- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Evet işyeri kapatılacağı için mecburen çıkacağızZaten işten çıkacaksan mantıklı. Diğer türlü sen kendini daha iyi bilirsin.
Ama işte kızım daha 16 aylık diyer erken mi diyorum
1-2 sene daha kapanmayaydı iyiydi şurası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işyeri kapatılacağı için mecburen çıkacağızZaten işten çıkacaksan mantıklı. Diğer türlü sen kendini daha iyi bilirsin.
2 yaşından önce yapma bence yazık hakkı olan ilgi bölünmesinEvet işyeri kapatılacağı için mecburen çıkacağız
1-2 sene daha kapanmayaydı iyiydi şurasıhiç bana sormuyolar ki Bir-Dost cum kapatalım mı sen gebeliğe karar verdin mi diye vik vik vik
Evet işyeri kapatılacağı için mecburen çıkacağız
1-2 sene daha kapanmayaydı iyiydi şurasıhiç bana sormuyolar ki Bir-Dost cum kapatalım mı sen gebeliğe karar verdin mi diye vik vik vik
Evet gebeliği de hesaplarsam 2 yaşı bitmiş oluyor2 yaşından önce yapma bence yazık hakkı olan ilgi bölünmesinama sen doğurana kadar 2 yaşını geçecek bi de o var.
Memnun değilsin demek, yemezlerGel yer değiştirelim.Bende beni işten çıkartsınlar istiyorum.
![]()
Ahahaha bizde okuz geni var ,e malum kocalar da okuz. Ne guzel bulmusuz birbirimiziÖğğk, bi kere kocama 'sevgilim' diyeyim dedim, küfür etmişim gibi bakıp 'bana öyle şeyler deme diye tersledi![]()
Gelme gelme kiz ne var ki burdaBen yurtdışına kaçtım kimse gelemiyo hahayytttAma tüm akrabalar arkamdan homurdanıyomuş çocuğu göstermemek için mi gelmiyo nedir, ne vardı gidip orda doğuracak diye. Dönünce uğraşıcam artık hepsiyle napalım
![]()
Ne bileyim ya öküzüm ama seviyorum aşkım demeyi, dedirtmiyo kendi de demiyo olsun erimdir sineye çekerimAhahaha bizde okuz geni var ,e malum kocalar da okuz. Ne guzel bulmusuz birbirimizi
Ne bileyim ya öküzüm ama seviyorum aşkım demeyi, dedirtmiyo kendi de demiyo olsun erimdir sineye çekerim![]()
Yok anam bende avrupa vatandaşlığı da var o yüzden sıkıntı yok gümrükte elimi kolumu sallıyorumGelme gelme kiz ne var ki burda
Yurt disi candir
Ben de yakin zamanda bir vize cakip kacmayi dusunuyorum. Uzun suredir git gel yaptim calisirken, kisa sureli vize veriyolardi uyuz oluyordum. Simdiden sonra birkac senelik shengen alirim diyorum kesin. Senin vize sorunun yoktur tabiisi. Valla ben cocugu cogu kisiye gostermedim. Hatta kaynanam kendisi gelmedi bile gormeye. Cani bilir
Öküz möküz amma, iş görüyo çok şükür, annıyon ?Alemsin burc
Girivereydin gafasini diyecegidim ben de
Evet gebeliği de hesaplarsam 2 yaşı bitmiş oluyor
Bi de ha deyince gebe kalır mıyım o da belli değil, nasip tabi
Memnun değilsin demek, yemezler
Ben memnundum ey gidi firma
He ondan mıEvlilik nedeniyle ayrılacağım zaten evlenmeyi beklemeden çıkartsınlar diyorum.
Hafta sonu yok, servis var yemek veriyor. Ee maşımdanda memnunum. Bir muhasebeci için dönemsel yoğunluk dışında rahat. Yılda bir kaç kez mesai oluyorOda elde olmayan nedenlerden. Keşke gittiğim yerde bulsam böyle bir yer
![]()
Bugün açıldı bişey kaçırmadınKızlar ben bu bölümü hiç farketmemişim, BDV de açılan konuları burada geyiğe mi çeviriniyonuz, ne fenasınız![]()
Kızlar ben bu bölümü hiç farketmemişim, BDV de açılan konuları burada geyiğe mi çeviriniyonuz, ne fenasınız![]()
Haaa haaaDeme öyle yoksa orada banlanacaktık gri gri üzgün üzgün kötü oluyor![]()
Keşke bi tanesini büyümüş doğurabilsek negzel olurEvet gebeliği de hesaplarsam 2 yaşı bitmiş oluyor
Bi de ha deyince gebe kalır mıyım o da belli değil, nasip tabi
Memnun değilsin demek, yemezler
Ben memnundum ey gidi firma
He ondan mı
Evlilik tazminatını almayı unutma![]()