vipdükkan nasıl?

pinkbird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
698
1
46
İstanbul
merhabalar dün vipdukkana uye oldum baktım fiyatlar cok uygun hafta sonuna ozel 25 tl ve uzeri kargo ucreti de yoktu bende bi kac parca bisey aldım acaba bu site nasıl güvenilir mi zamanında elime ulasır mı die kafama takıldı bide :44: alısveris yapan memnun olan olmayan var mı aramızda acaba?

selam canım . ben vipdükkandan alışveriş daha önce hiç yapmadım ama bi arkadaşımla birlikte aynı firmanın ürünlerini (hatta o benden bik kaç gün daha önce vipdükkandan sipariş vermiş) o vipdükkandan ben de evimnetten aldık. onun siparişleri benimkinden önce geldi. arkadaşım hep o siteden alışveriş yapar şu ana kadar bir sıkıntı yaşadığını duymadım. güvenilir olduğunu biliyorum. istersen şikayetimvar dan da site için yorumları bulabileceğini düşünüyorum.

Evet fiyatlar uygun ama ürünler kalitesiz,hele hele bir saat siparişi verdim,bir şey geldi,ağzım açık kaldı...nerede resimdeki saat nerede gelen saat.Bir daha da tövbe ettim,o siteden asla...

Fiyatlar uygun ama ürünler berbat. Kışın ünlü bir markanın botunu sipariş etmiştim aldığıma pişman oldum. Ürün en kötü sahtelerden bile beterdi.

yorumlar icin tesekkurler arkadaslar insallah bende hüsrana ugramam neyse bi gelsn bakalım begenmezsem bi daha bende bisey almam iptal ederim üyeliğimi.

selam canım bende çok alışveriş yaparım netten.. genelde netten desem daha doğru olur. vip dükkanda onlardan biri güvenlir sorun yaşamazsın merak etme

bende bikere çanta aldım dedikleri tarih aralığında geldi çantada cok kaliteliydi bekledigimden daha güzeldi memnun kaldım.

ya kızlar siparişi pazar gunu vermistim siparis takibi bolumunden bakıyorum ama hala kargoya verilmemis ne zaman veriyolar ki????

canım bende çok vipdükkandan alışveriş yaptım siparişim hep geç geldi ve gelen ürünler fotoğrafta ki gibi durmuyor
ben ceket aldım 3 tane resimde çok güzel kaliteli duruyor ama ürün geldi baktım çok inceydi ceket resmen ben parçasından yapılmıştı
ama enin sonun da gelicek siparişin:)

saol cnm bende iki gozluk iki bluz bi etek siparisi vermistim dun msj geldi kargoya verildi diye gozluklerim gelcek ilk once bugun gelir heralde bakalım nasıl olcak:))

ayy bana bıkkınlık geldi o siteden ne zaman bişe alsam, istediğim gibi gelmiyor hem çok geç kargoluyolar hemde es kaza iade etmeye gör 1 aydır paramı vercekler hala bekliyorum
hediye kuponum var onu kullanmak için bi etek aldım en son bakalım o ne zaman gelecek

Vipdükkanın ürünleri bence piyasa değerinden fazla.Ben özellikle inceliyorum kaliteli ürünlerin fiyatlarını iki kat gösterip indirime sokuyolar.diğer markalar zaten bilindik değil,sosyete pazarından al kargo bedava ve hemen teslim:):)

7 liraya tek omuzlu bir elbise, 9 liraya sırt dekolteli dantel elbise aldım kargo da kampanya vardı ödemedim kaliteleri tabiki tartışılır ama mesleğim dikiş tasarım kalıp vs olmasına rağmen o ücretlere ben bile oturup dikmem yani ucuz etin yahnisi diyoruz... internet alışverişleri herzaman öyledir, dikkat edin, çok ucuz fiyatlı bişeyse aldığınız mutlaka kalitede eksiklik vardır. ama genel olarak vipdükkan iyidir yani ucuz giyeyim çeşit bol olsun diyosan hergün yeni bişi alabilirsin bütçen sarsılmaz bile

erkek arkadaşıma ds damat'tan kravat kol düğmesi seti almıştım çok memnun kaldık, çok kaliteliydi ve zamanında ulaşmıştı.. sonra beğenip enişteme filan da aldım :)

Elbise aldim bende. Sorunsuz sekikde geldi
Tek sorunum dukkanin kapanmasini beklemek oldu 8gun
Kapanmadan yllanmiyormus :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…