Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ay yok istemem diyene hiç lafım yok.
ama sanki dost istiyordu, bu işsiz kalacağı dönemde belki düşünür diye dedim.
yoksa biliyorsun benim durumları :duduk:

Kıyamam sana ya. Senin bu ikinci her konudan zor oluyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Günaydın vikvikler,
Bdve girmeyeceğim diye acaip kafayı verdim.
Oflaya puflaya 8 saatte bitireceğim işleri 1,5 saatte bitirdim ya kız.
Yaşasııııın

Kıyamam sana ya. Senin bu ikinci her konudan zor oluyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

valla haftasonu kafayı tavana diktim, yeniden düşündüm şu tüp ligasyonunu, ve kafamda bitirdim yani.

zaten her sezeryan doğum bir sonrakini zorlaştırır diyor, ben bunda böyle isem 3. de nalları dikerim :confused:

bir de hep diyorlar ya çocuklar büyüyünce belki yeniden istersin diye, dünyada çaresiz bir çok çocuk var, yeniden çocuk istersem korucu aile olmak çok isterim mesela, garip ama bazen kendi çocuğumu çok severken rahatsız oluyorum, bu dünyada bu imkanlara sahip olmayan milyonlarca çocuk var diye, çok bencilce geliyor bazen...

valla haftasonu kafayı tavana diktim, yeniden düşündüm şu tüp ligasyonunu, ve kafamda bitirdim yani.

zaten her sezeryan doğum bir sonrakini zorlaştırır diyor, ben bunda böyle isem 3. de nalları dikerim :confused:

bir de hep diyorlar ya çocuklar büyüyünce belki yeniden istersin diye, dünyada çaresiz bir çok çocuk var, yeniden çocuk istersem korucu aile olmak çok isterim mesela, garip ama bazen kendi çocuğumu çok severken rahatsız oluyorum, bu dünyada bu imkanlara sahip olmayan milyonlarca çocuk var diye, çok bencilce geliyor bazen...

Allah korusun ne diyorsun sen:sinirli:
Bazen bende düşünüyorum bir sürü çocuk kötü durumda diye vicdan yapıyorum ama dünden sonra vicdanımı kaybetmiş gibiyim. Empati yapamıyorum.

:110:

Allah korusun ne diyorsun sen:sinirli:
Bazen bende düşünüyorum bir sürü çocuk kötü durumda diye vicdan yapıyorum ama dünden sonra vicdanımı kaybetmiş gibiyim. Empati yapamıyorum.

:110:

dünküler çocuk mu kız.
hani annenin gözünde her yaş çocuktur o ayrı da...

Ooo keyifler yerinde Allah mutluluğunuzu daim etsin. :KK48:
Amin canım sağolasın.
Güzel bir haftasonu geçti ama ben bittim.
Gece 2'de döndük, sabah çocuğu babaannesine bıraktık derken bittim ben.
Resmen yataktan kazıdım kendimi bu sabah... :-)

Ama güzel oğlum için değdi hakikaten, çok eğlendi.. :KK36:

6 ay yasak dediler
Bence 3 ay ohale +3 ay daha ekleyecekler de ondan
hayırlısı olsun canım, bence de ohale +3 yapacaklar gibi geliyor bana da.
aman yurdumuza vatanımıza birşey olmasında varsın +3 daha yapsınlar.
Rabbim evlatlarımızı korusun, iyi bir gelecek olsun onlar için, iyi düşünmek istiyorum... :işsiz:

ne oldu ki dün? merak ettim.
Bende aynı fikirdeyim, dünyada sevgiye, yardıma, aileye muhtaç o kadar çocuk var ki.
Benim de içim sızlıyor bazen... Gerçekten üzülüyorum...

Bende aynı fikirdeyim, dünyada sevgiye, yardıma, aileye muhtaç o kadar çocuk var ki.

@WanHeda nın BDV de konusu var,
ortaokul çocukları tarafından asabı bozulmuş, ağzı bozuk küçük veletler :(

Veletlerin sözlü tacizi ve etraftaki insanların bana tepki göstermesi. :işsiz:
Taciz edilip susturuldum resmen.:olamaz:

Hayır bir de parmaklarının üstüne basıp göğsünü kabartarak üstüme üstüme üstüme yürüdüler milletden gaz alıp. Off unutmak istiyorum.
Hani ilk değil son olmaz ama çocuk denilen çocuklardan beklemiyordum.:olamaz:

canım bu ülkede hakkını arayanı maalesef tefe koyuyorlar,

sen de duymuşsundur,

trafikte tartıştığı kişiyi silahla vurup öldüreni mi ararsın, komşusu ile park yüzünden anlaşamayıp tüm aileye hayatı dar edeni mi ararsın, artık resmen hakkımızı savunmaktan korkar olduk.
senin yaptığını ben yapamazdım bile muhtemelen, tırsak yapıda biriyim çünkü.

canım bu ülkede hakkını arayanı maalesef tefe koyuyorlar,

sen de duymuşsundur,

trafikte tartıştığı kişiyi silahla vurup öldüreni mi ararsın, komşusu ile park yüzünden anlaşamayıp tüm aileye hayatı dar edeni mi ararsın, artık resmen hakkımızı savunmaktan korkar olduk.
senin yaptığını ben yapamazdım bile muhtemelen, tırsak yapıda biriyim çünkü.

