- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
dükkanı açtım bekliyordum![]()
Benim müdürcüğüm tatilde gider ayak iki kat çalışıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dükkanı açtım bekliyordum![]()
gökten altın yağsa bize şey düşerBenim müdürcüğüm tatilde gider ayak iki kat çalışıyorum.![]()
Bugün keyifliyim, satın aldığım çanta (çocuk eşyaları için) yarın teslim olacak,
haftasonu ben zorlamadan eşim memleketime gitmeye karar verdi, arkadaşlarımız ile beraber,
Daha ne olsun... Keyfim bozulmasın inşallah.
Ben zorlamadan "hadi artık şu çocuğun odasına bakalım alalım" dedi bu sabah.
Eşim mi değişiyor bilemedim...![]()
günaydın bayanlar,
her zaman olduğu gibi dertlerle karşınızdayım
pazartesi numara taşımak için vodafone a başvurdum, öyle bekliyorum.
Sanki mesaj gelmesi gerekmiyor muydu, başvurunuz alınmıştır, şu tarihte taşıma olacaktır gibisinden, hiç bir bildirim yapılmadı halen.
daha uzarsa mevcut hattımın ay sonu gelecek, tarifem de epeyi yüklü, boşuna bir ay daha paracık ödeyeceğim.
![]()
Hiç fikrim yok ama sanki başvurduğunda sana bir sim kart vermiş olması gerekmez mi?
Çağrı merkezini arayıp dürt.![]()
he verdiler :)
ama mesaj falan gelmeyince, formu da adam doldurmuştu, acaba numaramı yanlış mı yazdı diye düşündüm
Kızlar dün şirketin toplantısı oldu.
İzmirde bölge müdürlüğü kurulacakmış.
Patron dediki gönüllüleri izmire gönderebiliriz. Ben zaten gidiyorum orada çalışmak için patronla görüşeceğim.
Nişanlım biraz dinlen evliliğe, çevreye alışma süreci vs diyor. Birde evimiz biraz uzakta kalıyor. Fakat ben güzel bir alternatif hemen önerdim.
Hemen belirteyim orada işler 2017 de başlayacak. Bu sırada staja başlama sınavını aradan çıkartsam çok iyi olmaz mı ?
Hayırlısı olsun senin için ve senin adına sevindim.Kızlar dün şirketin toplantısı oldu.
İzmirde bölge müdürlüğü kurulacakmış.
Patron dediki gönüllüleri izmire gönderebiliriz. Ben zaten gidiyorum orada çalışmak için patronla görüşeceğim.
Nişanlım biraz dinlen evliliğe, çevreye alışma süreci vs diyor. Birde evimiz biraz uzakta kalıyor. Fakat ben güzel bir alternatif hemen önerdim.
Hemen belirteyim orada işler 2017 de başlayacak. Bu sırada staja başlama sınavını aradan çıkartsam çok iyi olmaz mı ?
vay şansa bak,
bence değerlendir,
zaten üzülüyordun iş durumları olmadı diye.
biraz uzak derken ne kadar uzak ama o da önemli.
Ben istanbuldan çok bıktım iyi olacağını umut ediyorum.Hayırlısı olsun senin için ve senin adına sevindim.
Şahsen bende İzmir'e taşınmak isterdim...![]()
Vala tren+ aktarma bir saatlik yol.
Yada nişanlım arabayla bornovaya kadar geliyor oradan metro ile geçebilirim.
Diğer seçenek taşınalım dedim. Eğer olursa duruma göre bakacağız.
Çünkü ikimizinde işi eve uzak olacak bu durumda.
Olursa dört ayağımın üstüne düşmüş olacağım. Şanslıyım diyebilirim tabii.
Fakat orası bizim yeni ortakların binası içerisinde olacak. Tesettürlü olmam sorun yaratabilir. Hani iş olmazsa kesin bundan dolayı olmayacak.![]()
Ben istanbuldan çok bıktım iyi olacağını umut ediyorum.
o zaman bir süre denersiniz, olacak gibi ise taşınırsınız.
belki işi veya ortamı beğenmeyeceksin, o yüzden biraz git-gel yapmak kayıp sayılmaz.
tesettürlü olman sorun olacaksa da başlangıçta olsun, sen de boşuna gidip sinir olma.
ama ilk başta olmazsa daha bu konuda sorun yaşamazsın bence, artık insanlar biraz daha bireysel özgürlüklere saygı duymayı öğreniyorlar, İzmirde belki daha rahat bile edebilirsin.
Aynen, bende istanbuldan bıkmış durumdayım fakat benim yapacak birşeyim yok.
emeklilikte inşallah...o günleri görmek nasip olursa tabii...
![]()
selam kızlar
@WanHeda senin için çok güzel bir haber. 2017 başlamasıda artı senin için. evlenmişte olursun,stajınıda yaparsın:) sevindim senin için. tesettür artık eskisi gibi sorun olmuyor. bir şekilde toplum bunu kabullenmeye başladı. şuanki iş yerinde de sorun olmuyor bak.
Bir-Dost ülkenin bu halde olması bile huzursuzluk getiriyor. bir şekilde bomba üstendeyiz sanki. umarım alakası olmayan herkes paklanır.
siz gidip geliyorsunuz devam mı? işler aynı şekilde yürüyor mu?