- Konu Sahibi yorgunummm
Giyimde de var dün aldığım ürünler de Çin malı ay hiç aklıma gelmemişti. İyice korktum Rabbim hepimizi korusun ya bir şey olmaz inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkeye donemezki isteesde giriş çıkış yasakÇin’de okudum. Yılın yarısından fazlasını orada geçiririm. Halen Çinle bağlantılı çalışıyorum, haftada hiç olmazsa 5 kez kargo gelir.
Çince biliyorum. Sosyal medyada yayılan videolarda halkın konuştuklarını kafasına göre yorumlayanlara ve komplo teorilerine gülüp geçiyorum. Allahtan devlet ve kurumların aklı bizler gibi çalışmıyor. Yoksa WHO başta olmak üzere devletler ciddi tedbir alırdı.
Evet ortada bir virüs var, fakat bu bilinçli şekilde oluşturulan dezenformasyondan çok daha farklı. Aksi durumda, halen orada olan onlarca arkadaşım çoktan ülkeye geri dönerdi. Ya da Çin’in en multi zenginleri ki kendilerinin sayısı ülkemiz nüfusunun en az 2 katıdır. İlgisi olan mevcut Amerikan ticaret sistemine paralel olarak oluşturulan Yeni İpek Yolu girişimi ve bunu durdurmaya çalışan emperyalist güçlerin nasıl bir mücadele içinde olduğunu okuyabilir.
Ülkeye donemezki isteesde giriş çıkış yasak
Yasak değil ucuslar devam ediyorÜlkeye donemezki isteesde giriş çıkış yasak
Suan seni cok iyi anliyorum bizde hataydayiz burda suriyeden cok fazla gelen var uyuz salgini var disari adim atamıyorum korkudan resmen evde yasiyorum kendimi disari cikinca kotu hissediyorumkasinmaya başlıyorum avmlere gidemiyorum saglik bakanligini ara bence soyle denetim olsun gerci kukuckadaysa nasil belli olur bilmiyorumhanımlar 2 gündür şu her haltı yiyen çinliler yuzunden uyku nedir unuttum diyebilirim artik rüyalarıma giriyor görüp izlediklerim10.000 uzerinde ölü varmis 14 milyonda enfekte.. gercekler saklaniyor tabi 27 ölü 8.000 enfekte diye 14 gün kulucka süresi varmis yani kiside virus olsa dahi 14 gün belirti yok baska ülkelere giris cikis yapilabiliyor korkuma gelince esim istanbulda bir çin firmasinda çalışıyor
çalisan çinli de bayagı var anadolu yakasinda firma acaba varmi birinde diye dusunmeden edemiyorum
diger korkum
ulke giris cikisinda termal kamera kullaniliyorya onun icinde viruslu kisi yüksek dozda ates dusurucu kullaniyormus *dogruluk payını bilmiyorum*
simdi ben bu firmayi sikayet etmeyi dusunuyorum en azindan denetim yapilsin nereye ve kime edebilirim?
Uyuz salginindan da bahsedin lutfen hat safhadaçin ile hiçbir bağlantım olmamasına rağmen ben de çok korkuyorum. laboratuvar ortamında üretildiğine dair iddialar var. çin devlet başkanı durum ciddi diye açıklama yapmış. üstelik virüs avrupaya burnumuzun dibine kadar da geldi. sınırların kapatılması olağanüstü önlemler alınması gerekiyor.