- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Kocanız ve arkadaşları bari İtalya’ya kahvaltıya gitsin madem salgını umursamıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yani parayla temas ediyor bin bir türkü insanla iletişime geçiyor mecbur muyum daha 6 haftalık hamileyken onunla aynı ortamda bulunup bebeğimi riske atmaya ? önceki bebeğimi kaybettim zaten![]()
Dedikoduyla besleniyorlar arada bir doz almalari gerekiyorHayır bu insan bağımlılığı nedir ben onu anlamıyorum, bana da arkadaş geliyim sen gel diyip duruyodu geçen, eşlerimiz göreve gidiyo diye, ya yalnızlıktan ölünüyo mu acaba ben mi bilmiyorum, salak bu insanlar dinlemiyo virüs falan ille yapışacaklar birbirlerine
KAPIYA NOT BIRAKIN.. KUSURA BAKMAYIN AMA VIRUS DOLAYISIYLA MISAFIR KABUL EDEMIYORUZ.. NE BILEYIM BIZIM MILLET ANLAMIYOR BAZI SEYLERDEN.. KESKE VIRUS ORTADAN KALKSADA MISAFIR GELEBILSEEşimin bu sabah telefonu çaldı bir arkadaşı arıyor konuştuklarını duyuyorum konuşma şu "Abi nasılsın ya hani siz bir gün oturmaya çağırıyordunuz ya X ile(kız arkadaşı)size kahvaltıya gelmek istiyoruz" dedi.Eşim ben yengenle konuşup dönerim sana biliyorsun hamile durumlar malum son zamanlarda sokağa bile çıkılmıyor dedi.Ve arkadaşı pazarcı her gün pazara giden biri yani en çok risk barındıran gruplardan biri ben de eşime kızdım reddetmediği için.Bizi nasıl riske atarsın pazarda çalışıyor bir de daha savunmasız bebeğimi riske atamazsın söyle gelmesinler istemiyorum bulantılarım var kimseyi çekemem dedim ben diyemem öyle ayıp olur bu kadar dedim az da onlar anlamalı diyor Allah aşkına bu durumda misafir davet eden,kabul eden var mı ?
Benim de evde 85 yasinda annem var, kardesim dahil kimseyi kabul etmeyi dusunmuyorum. Kendini bilen yeltenmez bile... Kisaca "hayir" deyin. Esiniz soyleyemiyorsa siz soyleyin.Eşimin bu sabah telefonu çaldı bir arkadaşı arıyor konuştuklarını duyuyorum konuşma şu "Abi nasılsın ya hani siz bir gün oturmaya çağırıyordunuz ya X ile(kız arkadaşı)size kahvaltıya gelmek istiyoruz" dedi.Eşim ben yengenle konuşup dönerim sana biliyorsun hamile durumlar malum son zamanlarda sokağa bile çıkılmıyor dedi.Ve arkadaşı pazarcı her gün pazara giden biri yani en çok risk barındıran gruplardan biri ben de eşime kızdım reddetmediği için.Bizi nasıl riske atarsın pazarda çalışıyor bir de daha savunmasız bebeğimi riske atamazsın söyle gelmesinler istemiyorum bulantılarım var kimseyi çekemem dedim ben diyemem öyle ayıp olur bu kadar dedim az da onlar anlamalı diyor Allah aşkına bu durumda misafir davet eden,kabul eden var mı ?