kızlar siz neden kendinize işkence çektiriyorsunuz böyle anlamadım doğrusu .. gerçi ben de sizin gibi böyle alışveriş kulüplerinden birkaç defa alışveriş yapmıştım ama sonra tövbe ettim ... alıyorum 2 hafta sonra gönderiyorlar minimum 1 hafta..bir de kredi kartı kullan diyorlar resmen zorla..başka ödeme seçeneği yokmus..ben de böyle problemler yaşayınca..bir arkadasımın tavsiyesiyle yeni bir siteyle tanıştım.. adı lilabon.com .. sadece bayan giyim satıyorlar...yani sadece biz bayanlara hitap eden bir site...elbise bluz kazak hırka kot ne ararsanız herşey var..modeller hepsi trend...ben suan sadece bu siteden alışveriş yapıyorum...şuana kadar hiç kötü birşey yaşamadım...ne aldıysam aynı gün kargoya verdiler ürünler ertesi gün elime geçti...gayet kaliteli kumasları..fiyatlar ise inanılmaz..zaten sayfaya girip bakınca anlayacaksınız ne demek istedigimi...internetteki en uygun fiyatlar...19 liraya kot 27 liraya elbise aldım...fakat beni en çok cezbeden şey ise..ödeme seçenekleri oldu...kredi kartımın olup olmadıgını sormadılar bile..kapıda ödeme sistemleri var paket elime geldi ertesi gün kontrol ettim ödemeyi kargo görevlisine yaptım..( ister nakit ister kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ) ve her alışverişe % 5 para puan veriyorlar hesabınızda birikiyor istedigin zaman kullanıyorsun..benim 10 tl oldu bile ..bir daha ki alışverişimde kullanacam...
özetle size lilabon.com tavsiye ederim... profesyonel site..müşteri odaklı bir müşteri hizmetleri var..telefonla ne zaman arasam ulaşabiliyorum..
ay kızlar bende tırstım şimdi yaff yorumlarınızı okuyunca
bende 1 hafta arayla vipdükkan sitesinden iki ayrı alışveriş yaptım
elime ulaşacağı tarihleri belirttiler
ilk siparişimin bu 4 gün içinde elime ulaşması lazım
bekliyorum ama tırstım dediğim gibi yazdıklarınızı okuduktan sonra...:18:
o zaman en kısa 14 gün içinde ancak ulaşır elinetabii o da tehditle.
verilen tarih geçtikten sonra iletişim bölümünden mail at şu tarihte ulaşması gereken siparişim ulaşmadı,kargoda görünmüyo,tüketici hakları derneğine dava açıyorum diye.ancak o zaman ulaşabilir...tabii sonra da üyeliğini iptal et ve vazgeç o siteden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?