visanna ilacı kilo aldırıyor mu?

esr3422

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
1
0
1
26
merhaba ; bana yardım edin kızlar. şuan 54 kiloyum. doktor 4.5 çikolata kistim olduğunu söyledi. visanna ilacı verdi. bu ay regl döneminin 3.günü başlicam. ama arastırdım. kilo yaptığını söylüyorlar. 3 ay kullanıcam. arkadasım 22 kilo aldım dedi gözüm korktu kiloya takıntılı biriyim. anlamadığım bu ilaç kendiliğden mi kilo aldırıyor? yoksa ilacı içince iştah açarak çok yemek yediğimizden mi kilo aldırıyor?

Ben visanı 6 ay kullandım ve 9 kilo aldım zaten 41 kiloydum ilacı bırakalı 3 sene oldu hala 50 kiloyum bu kilo beni rahatsız etmediği için hiç vermek istemedim ama isteseydim verirdim diye düşünüyorum çünkü o dönem vücut kilo al ver konusunda hareketliydi biraz spor ve diyetle çözülürdü ama ben memnunum ve evet beraberinde aşırı yemek yedim

Merhaba.Ben kullanmadım ama Kız kardeşim kullandı 60 kilodan 75 kiloya çıktı.Çok iştahını açtı.Elinden yemek alıyorduk artık o dereceye gelmişti.Ama Arkadaşım kullandı kilo almaya elverişli bir metabolizması olmadigindan (45 kiloydu zaten) hiç kilo almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…