Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Hediyeli özür ne siz biliyo musunuz
Bi de vikvikçiyiz idye geçinirsiniz
Millet kayınvalidesine küsüyo, barışmak için burmalı özür şartı koyuyo. Siz daha metrobüse binip kayınvalidenize gidin de bulaşık akıtın :KK70:

Ay vallahi ya...
Bi bilezik isteyecek kadar olamadık...
Millet uzaya çıkmış bu konuda... :-):-)

Sanmıyorum çok bişey anlatmıyorum kendimle alakalı. Yazaym özelden
Yok o anlamda demedim de, hani sen dedin ya konusundan çıkartırım o olduğunu diye.
O da seni çıkartabilecek kadar yakından mı takip eder acaba dedim, hani onun KK üyesi olma ihtimali varsa, aynı ihtimali senin için de düşünür mü? gibi...

Yok o anlamda demedim de, hani sen dedin ya konusundan çıkartırım o olduğunu diye.
O da seni çıkartabilecek kadar yakından mı takip eder acaba dedim, hani onun KK üyesi olma ihtimali varsa, aynı ihtimali senin için de düşünür mü? gibi...
Kkda ayrıntı vermiyorum. Önceki nicki görse belki tanır ama bununla kkda açılmıyorum o yüzden anlayamaz

Şu kapıya çakılan demirden nasıl bulurum
Kızıma salıncak kurcam da yer yok evde bunu düşündüm
Sökmesi de kolay olur salıncağı sonra
Demir dursun bişey olmaz
cocuklar-icin-eglenceli-salincaklar.webp

Şu kapıya çakılan demirden nasıl bulurum
Kızıma salıncak kurcam da yer yok evde bunu düşündüm
Sökmesi de kolay olur salıncağı sonra
Demir dursun bişey olmaz
Eki Görüntüle 1843974

Baya güzelmiş ya, bende beğendim.
Barfiks demirlerine bak. O şekilde bulursun canım.
Bende bakayım valla, iyi ve pratik bir fikir... :-):KK36:

Baya güzelmiş ya, bende beğendim.
Barfiks demirlerine bak. O şekilde bulursun canım.
Bende bakayım valla, iyi ve pratik bir fikir... :-):KK36:
Dün parktaki slaıncağı çok sevdi alırken ağladı yavrum hemen evde bi çözüm bulayım dedim :D
Benim araştırmalarım bu yönde :KK53: @WanHeda gibi gizemli işler peşinde koşamıyorum haha kız bıktı çenemdem

Aha bize benziyorlar. Bizde duvarlara resim çizmeyi severdik :))) kanepenin bir ucundan diğer ucuna takla atardık. Çizgi film izlerken koltuğun yaslanan kısmının üstüne yan yatıp izlerdim. Hatta en büyük zevkim tv nin üzerindeki dantelleri barbi bebeğime elbise yapmaktı :) Bence cocukların normal.

Tatlı tatlı fare gibi karşıdaki kişinin beynini kemirmek istediğini yaptırmak demek :)
Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için Can'larım :)

Dün parktaki slaıncağı çok sevdi alırken ağladı yavrum hemen evde bi çözüm bulayım dedim :KK70:
Benim araştırmalarım bu yönde :KK53: @WanHeda gibi gizemli işler peşinde koşamıyorum haha kız bıktı çenemdem
Senin gibi becerikli bir hatun için nasıl yapılacağına dair bir link bile gönderdim :)

Back
X