Vipdükkan hakkında..

kızlar siz neden kendinize işkence çektiriyorsunuz böyle anlamadım doğrusu .. gerçi ben de sizin gibi böyle alışveriş kulüplerinden birkaç defa alışveriş yapmıştım ama sonra tövbe ettim ... alıyorum 2 hafta sonra gönderiyorlar minimum 1 hafta..bir de kredi kartı kullan diyorlar resmen zorla..başka ödeme seçeneği yokmus..ben de böyle problemler yaşayınca..bir arkadasımın tavsiyesiyle yeni bir siteyle tanıştım.. adı lilabon.com .. sadece bayan giyim satıyorlar...yani sadece biz bayanlara hitap eden bir site...elbise bluz kazak hırka kot ne ararsanız herşey var..modeller hepsi trend...ben suan sadece bu siteden alışveriş yapıyorum...şuana kadar hiç kötü birşey yaşamadım...ne aldıysam aynı gün kargoya verdiler ürünler ertesi gün elime geçti...gayet kaliteli kumasları..fiyatlar ise inanılmaz..zaten sayfaya girip bakınca anlayacaksınız ne demek istedigimi...internetteki en uygun fiyatlar...19 liraya kot 27 liraya elbise aldım...fakat beni en çok cezbeden şey ise..ödeme seçenekleri oldu...kredi kartımın olup olmadıgını sormadılar bile..kapıda ödeme sistemleri var paket elime geldi ertesi gün kontrol ettim ödemeyi kargo görevlisine yaptım..( ister nakit ister kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ) ve her alışverişe % 5 para puan veriyorlar hesabınızda birikiyor istedigin zaman kullanıyorsun..benim 10 tl oldu bile ..bir daha ki alışverişimde kullanacam...
özetle size lilabon.com tavsiye ederim... profesyonel site..müşteri odaklı bir müşteri hizmetleri var..telefonla ne zaman arasam ulaşabiliyorum..

benim ürünlerim nihayet elime geçtiii...hepside oldu yani beğendiklerim ne eksik ne fazla...inşallah sizinkilerde öyledir..

yok böyle bişey ya geçenlerde kargoya verildi yazmışlar hala verilmedi işin komik yanı kargoda kayıpmış bugün mail yazmışlar araştırıyoruz diye hayır artık ürününde yada parasındada değilim işi inada bindirdim bakalım nereye kadar gidecek

geçmiş olsun canım...valla haklısın...uğraşılmaz bunlarla...koca sitenin yaptıgına bak...bunlara nazaran daha küçük siteleri tercih ediyorum artık daha iyi hizmet veriyorlar...

Vipdükkandan bu 2. alışverişim.İlkinde hiç bir sorunla karşılaşmadım max. 1,5 haftada ürün elimde.Bugünde bi ürünüm gelicek bulunduğum ilçeye geldi bile Açıkçası anlatılanlara inanamadım gayet memnunum çünkü

arklar bu tür ihtiyaçlarınız için freeshp.com die bi sete de var bakabilirsiniz gayet güzel şeyler var :) vipdukkan bana çakma geliyor bilmiyorm da markafoni gibi site yapmışlar ama markafoni ayrı bi konsept ne bileyim markafoni gibi ısınamadm ona bi türlü :S az kaldı dışardan alış veriş yapmayacağım herşeyi netten almaya başlıyacagız :)

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs dan alışveriş yaptım. ceketimi heyecanla bekledim. vzon rengiydi güya ama vizondan başka herşeye benziyordu. üstelik ceketin kalitesi çok kötü. üstümde debir tuhaf durdu. üstelik kargom 10 gün geç geldi. artık o siteye girip ne var ne yok diye bakmıyorum bile.

