- 3 Nisan 2014
- 36.469
- 149.125
- 798
13 olabilir mi
Mr robotu izlediniz mi?
Yazın 2. sezon başlıyor.![]()
yok 1400 lü birşeydi yanlış hatırlamıyorsam bayağı eski bir dizi .. lost zamanlarında falan oynamıştı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 olabilir mi
Mr robotu izlediniz mi?
Yazın 2. sezon başlıyor.![]()
Gece evi mi? Onu da duymadım mesela.aman zaten ergen serisi birşey kaybetmemişsin..
benim 2.çocuktan sonra kendime gelme kitaplarım bunlar.. birde gece evi serisi .. onu da mesela 8.kitaptan sonra bıraktım okumayı o da yarım kaldı..
yok duymadım bile onu :)
Aaa evet onu izledim ben...yok 1400 lü birşeydi yanlış hatırlamıyorsam bayağı eski bir dizi .. lost zamanlarında falan oynamıştı..
Yok yok yeni bu. Çekim kalitesi biraz farklı. Belki ondandır. Seçim zamanı hafif viral olmuştu.yok 1400 lü birşeydi yanlış hatırlamıyorsam bayağı eski bir dizi .. lost zamanlarında falan oynamıştı..
Uzun süre kitap almayı planlamıyorum ama, sanırım bir gün kitap alacak olursam bu seri ile başlayacağım.Vampir serilerinin öncüsüdür. İlk 9-10 kitaba kadar çok fazla cinsellik yoktu sonra yazar sapıttı azcık ama okuyan bırakamıyor bu seriyi. Artemis yayınevi devam etsin diye ne kampanyalar yaptıydım. Vampir şekil değiştiren vs okumak istiyorsan True blood yanında tırt etmiş bir seri o kadar diyeyeyim. Yalnız yayınevi kitap serisinin ileride +18 e kaymasından kaynaklı insanlara mesaj versin diye ilk kitapların yeni baskılarını çıkartırken enteresan kapaklar seçti. Lütfen halk içinde okumayın
- Guilty Pleasures (1993) (Suçlu Zevkler)
- The Laughing Corpse (1994) (Gülen Ceset)
- Circus of the Damned (1995) (Lanetliler Sirki)
- The Lunatic Cafe (1996) (Kaçık Kafe)
- Bloody Bones (1996) (Kanlı Kemikler)
- The Killing Dance (1997) (Ölüm Dansı)
- Burnt Offerings (1998) (Yanmış Kurban)
- Blue Moon (1998) (Mavi Ay)
- Obsidian Butterfly (2000) (Karacamdan Kelebek)
- Narcissus in Chains (2001) (Zincirlenmiş Narkissos)
- Cerulean Sins (2003) (Gökmavisi Günahlar)
- Incubus Dreams (2004) (Şeytani Düşler)
- Micah (2006) (Leoparadam Micah)
- Danse Macabre (2006) (Ölümcül Dans)
- The Harlequin (2007) (Harlequin-Ölüm Cezası)
- Blood Noir (2008) (Karakan)
- Skin Trade (2009) (Günah Pazarı)
- Flirt (2010) (Flört)
- Bullet (2010) (Kursun)
- Hit List (2011) (Ölüm Listesi) BİZDE EN SON BU ÇIKTI. 2 GÜNDE BİTTİ
BEKLEKİ GELSİN.
- Kiss the Dead (2012)
- Affliction (2013)
- Jason (2014)
- Dead Ice (2015)
Bende duymadım bu seriyi.
Agatha Christie hayranıyımdır mesela.
Onun bir kitabı var almak istediğim ama dünya para idi benim baktığım zamanlarda.
Şimdi ne durumdadır bilmiyorum da, ucuzladığını sanmam...
Hayatı ile alakalı bir kitaptı.
Vampir serilerinin öncüsüdür. İlk 9-10 kitaba kadar çok fazla cinsellik yoktu sonra yazar sapıttı azcık ama okuyan bırakamıyor bu seriyi. Artemis yayınevi devam etsin diye ne kampanyalar yaptıydım. Vampir şekil değiştiren vs okumak istiyorsan True blood yanında tırt etmiş bir seri o kadar diyeyeyim. Yalnız yayınevi kitap serisinin ileride +18 e kaymasından kaynaklı insanlara mesaj versin diye ilk kitapların yeni baskılarını çıkartırken enteresan kapaklar seçti. Lütfen halk içinde okumayın
- Guilty Pleasures (1993) (Suçlu Zevkler)
- The Laughing Corpse (1994) (Gülen Ceset)
- Circus of the Damned (1995) (Lanetliler Sirki)
- The Lunatic Cafe (1996) (Kaçık Kafe)
- Bloody Bones (1996) (Kanlı Kemikler)
- The Killing Dance (1997) (Ölüm Dansı)
- Burnt Offerings (1998) (Yanmış Kurban)
- Blue Moon (1998) (Mavi Ay)
- Obsidian Butterfly (2000) (Karacamdan Kelebek)
- Narcissus in Chains (2001) (Zincirlenmiş Narkissos)
- Cerulean Sins (2003) (Gökmavisi Günahlar)
- Incubus Dreams (2004) (Şeytani Düşler)
- Micah (2006) (Leoparadam Micah)
- Danse Macabre (2006) (Ölümcül Dans)
- The Harlequin (2007) (Harlequin-Ölüm Cezası)
- Blood Noir (2008) (Karakan)
- Skin Trade (2009) (Günah Pazarı)
- Flirt (2010) (Flört)
- Bullet (2010) (Kursun)
- Hit List (2011) (Ölüm Listesi) BİZDE EN SON BU ÇIKTI. 2 GÜNDE BİTTİ
BEKLEKİ GELSİN.
