Virüs dinlemeyip dışarı çıkan kocam

Kendisi düşünmedikten sonra ne söylesen bos. Goruntuyle anlatmayi deneyin. Corona videolarini acın beynine girsin. Baska turlu 1000 kere soylesen de anlamaz.

Kendisi düşünmedikten sonra ne söylesen bos. Goruntuyle anlatmayi deneyin. Corona videolarini acın beynine girsin. Baska turlu 1000 kere soylesen de anlamaz.
Kendiside görüyor gayet iyi biliyor ama işte...

İşte bu gevşek zihniyet yüzünden hastalanmayı kabullenemiyorum.
Biz bu kadar dikkat ederken, diken üstünde yaşarken bu vurdum duymaz kesim beni virüsten daha çok delirtiyor.
Kesinlikle ama kesinlikle hakkımı asla helal etmiyorum.

Çinde insanları silah zoruyla yakalayıp iple bağlayıp karantinaya aldıklarını, virüs tespit edilen hastaları da evlerine kilitlediklerini gördüm

Adamların bir bildikleri varmış

Polisi koycan sokağa çıkanın ağzına bi tane jop indircek bak bakalım kim çıkıyor.
Hele o yaşlılar. Embesil gibi geziyorlar sokaklarda.

Hanımlar sizin eşlerinizin konuya yaklaşımı nasıl, dikkat ediyorlar mı ? merak ettim...

Çinde insanları silah zoruyla yakalayıp iple bağlayıp karantinaya aldıklarını, virüs tespit edilen hastaları da evlerine kilitlediklerini gördüm

Adamların bir bildikleri varmış

Polisi koycan sokağa çıkanın ağzına bi tane jop indircek bak bakalım kim çıkıyor.
Hele o yaşlılar. Embesil gibi geziyorlar sokaklarda.

Haklısınız gençlerden çok yaşlılar dışarda ne denir ki yazık

Aklı başında her insan kendine sokağa çıkma yasağı ilan etti zaten. İşe gitmiyorsa zorunlu değilse çıkmıyor.
Aklı başında olmalı ama işte. Cahile laf anlatmak çok zordur.
Tahammül edemiyorum sosyal medyada da görmeye artık, bu kendini bilmezler yüzünden çabalarımız boşa gidecek ona yanıyorum

Bende o yüzden diyorum zaten dediğiniz gibi aklı başında insan zaten çıkmaz. Vurdumduymazları durdurmak için yasak gelmeli...

Cehalet akıyor paçalarından. Kaç yaşında annem babam bile evden çıkmıyorlar mecbur kalmadıkça, bunlardaki nasıl bir cahillik böyle ya? Eşim dışarı çıkmıyor. Mecbur alışveriş için çıkınca da üstündeki her şeyi makineye atiyorum. Elini yüzünü burnunu sabunla iyice yıkıyor. Bosverilecek zaman mi ya?

Neee münasebet yaaa virüs bu grip falan değil boyleleri yuzunden sayi yükseliyor zaten almayın eve yada annenize gidin kafayi yemelik resmen evde surekli ev temizliyorum kafayo yeme boyutuna geldim esim gelir gelmez ustunu cikartip makineye atiyor direk calsdiriyoruz asıyoruz surekli bu sekilde yatarken bile kolanya suruyo adam

Eve almayın.
Çok ciddiyim.
Kendimi çocuğumu annemi babamı en başta riske atmam eve almam. Kilitleyin kapıyı, üsttekini alttakini cehennemin dibine gitsin
Her gün vaka sayısı ikş kat artarken hala gszen tozan insana tahammül edemiyorum

Kul hakkına özelikle karısının çocuğunun hakkına giriyor derhal terkedin ailenizin yanına gidin virüs bitince barisirsiniz aksi halde o çocuğun hakkına sizde girmiş olursunuz

Back
X