Haklısın insan korkuyor fakat hepimiz susarsak bize neler yaparlar. Kabul etmiyorum. Erkek hükmünü reddediyorum.:işsiz:

@WanHeda nın BDV de konusu var,
ortaokul çocukları tarafından asabı bozulmuş, ağzı bozuk küçük veletler :KK43:

Gördüm canım şimdi... Şoklardayım... :sinirli::sinirli:

Asabı bozulmak laf mı . Olsa olsa ortaokuldur fazla değil yani 10-12 arasındalardı. Üç tanesi sardı etrafımı veletler.:olamaz:

Veletlerin sözlü tacizi ve etraftaki insanların bana tepki göstermesi. :işsiz:
Taciz edilip susturuldum resmen.:olamaz:

Ben çok sinirli bir insanım ve tepkim kötü oluyor.
Sonunda kendime zarar geleceğini bilsem bile gözüm dönüyor.
Bu da benim için iyi birşey değil tabii ki.

Bende senin konuna uzun uzadıya yazdım kafa şişirdim ama haftasonu hala nasıl sakin kalabildiğime şaşıyorum.
Sanırım 2 aile olmanın verdiği birşey, yemin ediyorum haftasonu 3-5 çocuk dövmüştüm de, zor kurtuldular.

Bak kendi evladım da var, Allah ondan yana böyle şeyler yaşatmasın, iyi huylu ahlaklı olsun inşallah.
Ama dayanamıyorum ben de... Belki çocuklarda hata yok, yetiştireni dövmek lazım...

Bir izmir efsanesi vardı bilir misiniz bilmem:

Yaşlı bir adam otobüse biniyor, otobüste öğrenciler var. Adamcağız bastonlu.
Otobüste ilerlerken adamın bastonu kayıyor.
Buna istinaden de yer vermeyen gençlerden bir tanesi (lise öğrencisi) diyor ki adama:
"Amca sen o bastonun altına bir lastik tak, o zaman kaymaz"
Bunun üstüne de adamın cevabı şu oluyor:
"Senin baban zamanında o lastiği kullansaydı şimdi ben senin yerinde oturuyordum"
oluyor...

O hesap, nesil bozuk nesil!
Kabahatte bu nesli bu şekilde yetiştirenlerde!

Gördüm canım şimdi... Şoklardayım... :sinirli::sinirli:

Ben çok sinirli bir insanım ve tepkim kötü oluyor.
Sonunda kendime zarar geleceğini bilsem bile gözüm dönüyor.
Bu da benim için iyi birşey değil tabii ki.

Bende senin konuna uzun uzadıya yazdım kafa şişirdim ama haftasonu hala nasıl sakin kalabildiğime şaşıyorum.
Sanırım 2 aile olmanın verdiği birşey, yemin ediyorum haftasonu 3-5 çocuk dövmüştüm de, zor kurtuldular.

Bak kendi evladım da var, Allah ondan yana böyle şeyler yaşatmasın, iyi huylu ahlaklı olsun inşallah.
Ama dayanamıyorum ben de... Belki çocuklarda hata yok, yetiştireni dövmek lazım...

Bir izmir efsanesi vardı bilir misiniz bilmem:

Yaşlı bir adam otobüse biniyor, otobüste öğrenciler var. Adamcağız bastonlu.
Otobüste ilerlerken adamın bastonu kayıyor.
Buna istinaden de yer vermeyen gençlerden bir tanesi (lise öğrencisi) diyor ki adama:
"Amca sen o bastonun altına bir lastik tak, o zaman kaymaz"
Bunun üstüne de adamın cevabı şu oluyor:
"Senin baban zamanında o lastiği kullansaydı şimdi ben senin yerinde oturuyordum"
oluyor...

O hesap, nesil bozuk nesil!
Kabahatte bu nesli bu şekilde yetiştirenlerde!

Haklısın canım duymuşyum bu hikayeyi.:KK48:
Kötü düşündükçe kendime kızıyorum.
Allah benide evladım olursa evladımı böyle şeylerle sınamasın.:110:

Back
X