Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Vikvikler
2.çocuk hakkında ne düşünüyosunuz
Benim kızım 16 aylık bana bile soruyolar
Daha kendime gelemedim hatta asla diyordum kızım cadının tekiydi çok çektim diye
Ama bazende kardeşsiz kalmasın diye gözümü karartmayı düşünüyorum :KK70:
Uygun zaman ne zaman ona da emin değilim
Hemen yapıp ikisini birden büyütmek mi
3 yıl filan beklemek mi ?
O okula başlayınca hani yeni bebek mi diyorum

Henüz evlenmedim ve çocuğum yok ama ben peş peşe olmasındna yanayım. sonra işe güce dönmek istiyorum. Bir kerede aradan çıksın. İkiz olsa hiç fena olmaz.:KK70:
Bence yap arayı sıcak tut.

Konuş birkaç dilde öğrensin, öyle büyüsün biz de öyle yapıcaz. Çocuk eğitmek başlı başına kariyermiş :KK43: Ama pek bana göre bi kariyer değil o yüzden çok sabırlı davranmam lazım. Ama oğlumu da çok seviyorum yani sevgimden gram eksilen bişey yok, yine de tekrar doğurmak istemiyorum mesela.
Aynen kızın ismini ben koyucam :KK46:
Valla koca bana uymazsa da ben cikar tek basima bile gezerim yani, cani isteyen evde otursun, oglan az buyusun de

Henüz evlenmedim ve çocuğum yok ama ben peş peşe olmasındna yanayım. sonra işe güce dönmek istiyorum. Bir kerede aradan çıksın. İkiz olsa hiç fena olmaz.:KK70:
Bence yap arayı sıcak tut.
Ah ah bende ikiz olsun tek doğumla yırtayım bi taşla iki kuş derdim
Birinciyi görünce beddua ediyomuşum kendime dedim iki taneyle uğraşmak ne mümkün dedim :KK70:

Vik vik ne kız?:KK53:
Düşündüğüm şeyse beni vikviklemeyin huylanırım.:KK53::KK53:
İşte topiğin tarihçesi :KK53:

Şimcik konu tam olarak şuydu arkadaşlar :

Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı

Ondan sonracıma vay sen naısl ev hanımlarına fare gibi vik vik ediyolar dersine döndü
Konu sahibi de hiç oralı olmadı, üstüne vik viklemeyen üstüne alınmasın madem dedi :KK70:
Bende dedim kızlar beni burda vik vikletmeyin sonra ban yiyorum
Açın bi konu bansız bansız vik vik ederiz :KK70:

Tam olarak şöyle bişey vik viklemek :D

Ben de gezerim anne olduk diye eve mi tıkılcaz?
Bende saglam lohusa sendromu olduydu normalde de sinirli biriyimdir, ilk zamanlarim cok zor gecti. Salak sacma insanlar hayirli olsuna diye gelip saatlerce oturdular falan cok rahatsiz oldum. Ev evlikten cikti bildigin yolgecen hani oldu, dinlenme tesisi oldu :KK70:ayyy kabus gibiydi
Esime soyledim sonradan ama, sirf gelen giden yuzunden ikinci cocugu istemiyorum dedim. Bunalttilar ya.

He boşver o zaman yamuk yumuk fark etmez kesip turşuyu çıkarsın yeter ki :KK70:
Kesemedi ki bende diyom kessin yeter yamuk olsa farketmez ama beceremeyince incecik ssise bile kesilmiyo ışte o kesemedi ben kestim sonra kız o kadarmi gücü yok bunun ne bu

Benim eşimin ikizi var, hamileliğimin ilk aylarında falan çift keseydi sonra kayboldu keselerden biri, kriz geçirdim ama kaybolmayacak diye :KK57:

Sevindim mi üzüldüm mü diyeyim bilemedim.:KK70:
İkiz mevzusu anne tarafından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum sanki yanlış mı biliyorum acaba :KK22:

Benim kızım cadolozdu :KK53: kime çektiyse artık
Ondan 2 tane olsa huniyi takmıştım çoktan
Hatta tövbekar olmuştum bi ara çocuk fikrine

Yaaa zor ama çok tatlılar nasıl tövbekar olursun:63:
Kızını kardeş duygusundan mahrum bırakma :KK51:Kardeş iyidir.

