VIRUS KORKUSU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her otu b* yiyiyorlar ondan sonra vay anam bu virüs bize nasıl bulaştı. Yarasa çorbasından bulaştığı tahmin ediliyor. Nerdeyse her sene cinde baska bir virüs çıkıyor. Allah herkese acil şifalar versin, ama hükumet orda çocuk yapmaya karıştığı gibi bu gida isine de karışsa keşke
Benim sevdiğim ve dinlediğim bir adam var onu dinledim aslında bu virüs bilerek çıkarılmış dünya nüfusunu azaltma projeleri uygulanıyormuş ilk bu virüsü yapıldı daha bir çok şey yapılacakmış

Olumsuza odaklanmayin. Allah korusun bulasmamistir
Ama kendinizde grip gibi belirtiler görürseniz tabiki ihmal etmeyin. Gerçi kış.ayi herkes hasta. Ben bile öyleyim yani.
Yok grip belirtisi falan hatta oradaki esnaf bile korkuyordu çinlilerden.. yeraltı şehirlerini gezerken bayağı yakın mesafede oluyorsun, kafile kafile geziyorlar ve gerçekten bazıları inanılmaz iğrenç kokuyor.. amerikadayken de denk gelmiştim on günlük de olsa yaptıkları yemekler yiyorlar zaten pişirme kültürleri yok iğrenç..

Benim sevdiğim ve dinlediğim bir adam var onu dinledim aslında bu virüs bilerek çıkarılmış dünya nüfusunu azaltma projeleri uygulanıyormuş ilk bu virüsü yapıldı daha bir çok şey yapılacakmış

O kim bilmiyorum ama geriye baksak nerdeyse her sene cin ile ilgili böyle bir haber alıyoruz.

Yapay zekadan sonra bunların olacağını herkes söylüyordu ama bu kadar erken beklenmiyordu :(

Her otu b* yiyiyorlar ondan sonra vay anam bu virüs bize nasıl bulaştı. Yarasa çorbasından bulaştığı tahmin ediliyor. Nerdeyse her sene cinde baska bir virüs çıkıyor. Allah herkese acil şifalar versin, ama hükumet orda çocuk yapmaya karıştığı gibi bu gida isine de karışsa keşke
Gerçekten migdem disima çıktı twitter da yedikleri seylerle ilgili birkaç videoya denk geldim her türlü piri pisliği yiyorlar bir çinli kadın turk yemeklerini tadip baklavaya 4.5 puan vermiş 10 üzerinden, tabi alışkın değiller normal insan gibi yemekler yemeye

Son düzenleme:
Yapay zekadan sonra bunların olacağını herkes söylüyordu ama bu kadar erken beklenmiyordu :KK43:
Emin olun bilmediğimiz bir çok şey var misal kanserin bir ilacı tedavisi yoktur diye bilinir ama yalan aslında var ama bu belli ilaçlardan kazanılan sermaye kaybı olcağı için sürmüyorlar piyasaya ya da şu an kullandığımız telefonlar yeni mi zannetmeyelim aslında 50 sene sonra çıkıcak telefonlar icat edildi mevcut ama şuan bunları sanki yeni yenilikler gibi piyasaya sürüp sermaye güdülüyor

Yıllar önce bir film izlemiştim böyle bir virüs vardı ölümcül. İnsanlar virüs bulaşan kişiyi başkalarına bulaştırmasın diye vurup öldürüyordu. Virüsü ilk duyduğumda aklıma o film geldi.

Türkiyenin zaten domuz gribi ve salgın hastalıklar yüzünden bağışıklığı düşük. Böyle bir virüs mahveder bizi. Rabbim korusun.

Bu virüslerin korkusu yüzünden eşimde 7 aylık bebeğimle beni karantina altına aldı resmen hiç biyere göndermiyo bulaşır eder hasta oluruz diye
1 aya yakindır evdeyiz resmen sıkıntıdan patlıcam
Ayy,aynen benimde durumum aynı.hamileyim diye eşim cikarmiyo patlicam evde

Cin hükümetinin kendisinin çıkartığı söyleniyor cin nüfusunu azaltmak için çok fazla kan donduran senaryolar var pat diye düşüp ölüyormuş insanlar 40 bin en az ölü diyorlar wuhanşehrinde yaşayanlar kendilerinin tamamen gözden cikartildigini düşünüyor ayrica
İyi de tüm dünyaya yayılmaya başladı iş çığırından çıktı

