- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Eşim duysa gözleri yaşarır2014 ramazanında vermiştin![]()
Çok bişey beceriyomuşum gibi tarif te vermişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim duysa gözleri yaşarır2014 ramazanında vermiştin![]()
köri var evde bide onla birşey yapıcam.Eşim duysa gözleri yaşarır
Çok bişey beceriyomuşum gibi tarif te vermişimhemi de 2014 te
Biri var etiketlerdim ama kadını her yana etiketliyorumköri var evde bide onla birşey yapıcam.
bende öğrenmeye çalışıyorum.
![]()
bana söyle ben etiketliyeyim.Biri var etiketlerdim ama kadını her yana etiketliyorummesleği yüzünden
O ayrıca çok hamarat bizi aşçı bile yapardı amma yüzüm tutmuyo etiketlemeye![]()
Sen her tarifi ayrı kişiden albana söyle ben etiketliyeyim.ne olur
kk dan birinden aldım köri tarifini.
Sen her tarifi ayrı kişiden alyok diyemem ya gelir görür rezil olurum iyice
![]()
Çakaaaalözelden yaz bana iki gün sonra etiketlerim![]()
hafızaya bakar mısın...2014 ramazanında vermiştin![]()
yok be ondan değil.hafızaya bakar mısın...
Ben daha 3 gün önce ne yediğimi hatırlamıyorum ayol...![]()
sadece sen faydalan istiyorsun değil miÇakaaaal![]()
Yaaa ben pek bişey bilmem ama bildiklerimde lezzetlidirhafızaya bakar mısın...
Ben daha 3 gün önce ne yediğimi hatırlamıyorum ayol...![]()
Ama bi de lezzetinin de etkisi var dimiyok be ondan değil.
2014 ramazanda ailemden ilk ayrı ramazanımda, atandığım ilk seneydi falan filan
2015te tayinim buraya çıktı. bu evde yapmadığımı biliyorum, olay anını hatırlıyorum![]()
Dün parktaki slaıncağı çok sevdi alırken ağladı yavrum hemen evde bi çözüm bulayım dedim
Benim araştırmalarım bu yönde@WanHeda gibi gizemli işler peşinde koşamıyorum haha kız bıktı çenemdem
ya evet arkadaşım gelmişti onla yapmıştık.Ama bi de lezzetinin de etkisi var dimi( çaktırmasana )
Benimde 2 kızım var, biri 19 aylık diğeri 7 yaşında...Bende çalışıyorum, dün akşam eve vardığımda saat 7'ye çeyrek vardı. İzmir köfte, barbunya, makarna,biber salatası, mevsim salata, sütlaç ve limonata yaptım. İftar saati herşeyimiz tamam sofradaydık.sadece sen faydalan istiyorsun değil mi![]()
Benimde 2 kızım var, biri 19 aylık diğeri 7 yaşında...Bende çalışıyorum, dün akşam eve vardığımda saat 7'ye çeyrek vardı. İzmir köfte, barbunya, makarna,biber salatası, mevsim salata, sütlaç ve limonata yaptım. İftar saati herşeyimiz tamam sofradaydık.
Önce barbunyayı koydum ocağa, diğer tarafa da makarnayı, ocağı diğer tarafına da pirinci...onlar pişerken köfteyi yaptım,patatesleri doğradım..Makarnayı süzdüm,kenara koydum..Haşlanan pirince sütü ilave ettim,ocağa yağ koyup patatesleri ve köfteleri kızarttım, ama mesela köfteleri kızartırken de boş durmuyorum, biber doğruyorum, sofrayı hazırlıyorum, sütlaçları kaselere boşaltıyorum.Saat 20:15'ti herşey bitmiş masa kurulmuştu. Bene boş durmayayım limonatayı yapayım diyerek ,limonatayı hazırlayıp dolaba koydum :)
Aha alıntılatım nicksizben bu kadarını gördüm yetti
Bence çok hamarat
Ben marketten uşak tarhanası aldımsiz tarhana yapıyor musunuz?
arkadaşım uşaktan bana geçen sene vermişti bozulmuş mudur?
nasıl yapıcam ben onu. yaptım bir kaç kez ama arkadaşlarımın evinde yediğim gibi değildibizde tarhana kültürü yokta
![]()
Ay sakın etiketlemebuldum buldumhem hukukçu hem hamarat
yarın etiketlerim![]()