- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Soruna cevabım yok tam bir ikizler burcu olarak konuşurum, konuşurum ve konuşurum yıllarca hocalarım cinnet eşiğine gele gele katlandı allah onlardan razı olsun size sabır versinSelam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi
Bak bunu bilmiyordum ikizlerin konuşkan olduğunu. Erkek arkadaşimda öyle vallahi canıma tak ettiSoruna cevabım yok tam bir ikizler burcu olarak konuşurum, konuşurum ve konuşurum yıllarca hocalarım cinnet eşiğine gele gele katlandı allah onlardan razı olsun size sabır versin
Hı hı deyip eve gelince sarhoş gibi oluyorum resmen ustumden tır geçmis gibiHı hı derim . Bende dayanamıyorum . Kafam kaldırmıyo
Öğrenciler özellikle küçük sınıflar da gürültü cok oluyor ve nerdeyse herşeyi öğretmene sorma gereği duyuyorlar. Bunu kastetmistim. Aslında karakter evet ama bundan memnun da değilim. Çok konuşan insanlara dönüt veremiyorum bir süre sonra..Öğretmenliğinizle konunun ilgisini sorabilir miyim yanlış anlamazsanız? Birde iş arkadaşlarınız falan mı sizi konuşmasıyla rahatsız eden? Sizin karakteriniz sonuçta, çok konuşmak ya da çok konuşanı dinlemek zorunda değilsiniz, işinizi yapın ve gereken kişiye gerektiği gibi davranın yeterli bence.
Bıcır bıcır konuşurum. Aynı zamanda çok da iyi bir dinleyiciyim demekki biz hiç anlasamazmişiz seninleSelam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi
aynen.insanlarda çok konuşursam haklıyım, çok biliyorum kafası var. nefret edilesi...Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi
Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi
çoook iyi anlıyorum. hiç konuşkan değilim, özellikle sohbet açmam o enerjiyi bulamıyorum kendimde, buluşalış görüşelim dendiğinde bile bahane uydururum gitmem. sevmiyorum konuşmayı.Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim hemen. Yapı olarak çok konuşkan bir insan değilim ama ortamım oldu mu açılırım yani.. Yalnız benim şöyle birseyim var; çok konuşan insanlara dayanamıyorum arkadaşlar. Cinnet geciresim geliyor yani tahammül edemiyorum. Böyle kacasim geliyor yanımda çok konuşan biri olunca. Bi de öğretmenim valla ben nasıl dayancam yıllarca bilmiyorum..Nasil katlaniyorsunuz bu insanlara?Ben konuşaak konu bulamazken bu insanlar nerden buluyor bu kadar cümleyi
ayyyyyy nasıl bilmezsin kardeşim ikizler allahım korkunçBak bunu bilmiyordum ikizlerin konuşkan olduğunu. Erkek arkadaşimda öyle vallahi canıma tak etti
her ikizler değil ama geneli böyle :)Bak bunu bilmiyordum ikizlerin konuşkan olduğunu. Erkek arkadaşimda öyle vallahi canıma tak etti
Hmm siz ilkokul öğrencilerine ders veriyorsunuz o zaman anladım, yani yine siz daha iyi bilirsiniz ama bu da sizin işiniz, birde zaten sınıfta hakimiyet sağlayınca her akıllarına geleni sormazlar diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bu fikrim bilemiyorum tabi. Hayırlısı :)Öğrenciler özellikle küçük sınıflar da gürültü cok oluyor ve nerdeyse herşeyi öğretmene sorma gereği duyuyorlar. Bunu kastetmistim. Aslında karakter evet ama bundan memnun da değilim. Çok konuşan insanlara dönüt veremiyorum bir süre sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?