kapıda ödeme şansınızın olmadığı, çok bilmediğiniz sanal alışverişlerin riskli olduğunu düşünüyorum

profesyonel site diyorsun ama doğru dürüst ürün bile yok marka yok firma yok belki güzel ilgileniyorlar ama pazarı genişletmeleri lazım

haklısın canım...ürün çeşitleri biraz az..ama fiyatları çok uygun geldi bana ve modeller hep stil modeller...ne bileyim benim hoşuma gitti modeller ve fiyatlar..siz nasıl buldunuz bilmiyorum tabi...ama ben aldıgım zaman hemen gelsin istiyorum aldıgım şey bir de kredi kartı kullanmaktan da korkuyorum internette...baktım burası da aynı gün kargo yapıyor kapıda ödeme alıyor...deneyeyim dedim..ve gayet de memnun kaldım..telefonla da arayınca ulaşıyorum hemen..başka sitelerden de alışveriş yaptıgım oluyor telefon yok illa mesaj at diyorlar atıyorum 1 hafta cevap yok..cıldırtıyorlar beni valla

berbat bir site.İade ettiğim ürünümle ilgilenen birini bulamadım,telefona cevap veren yok.Paramı geri yatırmayacaklar anlaşılan.Diğer sitelerde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.Bir daha alışveriş yapmam.Son mailime cevap da gelmedi zaten.

demekki her siteden alışveriş yapmamak gerekiyor oranın mankenini görüyorum almaktan vazgeçiyorum

ay kızlar bende tırstım şimdi yaff yorumlarınızı okuyunca
bende 1 hafta arayla vipdükkan sitesinden iki ayrı alışveriş yaptım
elime ulaşacağı tarihleri belirttiler
ilk siparişimin bu 4 gün içinde elime ulaşması lazım
bekliyorum ama tırstım dediğim gibi yazdıklarınızı okuduktan sonra...:18:

o zaman en kısa 14 gün içinde ancak ulaşır elinetabii o da tehditle.
verilen tarih geçtikten sonra iletişim bölümünden mail at şu tarihte ulaşması gereken siparişim ulaşmadı,kargoda görünmüyo,tüketici hakları derneğine dava açıyorum diye.ancak o zaman ulaşabilir...tabii sonra da üyeliğini iptal et ve vazgeç o siteden...

hadi ya o kadar yani...
öyle yaparım ne yapıym,
ama birsürü de tüketicisi var sitenin
hay Allah2ım ya
bi sitenin güvenilirliği bu derece kötü olabilir mi?
pes
bakim durumada sonra olmazsa bi daha alışveriş yapmam zaten.
sonucuda buraya yazarım ne oldu bitti
madem kötüyse herkes bilsin kimse almasın ordan bir şey.

evet arkadaşlar vipdükkan dan yaptığım ilk siparişim elime belirtilen tarihte ulaştı.
bakalım 2 siparişim daha var
onlarda belirtilen tarihlerde elime ulaştıkça yazıcam buraya...
ilk siparişte no problem

derken ikinci ve üçüncü siparişlerimde belirtilen tarihlerde elime ulaştı
3 sipariş daha verdim
gelen ürünlerden de gayte memnunum
fotolarda ne görüyorsanız aynısı geliyo
kesinlikle benim alışveriş sitem vipdükkan

Ben de 2 hafta önce vipdükkandan elbise ve etek aldım. Kalitesi iiydi ve 1 hafta içinde geldi kargo. İlk siparişimdi bu siteden. Belki ilk defa diye sorun yaşamadım belki artık düzeni oturttular :)

Vip Dükkan kadar kötü bir site yok sipariş ettiğim ürünle gelenlerin alakası yok!!!Sakın almayın vipdükkandan...

Geçen ay bir elbise beğenmiştim ilk alışveriş denememdi aynı zamanda sondu da sanırım. Kesinlikle berbat çalışıyorlar. Ürün teslim tarihinden oldukça geç bir sürede teslim edildii müşteri hizmetlerini de aradığımda hiç bir şekilde tatmin edici cevaplar alamadım. Dediğim gibi de sanırım son alışverişimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…