VIRUS KORKUSU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
hanımlar 2 gündür şu her haltı yiyen çinliler yuzunden uyku nedir unuttum diyebilirim artik rüyalarıma giriyor görüp izlediklerim😢 10.000 uzerinde ölü varmis 14 milyonda enfekte.. gercekler saklaniyor tabi 27 ölü 8.000 enfekte diye 14 gün kulucka süresi varmis yani kiside virus olsa dahi 14 gün belirti yok baska ülkelere giris cikis yapilabiliyor korkuma gelince esim istanbulda bir çin firmasinda çalışıyor 😭 çalisan çinli de bayagı var anadolu yakasinda firma acaba varmi birinde diye dusunmeden edemiyorum
diger korkum
ulke giris cikisinda termal kamera kullaniliyorya onun icinde viruslu kisi yüksek dozda ates dusurucu kullaniyormus *dogruluk payını bilmiyorum*
simdi ben bu firmayi sikayet etmeyi dusunuyorum en azindan denetim yapilsin nereye ve kime edebilirim?

çin ile hiçbir bağlantım olmamasına rağmen ben de çok korkuyorum. laboratuvar ortamında üretildiğine dair iddialar var. çin devlet başkanı durum ciddi diye açıklama yapmış. üstelik virüs avrupaya burnumuzun dibine kadar da geldi. sınırların kapatılması olağanüstü önlemler alınması gerekiyor.

Her otu b* yiyiyorlar ondan sonra vay anam bu virüs bize nasıl bulaştı. Yarasa çorbasından bulaştığı tahmin ediliyor. Nerdeyse her sene cinde baska bir virüs çıkıyor. Allah herkese acil şifalar versin, ama hükumet orda çocuk yapmaya karıştığı gibi bu gida isine de karışsa keşke

nasıl bir sindirim sistemi var bunlarda nasıl mide var, aklım hayalim almıyor. her pislik bunlardan çıkar tabi.

Çin dişina Avrupa ve Amerika'ya da yayıldığını göre artık iş Çinlilerden cikti. Bizim ulkece önlem almamiz laİm çünkü kuluçka süresi 14 gün diyor
O sürede ateş çıkmıyor zaten. Yani termal kamera olayı hak getire.. bir süre giriş çıkış kapatilsa daha mantıklı ama onu da yapmazlar ekonomik sebeplerden
Özellikle İstanbul Kapadokya gibi turistik bölgeler daha risk altında

Çin dişina Avrupa ve Amerika'ya da yayıldığını göre artık iş Çinlilerden cikti. Bizim ulkece önlem almamiz laİm çünkü kuluçka süresi 14 gün diyor
O sürede ateş çıkmıyor zaten. Yani termal kamera olayı hak getire.. bir süre giriş çıkış kapatilsa daha mantıklı ama onu da yapmazlar ekonomik sebeplerden
Geçen hafta kapadokyadaydım ve inanılmaz sayıda Çinli var acaba bulaşmış mıdır diye korkuyorum ben de

Bence de virüs ekonomik kaygılardan dolayı yayılıyor...

Allah günah yazmasın resmen iğrendim ben bu Çinlilerden. Nefret ettim. Ne mikrop bir milletmiş bunlar ya .reziller. İnşallah çaresini bulurlar.

Benim çalıştığım şirkete malesef virüsün olduğu üreticilerden hala kargo geliyo ve hiç bir önlem o konuda yok allah korusun o paketlerden birinde olsa ülkecek mahvoluruz . Aldığımız tek önlem maske ve eldiven iş yerinde böyle dolaşıyoruz , he paketlerde virüs olurmu olmazmı bilen biride bilgilendirsin allah aşkına diken üstündeyiz 😞

Benim çalıştığım şirkete malesef virüsün olduğu üreticilerden hala kargo geliyo ve hiç bir önlem o konuda yok allah korusun o paketlerden birinde olsa ülkecek mahvoluruz . Aldığımız tek önlem maske ve eldiven iş yerinde böyle dolaşıyoruz , he paketlerde virüs olurmu olmazmı bilen biride bilgilendirsin allah aşkına diken üstündeyiz 😞
Her haltı bilen Simpson çizgi filmi coronayi da bildi yıllar oncesinden. Korkutmak gibi olmasın ama çizgi filmde kargolardan yayılıyordu Google a simpsons coronavirus yazın çıkıyor YouTube da var
Bu size geçiyor demek değil ama dikkatli davranin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X