Vipdükkan hakkında..

sEvGi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
258
1
118
Ankara
kızlarrrr vipdükkan da şimdi çok güzel iç çamaşırları 24.90a satışa sunulmuş ve ben almak istiyorum. ama güvenilir bir site mi alışveriş yapanınız var mı?

ben de ilk kez 2 gün önce birkaç parça birşey aldım..henüz teslimat tarihi gelmedi bile. 1-2 hafta içinde gelir. o kadar uzun süre dayanabilir misin bilmiyorum ama teslim aldığımda haber veririm sana =))

kızlaar bi yardım edin bana, sizin fikir ve deneyimlerinize göre karar vereceğim

monica ; ödeme seçeneği sadece kredi kartıyla, tek veya taksitli çekim yapılıyor. kapıda ödeme veya havale falan yazmıyor.

evet öyleymiş, havale yada eft yoluyla ödeme yapılsaydı bende alıcaktım birşeyler. ama 40-50liralık seyler icin kredi kartini riske atamam
gg ' daki gibi değil sistem cok farklı...

bugün vipdukkan'ından kardeşime aldığım t-shirt geldi canım gayet de güzel. yarın da ablamla ikimize aldığım elbiseler gelir çünkü 1 gün arayla almıştım. kuzenim de birşeyler almıştı benimle aynı gün onunkiler de gelmiş ve beğenmişler. bence herhangi bir sorun yok. ben yaşamadım. kuzenim de yaşamadı. diğer sitelerde nasıl rahatlıkla alışveriş yaptıysak bunda da o şekilde oldu. =))

Ben de vipdükkandan alışveriş yaptım ve ürünün geç gelmesi haricinde memnun kaldım. Bence güvenilebilir sitelerden birisi, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz

bu siteden alışveriş yapmadan önce araştırın derim.iyi şeyler duymadım.facebook sayfası var bunların birde tviter sayfaları var.müşteriler hal yanıyo.bide şikayetvar.com sitesinde şikayetler neredeyse tüm müşteriler ağız birliği etmiş gibi aynı!

bende kışlık bişeyler aldım geç gelir diye okudum bir kac yerde Eşimde dalga geçiyor artık yazın kışlıklarını giyersin diye:2:

aleşveriş yapan arkadaslar ne kadar geç gelir? teslimat tarihinden kaç hafta sonra geç gelir mesela??

ne lanet siteymiş
ürünü alalı 2 hafta oldu hala teslimatla ilgili bişe yazmıyor
iptalde edemiyorum
sipariş iptali kısmı aktif değil
nası kurtulurum bu lanet siteden
nası iptal edebilirim kızlar

vip dükkan mı?olmaz olsun...resmen insanları kandırıyolar.sipariş vereli 1 ay oldu hala kargom gelecek.bir daha vip dükkan mı asla.tüketici hakları derneğine dava açıyorum sonunda...

aman sakın kızlar alışveriş yapayım demeyin 1 ayı geçti hala ürünlerim gönderilmedi,dün 'bugün kargoya vermezseniz yarın dava açıcam dedim' sabah baktım kargoya verildi yazıyor ama detay yok işin komik yanı kargodada görünmüyor bide insanları oyalayıp aptal yerine koyuyorlar bende şikayetimi verim bakalım ne olacak iş ahlakı olmayan 2. sınıf hizmet bile veremeyen bir firma

ay gülermisin aglarmısınn....benimki için demişler cuma gelecek...bende bugün mail yazdım savcılığa verecem dıye akşam baktım kargoya verildi demişler..ama kargo takip numarası vs... yok...bu kadar dava açılsa siteleri kapanacak haberleri yok... bence insanları oyalamak yerine işlerini nasıl iyi yapacaklar onun için uyanık sporluk yapsınlar.

benim kargo takip numarasıda geldi hadi darısı başınıza arkadaşlar:))) kaldı ürünlerin seçtiklerim olması:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…