Sevindim mi üzüldüm mü diyeyim bilemedim.:KK70:
İkiz mevzusu anne tarafından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum sanki yanlış mı biliyorum acaba :KK22:
Bilmem ki, kendi tarafında hiç ikiz olmayan bir tanıdığımız (kocasının varmış) ikiz doğurdu.
Gerçi ben de sormadım bizim ailede ikiz var mı diye bilmem ki, belki benim ailede de vardır :KK64:

Yaaa zor ama çok tatlılar nasıl tövbekar olursun:63:
Kızını kardeş duygusundan mahrum bırakma :KK51:Kardeş iyidir.
Benim düşüncem şöyle
Biraz zaman geçse şu taze olan doğum lohusalık ve ilk aylardaki bebeğin zor hallerini biraz unuturum
Ve ondan sonracıma 3-4 yıl sonra kızım okula başlar
Sonra kardeş düşünebilirm belki

Ama bu aralar çocuk fikrini gündeme getirmemin sebebi de şu
Bizim işyeri kapanabilir her an
Acaba işyeri kapanmışken hamile kalsam bebek doğunca biraz büyütsem mi hazır çıkmışken

Sonra dönerim iş hayatına
Ben bu işimden memnunum diye kızım 5,5 aylıkken dönmüştüm işe
Yoksa bu durumda o kadar ufakken dönmezdim, işten çıkmış olsam

Bende saglam lohusa sendromu olduydu normalde de sinirli biriyimdir, ilk zamanlarim cok zor gecti. Salak sacma insanlar hayirli olsuna diye gelip saatlerce oturdular falan cok rahatsiz oldum. Ev evlikten cikti bildigin yolgecen hani oldu, dinlenme tesisi oldu :KK70:ayyy kabus gibiydi
Esime soyledim sonradan ama, sirf gelen giden yuzunden ikinci cocugu istemiyorum dedim. Bunalttilar ya.
Ben yurtdışına kaçtım kimse gelemiyo hahayyttt :rolleyes: Ama tüm akrabalar arkamdan homurdanıyomuş çocuğu göstermemek için mi gelmiyo nedir, ne vardı gidip orda doğuracak diye. Dönünce uğraşıcam artık hepsiyle napalım :(

Benim düşüncem şöyle
Biraz zaman geçse şu taze olan doğum lohusalık ve ilk aylardaki bebeğin zor hallerini biraz unuturum
Ve ondan sonracıma 3-4 yıl sonra kızım okula başlar
Sonra kardeş düşünebilirm belki

Ama bu aralar çocuk fikrini gündeme getirmemin sebebi de şu
Bizim işyeri kapanabilir her an
Acaba işyeri kapanmışken hamile kalsam bebek doğunca biraz büyütsem mi hazır çıkmışken

Sonra dönerim iş hayatına
Ben bu işimden memnunum diye kızım 5,5 aylıkken dönmüştüm işe
Yoksa bu durumda o kadar ufakken dönmezdim, işten çıkmış olsam

Zaten işten çıkacaksan mantıklı. Diğer türlü sen kendini daha iyi bilirsin.

Bende de bi kuzen var benden 7ay once evlendi
Her gun facebooktan kocasiyla ask mesajlari cekiyolar birbirlerine
Abov gorsen neler neler
Kocasi kadinin arabasina cikilata birakmis misal, kadin arabaya biniyo ayyyy cikilataaaaa, hemen resmini cekip facebooka koyuyor canim askim sevgilim cikilata koymus ayyyy bebegimsin ölüyom seni seviyom falan
Biz de kocamla bakip guluyoz yav ne manyaklar var diye:KK66:
Öğğk, bi kere kocama 'sevgilim' diyeyim dedim, küfür etmişim gibi bakıp 'bana öyle şeyler deme diye tersledi :KK53:

Back
X