visanne kullananlar bi bakabilirmi ?

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.731
1.728
658
Manisa
kızlar endometrosiz'im var.suan 3,5 cm civarinda.bugun visanneye basladim.yan etkileri olan bir ilac.cok tereddut ettim ilaca baslayip baslamama konusunda.ama doktorum gerek gorursek 1 ay sonra ilaci keseriz dedi.bende biraz halsizlik yapti.kullanan arkadaslarim ne gibi yan etkiler gordunuz?yani cok mu agir bu ilac.ve kilo alimi siskinlik oldumu?bunlarin yaninda faydasini gordunuzmu? yorumlarinizla aydinlatirsaniz cok sevinicem:ssz:

Selam cazucum ne yaptın hastalığın hangi aşamada.

selam canim.şuanda 3cm sol overde..doktorum ilaca 6ay devam etmemi önerdi.ilacin 2.kutusundayim.suan icin allaha şükür bir problem yok.senin durumun nedir?

Son düzenleme:
selam canim.şuanda 3cm sol overde..doktorum ilaca 6ay devam etmemi önerdi.ilacin 2.kutusundayim.suan icin allaha şükür bir problem yok.senin durumun nedir?

Canım başladın mı kullanmaya demek?
Hiç kilo aldın mı, yani yemenin neden olacağından fazla miktarda?
Son cümlem tuhaf bir cümle mi oldu bilemedim yaa, kafam çok acaip bugün. :27:

Canım başladın mı kullanmaya demek?
Hiç kilo aldın mı, yani yemenin neden olacağından fazla miktarda?
Son cümlem tuhaf bir cümle mi oldu bilemedim yaa, kafam çok acaip bugün. :27:

merhaba sottile'cim.evet 2,kutudayim.hatta az kaldi.valla cok sukur bu ilac korktugum gibi cikmadi.kilo alimi suan icin hic yok. herhangi bir ödem de hissetmiyorum hic vücudumda.ama ilaca basladigim gunden beri abur cubur hic yemiyorum ;)

bu kadar kisi goruntuluyor tek bir yorum yapan yok ;(

Senin tekrar nasil yeniledi bu hastalik menepoz gectikten sonra ilac vermedi mi yada verdigi halde mi yeniden kist oldu. Benim iste iki ayim kaldi menepoz ignesinden kurtulmaya. Evlenmek te istyorum.kimseye de guvenemiyorum .surekli destek ve anlayisli es için Seçici oluyorum. Allah yardimcimiz olsun. Bu arada hayirli ramazanlar. Canim

Senin tekrar nasil yeniledi bu hastalik menepoz gectikten sonra ilac vermedi mi yada verdigi halde mi yeniden kist oldu. Benim iste iki ayim kaldi menepoz ignesinden kurtulmaya. Evlenmek te istyorum.kimseye de guvenemiyorum .surekli destek ve anlayisli es için Seçici oluyorum. Allah yardimcimiz olsun. Bu arada hayirli ramazanlar. Canim

seninde ramazan'nin mubarek olsun canim.allah razi olsun.ben laparoskopi olali tam 2yil oldu.lucrin depot tedavisi bittikten tam 1yil sonra tekrarladi malesef..yalanci menepozdan sonra hic ilac kullanmadim.tekrarladigini ögrendigimde visanne'ye basladim zaten.yani 2senelik bir sürec.benim erkek arkadasim var uzun bir suredir.evlilik planlarida yapiyoruz bakalim insallah hayirlisinla cocuk sahibide olurum. allah sanada dogru bir es nasip etsin insallah..hayirli haberlerini bekliyorum;)

seninde ramazan'nin mubarek olsun canim.allah razi olsun.ben laparoskopi olali tam 2yil oldu.lucrin depot tedavisi bittikten tam 1yil sonra tekrarladi malesef..yalanci menepozdan sonra hic ilac kullanmadim.tekrarladigini ögrendigimde visanne'ye basladim zaten.yani 2senelik bir sürec.benim erkek arkadasim var uzun bir suredir.evlilik planlarida yapiyoruz bakalim insallah hayirlisinla cocuk sahibide olurum. allah sanada dogru bir es nasip etsin insallah..hayirli haberlerini bekliyorum;)
Inşallah cnm hayirli haberlerimi alirsin ;) bana da doktor igne bittikten sonra dogum kontrol hapi verecek işte evlenene kadar devam. Visanne tamamen yok ediyor mu da cnm yoksa küçültüyor mu. Bu kistin tamamen yok olmasi amaliyat ile oluyormuş.

Inşallah cnm hayirli haberlerimi alirsin ;) bana da doktor igne bittikten sonra dogum kontrol hapi verecek işte evlenene kadar devam. Visanne tamamen yok ediyor mu da cnm yoksa küçültüyor mu. Bu kistin tamamen yok olmasi amaliyat ile oluyormuş.

ameliyatla tamamen yok oluyor canım evet ama tekrarlama ihtimali hep yüksek.
visanne oldukça etkiliymiş.tamamen sıfırlıyor kisti.ama bıraktıgın anda malesef tekrar adet gördükçe büyüme yapıyor.
bende evlenene kadar mecbur kullanıcam.:(
insallah allahın izniyle çoçuk sahibide oluruz :49:

ameliyatla tamamen yok oluyor canım evet ama tekrarlama ihtimali hep yüksek.
visanne oldukça etkiliymiş.tamamen sıfırlıyor kisti.ama bıraktıgın anda malesef tekrar adet gördükçe büyüme yapıyor.
bende evlenene kadar mecbur kullanıcam.:(
insallah allahın izniyle çoçuk sahibide oluruz :49:

