuma esımın dogum gunu napsaaam bılemedım kızımızla beraber ılk kez dogum gunu kutlıcaz
ben esıme ıhtıyacı olan bılumum ciciler aldım ama nasıl bı kutlama yapalım bu kez bılemıyorum
her sene hep guzel bı yemek hazırlardım butun akrabaları cagırırdım tum arkadaslarını hep bırlıkte kutlardık bukez basbasa aılece olalım ıstıyorum hep kalabalıga alıstı garıpser mı bılemedıım
Bdvde de bolca varlar masallahVik vikleyen oooo çok var, benimki bik bik ama. Bik bikleyen insanlar beni katil olmaya teşvik ediyor. Çok bilmiş, her şeyi bildiğini sanan ama hiçbi şey bilmeyen insan. Boş teneke çok ses çıkarır ya. İşte o çıkan ses vik vik
Hadi gözünüz aydın:)
alt tarafı yemeğe çıktım yahu.
yalnız güzel haberlerle döndüm, eşimin bir iş görüşmesinden olumlu yanıt geldi, şimdi şartları konuşacaklar.
çocuk gibi seviniyorum şu anda![]()
Şişeyi niye kesiyodunuz ayıptır sormasıAy böyle olcagima omur boyu kalirdim evde hiç bana göre değil bide hayranım tabi öyle yapanlara ay bu civi çakmak zormu bir kapak açmak zormu bizde bir gelin var inanirmisiniz pet şişeyi kesemedi yamuk yumuk yapmış bırakmış gördüm ben şok oldum tuttuğum gibi bıçağı bu batirdim kestim boydan boya banada diyoki ay sibel abla kestinmi şişeyi ama şuh bir ses tonuyla cinnet gecircektim ya ben beceremem zaten elinden ayağından naz akiyo onların be
şimdii ben öle ayırıyorum evetdaha masum çoçuk gibii nazlanarak vikviklenmek tatlı oluyorr istediğinide yaptırabiliyosun
ama dır dırr yapıp söylenmek kafa ütülüyo tabii
![]()
Vikviklemek için en ideal yaş ?
33
onu bilmem eşinden gördüğü tepkiye bağlıı benimkinin hoşuna gidiyo tabi durcagım noktayı biliyorumama muhtemelen herkes tatlı vikviklediğini düşünüyor![]()
Tursu vardı içinde yicektik yemeğin yanindaŞişeyi niye kesiyodunuz ayıptır sorması![]()
sürekli şikayet modu olacak, ve ay ben onu yapamam bunu halledemem diyecek ki güçsüz kadın imajı versin kocasına.Yeri geldiğinde kocası/sevgilisi vs hayatındaki adam şimdi benim vikvik halledemez deyip kendi koşturacak ( bizimkiler gibi nasıl olsa sen yaparsın sen edersin halledersin deyip erkeğe çevirmeyecek karısını). Sürekli sorun çıkardığı için bu vikvik hatun, adam aman sorun çıkmasın diye huyuna gitmeye başlayacak bir süre sonra.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bol vikvikli günler efendim.
He boşver o zaman yamuk yumuk fark etmez kesip turşuyu çıkarsın yeter kiTursu vardı içinde yicektik yemeğin yaninda![]()
sürekli şikayet modu olacak, ve ay ben onu yapamam bunu halledemem diyecek ki güçsüz kadın imajı versin kocasına.Yeri geldiğinde kocası/sevgilisi vs hayatındaki adam şimdi benim vikvik halledemez deyip kendi koşturacak ( bizimkiler gibi nasıl olsa sen yaparsın sen edersin halledersin deyip erkeğe çevirmeyecek karısını). Sürekli sorun çıkardığı için bu vikvik hatun, adam aman sorun çıkmasın diye huyuna gitmeye başlayacak bir süre sonra.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bol vikvikli günler efendim.
Kocam bu saatten sonra yemezHala şansın varmış bak![]()
valla akıllılar mı bilmiyorum ama işleri iş bu dünyada. Ya görüyorum vikvikleyen hatunlarla yaşayan adamları, muma dönüyorlar.Arkasından koşturuyorlar.Alınmasın, sorun çıkarmasın diye eşi dostu tembihleyip ama benim vikvikin suyuna gidin diyeni gördü bu gözler.İşte böyle anlatıncada akıllı hatun oluyor vikvik![]()
başta nasıl alıştırırsan öleeKocam bu saatten sonra yemez
Kesin beni doktora götürür
Bu böyle değildi yaşarken oldu diye![]()