İyi de tüm dünyaya yayılmaya başladı iş çığırından çıktı
Pat diye düşüp ölüyormuş insanlar videolar var hatta doktorlar bile . Bi tane termal kamera koymuşlar cin uçuşundan gelen insanları tarıyorkamera. Ama çok saçma ülkeye 10 ksuur saatlik yol ile geldikten sonra insanlara bulastirabilir vs yani akıl almiyor

Virus olayindan ben de acayip korkuyorum.termal kamera falan fasa fiso.15 gunluk kulucka suresinde hastalik hicbir belirti vermeyebiliyormus.bakicaz basimizin caresine artik sirkeyle mi yikansak napsak.her pisligi yiyor bu cinliler yaa hep pislikten oluyor bu hastaliklar.kus gribi de bunlardan cikmisti.pis bogazlilar noolucak..

Dun gece saatlerce ekşi de bu konuyu okudum bir sürü link paylaşmışlar hastalığın yayılma haritası dahi çıkarılmış an be an güncelleniyor...doğal afetlerden daha fazla korkutuyor beni bu durum ve bazıları felaket senaryosu dese de ben de bu virüsün hükümet kaynaklı nüfus azaltmaya yönelik bir girişim olduğunu düşünüyorum. Ne ilk virüs ne de son...bir iki aya aşısı da cikar ama o zmna kdr bir sürü can gidecek. 12 aylık oğluma bakıp bakıp ağladım gece gece ne igrenç bir dunyay a getirdik yavrularimizi. Ne kadar masumlar, bir o kadar da korunmasız.. .cok moralim bozuk.

Benim çalıştığım şirkete malesef virüsün olduğu üreticilerden hala kargo geliyo ve hiç bir önlem o konuda yok allah korusun o paketlerden birinde olsa ülkecek mahvoluruz . Aldığımız tek önlem maske ve eldiven iş yerinde böyle dolaşıyoruz , he paketlerde virüs olurmu olmazmı bilen biride bilgilendirsin allah aşkına diken üstündeyiz 😞
NeK Kargosu onlar.

hanımlar 2 gündür şu her haltı yiyen çinliler yuzunden uyku nedir unuttum diyebilirim artik rüyalarıma giriyor görüp izlediklerim😢 10.000 uzerinde ölü varmis 14 milyonda enfekte.. gercekler saklaniyor tabi 27 ölü 8.000 enfekte diye 14 gün kulucka süresi varmis yani kiside virus olsa dahi 14 gün belirti yok baska ülkelere giris cikis yapilabiliyor korkuma gelince esim istanbulda bir çin firmasinda çalışıyor 😭 çalisan çinli de bayagı var anadolu yakasinda firma acaba varmi birinde diye dusunmeden edemiyorum
diger korkum
ulke giris cikisinda termal kamera kullaniliyorya onun icinde viruslu kisi yüksek dozda ates dusurucu kullaniyormus *dogruluk payını bilmiyorum*
simdi ben bu firmayi sikayet etmeyi dusunuyorum en azindan denetim yapilsin nereye ve kime edebilirim?
Böyle bir şey olsa WHO kırmızı alarma geçerdi çoktan.

Dun gece saatlerce ekşi de bu konuyu okudum bir sürü link paylaşmışlar hastalığın yayılma haritası dahi çıkarılmış an be an güncelleniyor...doğal afetlerden daha fazla korkutuyor beni bu durum ve bazıları felaket senaryosu dese de ben de bu virüsün hükümet kaynaklı nüfus azaltmaya yönelik bir girişim olduğunu düşünüyorum. Ne ilk virüs ne de son...bir iki aya aşısı da cikar ama o zmna kdr bir sürü can gidecek. 12 aylık oğluma bakıp bakıp ağladım gece gece ne igrenç bir dunyay a getirdik yavrularimizi. Ne kadar masumlar, bir o kadar da korunmasız.. .cok moralim bozuk.
Ya gerçekten planlı olma ihtimali çok ürkütücü. Ne zamana kadar dışarı çıkılmayacak ya da bir şeyler alınmayacak. Çin’den gelenler durdurulsa keşke. Ne bileyim. Rabbim çocuklarınızı korusun.

Ya gerçekten planlı olma ihtimali çok ürkütücü. Ne zamana kadar dışarı çıkılmayacak ya da bir şeyler alınmayacak. Çin’den gelenler durdurulsa keşke. Ne bileyim. Rabbim çocuklarınızı korusun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X