VİSANNE HAP KULLANANLAR

merhaba benimde kistim 3 bucuk cm. ama yan etkileri çok oldugu için ilacı alıp kullanamadım. etkisi oldu mu sizde ilacın
ben de çok fazla yan etki oldu. dördüncü kutumu kullanıyorum. dört aydır sürekli lekelenme ve kahverengi az miktarda kanama var. doktor normal olduğunu ilaç yüzünden. çok da kilo aldım. saç dökülmesi, baş ağrısı, ciltte inanılmaz kuruluk. ama kullanmaya devam ediyorum çünkü 7 cmden 3.5 cme düştü kistlerim. nisan sonunda bitecek, sonra tüp bebek başlayacağız inş

İnşallah allah gönlünüze göre versin

Bende acaba diyorum başka doktora daha mı gitsem. Belki o doğum kontrol hapı verir diye. Ama bu çikolata kistine sadece bu ilac veriliyo demi
Doğum kontrol hapının çikolata kistine iyi gelmediğini gösteren çalışmalar var. Güncel doktorlar o yüzden artık vermiyor. Bence visanne kullan. Benim artık hiç ağrım yok. Tamam çok yan etki yaşadım ama çok şükür küçüldüler de

öyle yapayım o zaman. peki sizin şuan geçti mi kullanıyor musunuz ilac? ve ilacı bıraktıgınız zaman hastalandınız demi

öyle yapayım o zaman. peki sizin şuan geçti mi kullanıyor musunuz ilac? ve ilacı bıraktıgınız zaman hastalandınız demi

peki şuan bıraktınz mı? sonradan kistiniz büyüdü mü kullanıyor musunuz şua
Ben nişanlaninca bıraktım. Evlenene kadar kist tekrarladı 2,5 cm olmuşken hamile kaldım kendiliğinden kaybolmuş. Şuan var mı bilmiyorum henüz gitmedim kontrole varsa da ilaç kullanamayacağım emzirdigim için

Hala kullanıyorum. Nisan sonunda bitecek. Bittikten sonra bir ay içinde regl olacakmışım yine. Kistlerim küçüldü ama. Ağrım da yok

Umarım benimde öyle olur :) şuan sadece kabızlık var biraz başka yan etkisi olmadı bugün 3.gün
Ohooo ben üçüncü gün duyma yetimi kaybetmiştim o akşam ilacı bırakacaktım bir gün daha bekleyeyim dedim ertesi gün geçti çok şükür. İnanılmaz bir çınlama ve uğultu olmuştu. İlk bir ay çok yan etki yaşadım ya. Şimdi alıştı vücudum. Tek yan etki kanama. Lekelenme tarzında kahverengi geliyor tüm gün. Bir de sıcak basması

Arkadaşlar bu hap size kalp çarpıntısı ve göğüs ağrısı yaptı mı? Acaba hap yüzünden mi oluyor bende merak ettim :/

İnşallah bana cevap verirsiniz benim bitmek bilmeyen ağrılarım oluyor her gün sağ ve sol yumurtaligimda çikolata kisti var 3 5 tane sağdaki nin toplamı 6 cm soldaki 4 cm acaba dizinde hergun kasık ağrıları iz oluyoemuydu çok çekilmez agrilar

Merhabalar bende 5.5 cm kist vardı günlük hayatta ara sıra sancı gibi ağrı girip çıkıyordu saniyelik ama adet dönemlerim inanılmazdı felaket geçiyordu kusma İshal sancı anlatılmaz yani… 6 ay visan kullandım sonrasında kistim kaybolmuştu üstünden 1 sene geçince kontrole gittim ve tekrarlamamıştı şimdide gebeyim ben yeniden yaşamadım bu problemi darısı başınıza

Benimde sancılarım adet sancilari gibi kasıkta ama Dr bana ameliyat dedi ama iki yumurtaligimda olduğu için gebe kalamama şansınız var dedi visanse diye bı ilaç sanırım bugün yeni basladim geçtim kullanirken sancılarını

Evet kullandığım 6 ayda adet görmedim o yüzden sancımda olmadı ama lekelenme şeklinde oldu 6 ay sonra normale döndüm ağrımda kalmadı üstünden 2 sene geçmişti hamile kaldım

Evet kullandığım 6 ayda adet görmedim o yüzden sancımda olmadı ama lekelenme şeklinde oldu 6 ay sonra normale döndüm ağrımda kalmadı üstünden 2 sene geçmişti hamile kaldım
İnsallah benimde ağrılarım geçer iki yumurtaligimda olduğu için ameliyat olursam bidaha çocuğum olmayabilir bir tane çocuğum var ama bitane daha olsun istiyorum inşallah bende şifa bulurum en çokta sancılarım geçsin istiyorum normal hayatıma döneyim istiyorum

Sancılar ilk aydan itibaren azalma gösterir bende öyle olmuştu Allah olana sağlık sıhhat versin inşallah

Sancılar ilk aydan itibaren azalma gösterir bende öyle olmuştu Allah olana sağlık sıhhat versin inşallah
Amin Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor rabbim saglikla bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim bana da dua edin olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş

Amin Rabbim bidaha yaşatmasın çok zor rabbim saglikla bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim bana da dua edin olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş
Tabi muhakkak ederim… bir zamanlar bende hamile kalmaya çalışırken burda gördüğüm hamilelere az rica etmedim dua edin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…