Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ben oruçsuz olsamda ağzıma sürmem .. midem kalkıyor resmen lafı geçtikçe.. zaten yumurtanın beyazını yemem kıymayı yemekte sevmem ..

ya o konuda haklısın.. anane babane maalesef senin uğraşarak kurduğun düzeni anında yıkıveriyor..

ya bir çocuk çikolata istiyorum diye bir saat bağıra çağıra ağlar mı?
bir de duygu sömürü tam olsun diye sümkürüyor falan sümüğü aksın diye, sonra sümüğüm aktı diye ağlıyor,
vuruyor, itiyor, ki hiç hiç huyu değildir.
akşam baş ağrısı tutuyor.
biz de bir şey yapmıyoruz, ağlayarak bir şey istenmez diyoruz daha beter ağlıyor...

Beni de banlarlar mı ben önceki polemikleri bilmiyorum hangi makamdan girdim sizce banlık makamlara denk geliyo mu :D

ya bir çocuk çikolata istiyorum diye bir saat bağıra çağıra ağlar mı?
bir de duygu sömürü tam olsun diye sümkürüyor falan sümüğü aksın diye, sonra sümüğüm aktı diye ağlıyor,
vuruyor, itiyor, ki hiç hiç huyu değildir.
akşam baş ağrısı tutuyor.
biz de bir şey yapmıyoruz, ağlayarak bir şey istenmez diyoruz daha beter ağlıyor...

ben git odanda ağla diyorum sakinleşince gelirsin..
gidiyor ağlıyor ağlıyor geliyor .. :KK70:

biraz katıyım sanırım bu konuda ağlayarak bir şey tutturdular mı sinir basıyor beni..
büyük küçükken avm de şeker şeyleri oluyor ya orta yerde tutturdu istiyorum diye dedim olmaz.. aa bir baktım çocuk kendini yere attı tepine tepine ağlıyor .. baktım ben gidiyorum sen ağlamaya devam et dedim döndüm arkamı gittim baktım koşa koşa geliyor bir daha öyle birşey yapmadı..

ben git odanda ağla diyorum sakinleşince gelirsin..
gidiyor ağlıyor ağlıyor geliyor .. :KK70:

biraz katıyım sanırım bu konuda ağlayarak bir şey tutturdular mı sinir basıyor beni..
büyük küçükken avm de şeker şeyleri oluyor ya orta yerde tutturdu istiyorum diye dedim olmaz.. aa bir baktım çocuk kendini yere attı tepine tepine ağlıyor .. baktım ben gidiyorum sen ağlamaya devam et dedim döndüm arkamı gittim baktım koşa koşa geliyor bir daha öyle birşey yapmadı..

eşim yapmaz onu işte.

ama biz de tepki vermemeye çalışıyoruz.

yok canım ya 14 yıllık eşyalar 2 çocuk büyütmüşler direk çöpe gidecek.. birine verilecek durumu bile yok.. koltuklarım oturunca gıcırdıyor artık :KK70:

bak burda bir konu olmuştu da foto paylaşmıştım onu ekliyim sana arkası ne durumda gör önünü hiç sorma :KK70:

Eki Görüntüle 1843865

Aha bize benziyorlar. Bizde duvarlara resim çizmeyi severdik :))) kanepenin bir ucundan diğer ucuna takla atardık. Çizgi film izlerken koltuğun yaslanan kısmının üstüne yan yatıp izlerdim. Hatta en büyük zevkim tv nin üzerindeki dantelleri barbi bebeğime elbise yapmaktı :) Bence cocukların normal.

:süslü:Ay catlayacağım ne demek bu vikviklemek düzgün anlatın aydınlatın bizi kızlar :işsiz: vikviklemek = dedikodu. Mu demek oluyor kızlar anlamış mıyım

Tatlı tatlı fare gibi karşıdaki kişinin beynini kemirmek istediğini yaptırmak demek :)

Bir-Dost Bir-Dost

Bazı insanlar şeytandan beter demişsin ya,
bazı insanlar insan bile değil, direkt şeytanın kendisi - şeytanlaşmış.
Kur'anda iblisin cinsi tarif edilir, ama şeytanın türü verilmez. Yani şeytan dediğimiz kavram, tür olarak insanı da kapsar.
Bu da ufacık bi bilgi olsun, belki sen biliyorsun da bilmeyen - unutan için... :)

Bir-Dost Bir-Dost

Bazı insanlar şeytandan beter demişsin ya,
bazı insanlar insan bile değil, direkt şeytanın kendisi - şeytanlaşmış.
Kur'anda iblisin cinsi tarif edilir, ama şeytanın türü verilmez. Yani şeytan dediğimiz kavram, tür olarak insanı da kapsar.
Bu da ufacık bi bilgi olsun, belki sen biliyorsun da bilmeyen - unutan için... :)
Yok ben bilmiyodum
Şahsi görüş olarak yazdım
Her naneyi yiyip şeytana uydum diyenler var ya, şeytan onlardan kaçıyodur bence :D haberleri yok

Yok ben bilmiyodum
Şahsi görüş olarak yazdım
Her naneyi yiyip şeytana uydum diyenler var ya, şeytan onlardan kaçıyodur bence :KK70: haberleri yok

Yok şeytan insan da olabilir. Şeytan bir kötülük kavramıdır. İblis diye hitap edildiği için ayrı bir şeytan olduğunu biliyoruz iblis türünde. Ama şeytan dediği an, insan da olabilir o şeytan. Tür vermiyor :) O yüzden "Şeytana uydum" diye bir şey yok. "Şeytanın ta kendisisin" derler adama. :KK66:

Neyse çok dini şeye girmeyeyim :KK53:
Banlara geleceğim bu gidişle zaten. Tutamıyorum kendimi bilgi içerikli-bildiğim bi şey olunca.

Hediyeli özür ne siz biliyo musunuz
Bi de vikvikçiyiz idye geçinirsiniz
Millet kayınvalidesine küsüyo, barışmak için burmalı özür şartı koyuyo. Siz daha metrobüse binip kayınvalidenize gidin de bulaşık akıtın :KK70:

Benimki bide elimdeki burmayı alır neme lazım küsmem bile ben

Back
X