- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar, herkese hayırlı cumalar...
Valla bende normalde hayatta yemem, evime sokmam . Salam-sosis tercih etmeyiz eşimle, çocuklara da yedirmeyiz. Ama dün burnumdan tüttü, bende çocuklar görmesin diye sahurda yedim valla![]()
Şu saatte ev süpürülür mü?
Sahurda yatmışım zaten. Süpürge gürültüsüyle uyandım. İki katlı evde oturuyoruz üst katta ev sahibi. Akşama kadar ne işi varsa. Gece 12de o süpürgeyi yattığı odanın altında açmazsam bnde neyimsüpürülmez ..
Ben hiç sevmem salam
Bi kere tadına bakmıştım bi daha da yüzüne bile bakmadım
Ama diğer zararlı ne varsa yerim
Sağlığından değil yani tadını sevmiyorum salam, sosis, sucuğun
Onda bende yiyorumben de uzun zamandır sadece pizza içinde tüketiyorum.
pizzadan vazgeçsem baya sağlıklı besleneceğim aslında![]()
seninki gene iyi, benim komşumun sabah 6.30da açmışlığı var süpürgeyi![]()
benimde müzik açmişti. gerçi artık açmıyor. aklımda olsun bu taktikSahurda yatmışım zaten. Süpürge gürültüsüyle uyandım. İki katlı evde oturuyoruz üst katta ev sahibi. Akşama kadar ne işi varsa. Gece 12de o süpürgeyi yattığı odanın altında açmazsam bnde neyim
Ay hacı teyze de çoluk çocukta yapar, tüm gün yapabilirSahurda yatmışım zaten. Süpürge gürültüsüyle uyandım. İki katlı evde oturuyoruz üst katta ev sahibi. Akşama kadar ne işi varsa. Gece 12de o süpürgeyi yattığı odanın altında açmazsam bnde neyim
Çoluk yok çocuk yok. Akşama misafir gelecek desem daha saat kaç. Cins yaAy hacı teyze de çoluk çocukta yapar, tüm gün yapabilir
Sabahın körünü mü bulmuş
Onu da yapacak da yaşından utanıyo sanırımbenimde müzik açmişti. gerçi artık açmıyor. aklımda olsun bu taktik
hayırdır?
Günaydın hanımlar, herkese hayırlı cumalar...
Valla bende normalde hayatta yemem, evime sokmam . Salam-sosis tercih etmeyiz eşimle, çocuklara da yedirmeyiz. Ama dün burnumdan tüttü, bende çocuklar görmesin diye sahurda yedim valla![]()
Evet nihayet.
Yıllardır uğraştığım birşey sonunda gerçek oluyor.
Rabbim hayırlısını versin en önemlisi huzurumuzu versin inşallah...
Ben de mutluyum...
Senin nedir mutluluğun? Sadece Cuma olması mı?
Selam gençler
Bir-Dost yorgun
Dün eşim iftar yemeğine gidecekti şirketle
Bende kızımla dışarda çok rahat edemiyorum diye , samimi olduğum kuzenimi bize çağırdım
12 buçukta eşim geldi, kuzeni eve bıraktık 1 de sızdık
Çok yorgunum çoook
Gözler nanay