- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
- Konu Sahibi BayanPekmez
-
Ben hastaneye gidemiyorum şuan gribal enfeksiyon oldum. Sağlık ocağına gittim keşke gitmeseydim maskesiz diyorum.Bugün hastaneye gittim herkezde maske, valllahi bugün bende bi tedirgin oldum bu kadar ciddiye alındığından bihaberdim, korktum
Türkiye'de olmadığına hiç inanmıyorum malesef. Öyle termal kamera ile tespitlik bir durum degil ki 5 bin cinli hali hazirda girdi ulkeyeTürkiye de yok diyorlar ama bence test kiti olmadığı için tespit edemiyorlar heryerde hala cinliler var ki aylardır burdalar tüm dünyada olup da ülkemizde olmaması mucize olurdu zaten ama sanmıyorum çoktan yayıldı bile ama domuz gribi deyip yolluyolar milleti evine
Eve gelince ellerimi yikama alışkanlığı zaten hep vardı ama şuan dezenfektanla geziyorum. Ve bir şey elleyince kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki bir şey bulaşmış gibizaten eve gelince ellerinizi yıkama alışkanlığı olmalı tuhaf bir şey göremedim...
İçeri 5 bin Çinli girdi. İzmir de ve İstanbul'da 2 kez karantina yapılıp kaldırıldı. Çin'den gelem Türkler ve Cinliler varken zaten Türkiye'de olduğunu düşünüyorum ben. Siz düşünmeye bilirsiniz. Takmiyorda olabilirsinizya deprem olur herkes depremden korkar,
virüs olur herkes virüsten korkar.
tamam da paranoyaklaşıp el yıkamaktan başka bişey de yapmak lazım.
oku araştır bakalım çinden gelen bi ürünün üzerinde canlı corona virüsü kalma ihtimali neymiş? ona göre panik ol.
insanlardaki bu sürü psikolojisini hiç anlamıyorum cidden.
. maleesef.Bu kişilerin kuluçka süresi var bunları dusunen yok herhalde bende cok tedirgin im günlerdir biran once yaz gelse de azalsa su hastalıklarTürkiye'de olmadığına hiç inanmıyorum malesef. Öyle termal kamera ile tespitlik bir durum degil ki 5 bin cinli hali hazirda girdi ulkeye
İmuneksin hangisini kullandınız acaba?Tedirgin olunmayacak gibi değil ortalık malesef; uyuz, corona, domuz gribi ne ararsan var.
Elinizi sık sık yıkamanız iyi bir şey bence bende sizin gibiyim.
Propolis hiç kullanmadım ama imuneksi bir dönem düzenli kullanmıştım kış boyu hasta olmamıştım benimde bağışıklığım sizin gibi düşük.
Bunun dışında akşam yatmadan mutlaka 1 portakal veya kivi yemeye çalışıyorum vitamin olsun diye.
Takıntı olacak bir durum yok bence dikkat etmeniz son derece normal
Bu arada gayet okuyup araştıran birisiyim. Dışarıda canlı kalma olasılığı yok denecek kadar az. Böyle bir bulaş şuan görülmemiş ama gorulmeyecegi anlamına gelmiyor. O yüzden kargolarinizi dezenfektanlayip, havalandirma oneriliyor. Sanırım bir tek kendinizin bu tarz olaylarda arastirma yaptığınızı düşünüyorsunuz.ya deprem olur herkes depremden korkar,
virüs olur herkes virüsten korkar.
tamam da paranoyaklaşıp el yıkamaktan başka bişey de yapmak lazım.
oku araştır bakalım çinden gelen bi ürünün üzerinde canlı corona virüsü kalma ihtimali neymiş? ona göre panik ol.
insanlardaki bu sürü psikolojisini hiç anlamıyorum cidden.
Ben bunu kullanmıştım. Her gün bir tane içiyordum ama sağlıklıyken içilmeye başlanıyor hastayken değil.İmuneksin hangisini kullandınız acaba?
Bende meyve yemeye çalışıyorum. Malesef zaten hali hazırda gribal enfeksiyonum var. Biri yanimda hapsursa ben yarin gribim :/
Bende merak ediyorum nasıl dusunemediler diye. Bence dusunduler de turistlere engel olmak istemediler.Yurt dışında Çin'den başka yere giriş yapacak olan bir kadının yüksek miktar ates düşürücü içtiği ortaya çıkmış.. maleesef.Bu kişilerin kuluçka süresi var bunları dusunen yok herhalde bende cok tedirgin im günlerdir biran once yaz gelse de azalsa su hastalıklar
Evet bende bunu alacaktim. Ama şuan hastayım o zaman başlayamam malesefBen bunu kullanmıştım. Her gün bir tane içiyordum ama sağlıklıyken içilmeye başlanıyor hastayken değil.
Eczacıya sorup almıştım bende, bağışıklığım çok düşük sürekli hasta oluyorum deyince bundan tavsiye etmişti.
Şu an çalışmayınca evdeyim diye kullanmıyorum fakat işe başlayabilirsem tekrar alıp kullanmaya başlayacağım.
Gelen o kadar Çinli termalden geçip yoluna devam etti. Keşke sizde yapılan hassasiyet şimdi de yapılsaydı. Şuan geri getirilen vatandaşlar için yapılıyor Allah'tan. Bu sene sadece wuhan daki değil yok domuz gribi yok uyuz bir ton hastalık peydahlandi başımıza.Ben Turkiye'de olduguna inanmiyorum. Daha onceki bir salginda yurtdisindan geldigimde ateslenmistim. Hastane beni resmen rehin aldi. Karantinaya alindim. 3 gun kimseyle gorusturulmedim, saglik baganligi izin verene kadar. Virus tasimiyordum ama sirf yurtdisindan gelmistim diye test sonuclari gelene kadar karantinada tutuldum. O zaman boyleydiyse simdi de boyledir bence. Olsaydi duyardik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?