Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ay valla bende gördüm hatta hergün görüyorum
Karı - koca bizim işyerindenler
Kadın başında bekliyo, adam salatalık domates doğruyo
Kızın egosu tatmin oluyo geliyo görmeyenlere de tabağını gösterip X doğradı yine kahvaltımı diyo :KK70: muhaha çok komikler
Allah çirkin ve vik vik şansı versin ne diyeyim
Sanssizsin tatlim;) bak ben evde evlilik programlarina dadandim klasik hemcinslerim gibi ay cok eglenceliymis bunu da yasamak lazimmis hahahaha

aha da bizim kadirle zehradan bahsediyorsun sen :) Tuvalete gidemez tuvalete izinsiz.Hastanedeyse doktorla selfie yapmak zorunda ki bacımız inansın.Bizim kadir de garibim nasıl bir yüzükle ve nerede evlenme teklifi etsem derdinde, hayır ne yapsa beğenmeyecek çünkü biliyor :)
Vah yavrım Kadir :D onu tanımıyorum ama
Bizimki de onun kadar saf
Çocuğu epeydir tanıyorum eşimin arkadaşı kız sonradan geldi bunu kekledi bence

Ay öyle bi kuzen bende de var
Ben takipten çıkıyorum beni geri ekliyo :KK70:
Bazıları poz vermek için yapıyo
Evde aşk ilan etmeyen, facebookta yorumlarda aşk manyağı oluyo valla :KK70: komikler
Gecen kocam diyo ki benim kuzenin kocasina hitaben "afferim sana x, iyi ki evlenmissin anasini satayim, bi kari sende var bizimkiler salatalik zaten"diye
Ay gulmekten yerlere yattim bi de ciddi soyluyor ki bunu ;)
Asikiz seviyoz lalalalaa dolaniyo millet facebooklarda

işte erkekleri çok rahat bırakmıcaksın böle bazen koşacak peşinden mum gibi olcak hanımköylüü en seevdiğim :KK70::KK70::KK70:
Benimki pek bi yere gitmiyo ki
Arada okul arkadaşlarımızla maça gidiyo
Ona gitme denmez ki erkek erkeğe top peşinde koşuyolar 1 saatcik :D sonra geliyo hemen
Aman neyini kısıtlayayım ben bunun
İşe bile beraber gidip geliyoruz, arada gitmesi iyi bile bence arkadaşlarıyla :D

Gecen kocam diyo ki benim kuzenin kocasina hitaben "afferim sana x, iyi ki evlenmissin anasini satayim, bi kari sende var bizimkiler salatalik zaten"diye
Ay gulmekten yerlere yattim bi de ciddi soyluyor ki bunu :KK66:
Asikiz seviyoz lalalalaa dolaniyo millet facebooklarda
Gerçek sanıyodur o muhaha :D ama dışarda herkes gülüyo onlara
Bizim diğer kuzenler annemlere anlatıp gülmüş, ben işteyim bilmiyodum
Dediler ki bi gülen biz değilmişiz yengenle kuzenlerin de anlatıp güldüler

Gerçek sanıyodur o muhaha :KK70: ama dışarda herkes gülüyo onlara
Bizim diğer kuzenler annemlere anlatıp gülmüş, ben işteyim bilmiyodum
Dediler ki bi gülen biz değilmişiz yengenle kuzenlerin de anlatıp güldüler
Her ailede bi kuzen var boyle zaar:)

Benimki pek bi yere gitmiyo ki
Arada okul arkadaşlarımızla maça gidiyo
Ona gitme denmez ki erkek erkeğe top peşinde koşuyolar 1 saatcik :KK70: sonra geliyo hemen
Aman neyini kısıtlayayım ben bunun
İşe bile beraber gidip geliyoruz, arada gitmesi iyi bile bence arkadaşlarıyla :KK70:
amaaan sen boşver kardeşcazım 7/24 berabermişsin zati iş yerinde bile :D

amaaan sen boşver kardeşcazım 7/24 berabermişsin zati iş yerinde bile :KK70:
Yok Allah'tan aynı şubede değiliz :D semtimiz aynı
Ben aynı şubede istemedim
Vikvik kız aynı oda isteyecek yakında kocasıyla ama aynı alanda çalışmıyorlar ne yazık ki :D

Sen bu işleri biliyo gibisin
Az bize de öğret :KK70:
Nasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzden :D tahammulsuz huysuz birine yapılırsa nasıl olur bilemem. :KK14:

Nasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzden :KK70: tahammulsuz huysuz birine yapılırsa nasıl olur bilemem. :KK14:
Önce eşi vikviklemeye uygun seçmek gerek yani. :confused:
Hala fırsatım var :cool:

Nasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzden :KK70: tahammulsuz huysuz birine yapılırsa nasıl olur bilemem. :KK14:
Zormuş ya ben yapamam bence :D

Back
X