- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Sorma ya şalvar muhabbetine koptumbende şalvar isteyecem kv den..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya şalvar muhabbetine koptumbende şalvar isteyecem kv den..
Ay benim de hiç şalvarım olmadı ki....
Ben hem şalvar hem de araba isticem...
Vermezse eve sokmayacağım.... Hıh...![]()
Ay ferhunde buradaki olan bazı konularda melek kalıyor bir anlamda....Ferhunde gelinler sizi![]()
Ay benim de hiç şalvarım olmadı ki....
Ben hem şalvar hem de araba isticem...
Vermezse eve sokmayacağım.... Hıh...![]()
Aynen, bende farklı fikirde değilim.çok dalga geçiyorum ya bunlarla Allah başıma verecek bunlar gibi gelin görecem günümü gibi gelmeye başladı ha![]()
Şaka bi yana bende istedim kv den şalvar ama senin daha yaşına var dedi almadıbende mi küssem ne :)
Hemmen küsmelisin...Şaka bi yana bende istedim kv den şalvar ama senin daha yaşına var dedi almadıbende mi küssem ne :)
Demek seni sallamıyolarŞaka bi yana bende istedim kv den şalvar ama senin daha yaşına var dedi almadıbende mi küssem ne :)
Şalvarlı konu mu var ben görmedim
Valla biz bir sene değil 1 ayda eskidik yaw...bizden bir cacık olmaz..
1 senelik evliymiş yeni gelinim ben diyor..
alıcak tabi diyor..
Çok şey kaçırmışsın canım ya...Şalvarlı konu mu var ben görmedim
Kızlar yetişemiyorum size kv tam köylü ama benim hep modern olmamı ister kendi yapamadıklarını bana yapsın ister hele bir bohca düzdü bana benim bile ağzım açık kaldıyaş 26
Aynısı ben vurur yüze ifadesi işler bekler beni bitanesi :)Çok şey kaçırmışsın canım ya...
Hemen bir bak göz gezdir derim...
Bende işleri iyi saldım, kafama bi balyoz inmese bari...![]()
Evet ben çizgiyi çizdim bebeğim no problem şimdilikŞanslıymışsın, kayınvalidenin kıymetini bil.
Bırak sen küsmeyi, bir demet çiçek al ve arada gönlünü yap
Ama çok yüz verme sonra suyunu çıkartıyorlar![]()
AminnnAy şaka gibi
Bi şalvar kaç kuruş
Bana şalvar almadın demiş
Giyecek mi o da muamma
Allah herşeyin hayırlısını versin, gelinin de..