- Kiss the Dead (2012)
- Affliction (2013)
- Jason (2014)
- Dead Ice (2015)
Millenium serisini ilk çıktığında okudum. Bende o kalın kitapları soluksuz okudum. Lisbethin başına gelenler çok acıydı. Yanlış hatırlamıyorsam aslında yaşanmış bir olaydan esinlenerek kurgulanmış bir roman. O yüzden daha çok etkilenmiştim.
Satınca iyi bir ücret vermiyorlar. Paraya ihtiyacın yoksa bence kütüphanelere bağışlayabilirsin.
Ben arşivimde olmazsa olmaz dediğim kitapları elden çıkartmak istediğimde bana onlarca kitabın yerine 1 kitap parası vermeyi teklif etmişti kitapçı![]()
Tabii ki, gidip kitapçıya satmam.
En son tezgah açarım tek tek satarım napayım...
Sonuçta bende kitaplara para verip aldım, hiç biri de korsan değil.
Benden alacak 1 kitap parasına kendisi satacak her birini ederinin yakın fiyatına çünkü kitaplarım çok temiz.
Uzun süre kitap almayı planlamıyorum ama, sanırım bir gün kitap alacak olursam bu seri ile başlayacağım.
Önce bir elimdekileri bitireyim hayırlısı ile![]()
24 kitap yeni bir kitaplık lazım eve![]()
Bence iyi yapmışsın. En azından birilerinin faydalanmasına vesile olursun.ben de taşınacağım için kitaplığımın yarısını ayırdım, kardeşim öğretmen, dedim okul kütüphanesine yaşı uygun olanları verirsin, diğerlerini de lisede öğretmen arkadaşın varsa ona verirsin, okul kütüphanesine gitsin yine diye.
ama diğer yarısına kıyamadım, kutuladım, nasıl taşıyacağım hiç fikrim yok, ama çok kıymetliler![]()
İnat ettim buldum...Yok yok yeni bu. Çekim kalitesi biraz farklı. Belki ondandır. Seçim zamanı hafif viral olmuştu.
![]()
@WanHeda vampir serilerinden gına gelmedi mi sana ya![]()
Ballandıra ballandıra anlatınca bende çok ilgilendim...Ben artık vampir serisi okumuyorum yıllardır. Lakin anita blake serisi tam vampir serisi sayılmaz cidden.
Ana karakter necromensır ölü dirilten bir kadın. Psişiklerden tut , şekil değiştirenlere, büyücülere, gizli vampir örgütleri vs kurgusu muhteşem bir kitap. Wodo kraliçesi vardı. İşin bir de polisiye kısmı var. Vampir aşk romanı sayılmaz. Gerçi +18 e bağladığı noktada işlerin rengi değişiyor ama spoiler vermeyeyim.
Bu kitabın dizi veya filmini yapmak istediler ama hakkıyla çekilmesi için maliyeti çok yüksek kimse elini taşın altına koyamadı.
İnat ettim buldum...
Dizi 4400 dü...
![]()
Satabiliyorsan öyle satabilirsin tabii. İnternet fiyatının biraz daha altına satarsan muhtemelen çabuk elden çıkarabilirsin. Bende kitapların kıvrılmasına bile dayanamıyorum. Kitap paylaşmayı sevmiyorum kendim gibi olan biriyle ancak paylaşırım.
Valla bunu alırsan komple al taksitle öde başlayınca bırakamazsın çünkü. Çünkü bu seriyi tavsiye ettiğim okuyan bırakan görmedim ben.
En güzel koruduğum kitaplarım bunlar benim. Alacakaranlık serisi yokken o vardı
Kitaplığımın en güzel yerine koyacağım ama bazı kapaklar utandırıyor.
Gece evini kim okudu bakayım. Nasıl tahammül ettiniz zoeye benim nadir yarım bıraktığım serilerdendir.![]()
Canım vallahi isterim...Gençlik pek huyum değildir ama bu serinin kitaplarını isterseniz size kargo yapayım okuyun. İsterseniz tüm seriyi yollarım ama sonra geri istiyorum. 20 kitap için 3 ay yeter mi
SouvveniR ister misin
![]()
İnat ettim buldum...
Dizi 4400 dü...
![]()