- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
ben forever ıda beğenmiştim o da 1 sezon sonra bitti:))
benim zevkim milletin zevkine uymuyor zaar![]()
aynısı flash forward da başımıza geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben forever ıda beğenmiştim o da 1 sezon sonra bitti:))
benim zevkim milletin zevkine uymuyor zaar![]()
Gençlik pek huyum değildir ama bu serinin kitaplarını isterseniz size kargo yapayım okuyun. İsterseniz tüm seriyi yollarım ama sonra geri istiyorum. 20 kitap için 3 ay yeter mi
SouvveniR ister misin
![]()
Gençlik pek huyum değildir ama bu serinin kitaplarını isterseniz size kargo yapayım okuyun. İsterseniz tüm seriyi yollarım ama sonra geri istiyorum. 20 kitap için 3 ay yeter mi
SouvveniR ister misin
![]()
aa bu kitap aklımdaydı daha 2 gün önce trt belgeselinde izledim.. ordan girdi aklıma bunuda alırım ben![]()
Görüşürüz yarın, bende çıkıcam birazdan kısmetse.kızlar ben şimdilik kaçar.. oğlan gelicek birazdan servis arar nerdeyse ..
Taşınma zor ya
Ben bi kere taşındım feleğim şaştı
Kıştı doğalgazda 3 güne bağlanır ancak dediler
İnat ettik yine de gitmedik kimsede kalmaya
Ne günlerdi ey gidi
Baktım işin içinden çıkamıyorum
Kalan kıyafetleri battal boy çöp torbasına koymuştum
Üstüne isimlerimizi yazmıştım
Allah kolaylık versin tüm taşınacaklaraAlys
SouvveniR
Ben çocuk yokken taşındım düşünson taşınmamda, sabah nakliyeci gelecek, gece 2-3 biz hala mutfak topluyorduk.
ben yattım eşim devam etti sağolsun.
çocuk olunca çok zor oluyor, o birini meşgul ediyor, diğeri de tek başına ne kadar yapabilirse.
bir de hamaratgillerden değilimdir hiç.
Ben çocuk yokken taşındım düşün
Çocuk olsa ne yapardım bilmem
Bizim apar topar oldu biraz, eksi eve hırsız girince.
Pılımızı pırtımızı toplayıp kaçtık![]()
Çöp Poşeti gayet yaratıcıymış ya...Taşınma zor ya
Ben bi kere taşındım feleğim şaştı
Kıştı doğalgazda 3 güne bağlanır ancak dediler
İnat ettik yine de gitmedik kimsede kalmaya
Ne günlerdi ey gidi
Baktım işin içinden çıkamıyorum
Kalan kıyafetleri battal boy çöp torbasına koymuştum
Üstüne isimlerimizi yazmıştım
Allah kolaylık versin tüm taşınacaklaraAlys
SouvveniR
Birşey sorucam istanbul içinde nakliyat konusunda ne yaptınız?Ben çocuk yokken taşındım düşün
Çocuk olsa ne yapardım bilmem
Bizim apar topar oldu biraz, eksi eve hırsız girince.
Pılımızı pırtımızı toplayıp kaçtık![]()
Sen sonra bi de yurt dışına gitcen dimi toplam kaç kez taşınıyosun hesaplayamadımya ben de yaza doğru taşınırım diyordum, sonra çok içimize sinen bir ev bulduk, beklesek kaçıracaktık evi, tuttuk hemen.
e boşuna da kira vermeyelim diye hızlıdan taşındık.
boya badanayı da çok anlıyormuşuz gibi kendimiz yaptık
temizlik falan zaten yorulduk baya, bir de eski evle yeni ev arası git gel yollarda da yoruluyor insan.
eski evi toplamaya derman kalmadı sonrasında işte böyle.
ay hala deli oluyorum, kv eşime çağırsaydınız yardıma gelirdim demiş, sözde darılmış bize
ben de o ay hamile kalmışım ki evi toplarlarken eşime, iyi ki hamile değilim demiştim, hala düşününce üzülüyorum.
Eşimin teyzesinin komşusu vardı o dönem, o yapmıştıBirşey sorucam istanbul içinde nakliyat konusunda ne yaptınız?
Kullan kullan taşıması da kolayÇöp Poşeti gayet yaratıcıymış ya...
Bende aslında bunu kullanabilirim açıkçası![]()
Sen sonra bi de yurt dışına gitcen dimi toplam kaç kez taşınıyosun hesaplayamadım
Senin kayınvalide çok uyanık, gelmediği laf olmasın diye çağırmadınız diye suçu size atıyo
Düğün mü bu eve davetiye yollamanızı bekliyo
güzel teklif, sağol canım,
ama çocuk olunca evde kimseden kitap alamıyorum ben, ne kadar özenli korusan da çocuk değil mi, illa gidip o kitabı buluyor ya şaka gibi.
bende tşk ederim..
ama okuyunca kitaplığımda dursun isterim.. hele birde seversem :)