Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Selam gençler
Bir-Dost yorgun :KK70:

Dün eşim iftar yemeğine gidecekti şirketle
Bende kızımla dışarda çok rahat edemiyorum diye , samimi olduğum kuzenimi bize çağırdım
12 buçukta eşim geldi, kuzeni eve bıraktık 1 de sızdık

Çok yorgunum çoook
Gözler nanay
Dün akşam haberlerde kadının bir tanesi keçe bebekten 2.000 TL kazanıyormuş onu dinledim aklıma direk sen geldin.
Ama kadın hakikaten becerikliydi, haberler de gördün mü bilmem... :-)

Salam ve sosislerde E120 var

Biliyorum , yıllardır ağzıma sürmedim , evime hayatta sokmam hele çocuklarıma kesinlikle yedirmedim. Ama dün orucun etkisi miydi neydi bilmiyorum. Resmen hamile gibi aşerdim, eve giderken ufacık aldım, çocuklar görmesin diye de sahurda yedim. Eşimin karşımda "ığğ nasıl yiyorsun "demesine rağmen :KK48:

Bir-Dost Bir-Dost pek dikiş yok çok güzel bence :kahve:
bebek-bros-modelleri.webp

Biliyorum , yıllardır ağzıma sürmedim , evime hayatta sokmam hele çocuklarıma kesinlikle yedirmedim. Ama dün orucun etkisi miydi neydi bilmiyorum. Resmen hamile gibi aşerdim, eve giderken ufacık aldım, çocuklar görmesin diye de sahurda yedim. Eşimin karşımda "ığğ nasıl yiyorsun "demesine rağmen :KK48:

aa hoşgeldin. sen mutfakta baya tecrübelisin. faydanalım senden :KK70:

Aklıma gelmedi değil :D

Her türlü faydalanabilirsiniz canım :)
şimdi de aklıma bişi gelmedi. olunca etiketlerim :)

Neden hayırdır?
iş yeriyle ilgili. geçen sen baya tartılmıştık müdürle..
sanırım yine aynı olacak.
ben görevim olmayan çok şey yapıyorum. ünvanım gereği yapmaman gerek şeyler..
sonra bakıyorum PC kullanmasını bilmiyor diye ortada elini kolunu sallaya sallaya dolaşanlar var. yahu 6 ay olmuş insan kopyala yapıştır da mı yapamaz..

şimdi de aklıma bişi gelmedi. olunca etiketlerim :)

iş yeriyle ilgili. geçen sen baya tartılmıştık müdürle..
sanırım yine aynı olacak.
ben görevim olmayan çok şey yapıyorum. ünvanım gereği yapmaman gerek şeyler..
sonra bakıyorum PC kullanmasını bilmiyor diye ortada elini kolunu sallaya sallaya dolaşanlar var. yahu 6 ay olmuş insan kopyala yapıştır da mı yapamaz..
Yapamaz, o kapasite yoksa yapamaz.
Ben üstüme vazife olmayan hiç birşeyi yapmam.
Hani derler ya "yaralı parmağa işemez" iş yerinde öyleyim (Tabiri caizse) :-)
Zamanında çok yaptım, çok iş üstüme kaldı ve çok yıprandım, tecrübe ile sabit.
Kendi işime bakarım, gerisi ile de hiç alakadar olmam... :-)

Back
X