Inşallah cnm ya. Madem bu kadar etkili bu ilaç amaliyat olmasaymisiz keşke

Inşallah cnm ya. Madem bu kadar etkili bu ilaç amaliyat olmasaymisiz keşke

ameliyat'ın iyi yanlarını düşünürsek ben o çektiğim agrılı günlerimden kurtuldum çok şükür.
gercekten çok şiddetli agrılar yasadım.aciilik oldum defalarca.şimdi hiç agrım yok 2 senedir.

ameliyat'ın iyi yanlarını düşünürsek ben o çektiğim agrılı günlerimden kurtuldum çok şükür.
gercekten çok şiddetli agrılar yasadım.aciilik oldum defalarca.şimdi hiç agrım yok 2 senedir.

merhaba ben 1,5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli adet dönemlerinde hep sancılar çekerim. 2 yıla kadar çocuk düşünmüyorduk ancak genel bir muayyene olup cocuk yapmak istedik ancak hastaneye gittiğimde kist olduğunu söylediler 2,5 cm ve 6,5 cm bana visenne ilacı verdiler ancak biz henüz cocuk olması için denemediğimizden çocugumuzun olup olmayacagını bilmiyorum ben bu ilacı kullanmayı bıraksam cocuk yapsam eğer olmuyorsa bu ilaca devam etsem ne kadar doğrudur. yardımcı olur musunuz.

merhaba ben 1,5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli adet dönemlerinde hep sancılar çekerim. 2 yıla kadar çocuk düşünmüyorduk ancak genel bir muayyene olup cocuk yapmak istedik ancak hastaneye gittiğimde kist olduğunu söylediler 2,5 cm ve 6,5 cm bana visenne ilacı verdiler ancak biz henüz cocuk olması için denemediğimizden çocugumuzun olup olmayacagını bilmiyorum ben bu ilacı kullanmayı bıraksam cocuk yapsam eğer olmuyorsa bu ilaca devam etsem ne kadar doğrudur. yardımcı olur musunuz.

öncelikle geçmiş olsun.
visanne'yi tam 6 ay boyunca kullandım. sıkıntılı bir dönemdi. çünkü ilaç kullanımı sırasınca regl olmuyorsunuz. buda malesef biraz depresif bir etki yaratıyor. ama uzunca bir tedavi sonrasında kistlerimden tamamen kurtuldum. tabi ben henüz evli değilim ve bebek yapma sansım yoktu bu yüzden ilaçla tedavi yöntemine gidildi.
aslında doktorunuzun sizi nasıl yönlendirdiği önemli. eger kendiliğinden hamile kalmayı öneriyorsa ilaca baslamayın bir süre. şahsen ben evli olsaydım visanne kullanmak yerine bebek sahibi olma sansımı kendim denemek isterdim.
ilaca basladıgınız da dediğim gibi zor bir surec oluyor.
ama tabi kendi kendimize ne yazık ki bu konuda karar vermemiz mümkün değil :)
doktorunuzla bu konuyu detaylı bir görüşün bence. size hangi yolu önerirse doktoru dinlemek daha iyi bir tercih olucaktır.,
tekrar gecmiş olsun.

öncelikle geçmiş olsun.
visanne'yi tam 6 ay boyunca kullandım. sıkıntılı bir dönemdi. çünkü ilaç kullanımı sırasınca regl olmuyorsunuz. buda malesef biraz depresif bir etki yaratıyor. ama uzunca bir tedavi sonrasında kistlerimden tamamen kurtuldum. tabi ben henüz evli değilim ve bebek yapma sansım yoktu bu yüzden ilaçla tedavi yöntemine gidildi.
aslında doktorunuzun sizi nasıl yönlendirdiği önemli. eger kendiliğinden hamile kalmayı öneriyorsa ilaca baslamayın bir süre. şahsen ben evli olsaydım visanne kullanmak yerine bebek sahibi olma sansımı kendim denemek isterdim.
ilaca basladıgınız da dediğim gibi zor bir surec oluyor.
ama tabi kendi kendimize ne yazık ki bu konuda karar vermemiz mümkün değil :)
doktorunuzla bu konuyu detaylı bir görüşün bence. size hangi yolu önerirse doktoru dinlemek daha iyi bir tercih olucaktır.,
tekrar gecmiş olsun.

teşekkür ederim sanırım önce deneyip sonra ilaç kullansam daha mantıklı doktorlar bazen can sıkıcı konuşabiliyorlar henüz bebek denemeden bebeğiniz olmaz teşhisi konması zücü oluyor malesef :(

teşekkür ederim sanırım önce deneyip sonra ilaç kullansam daha mantıklı doktorlar bazen can sıkıcı konuşabiliyorlar henüz bebek denemeden bebeğiniz olmaz teşhisi konması zücü oluyor malesef :KK43:

evet malesef çok iyi biliyorum bu üzüntüyü. bana da bir doktor can sıkıcı konuşmuştu. hemen doktorumu değiştirdim.
gittiğim doktor profesör ve alanında çok iyi bir uzman.hiç olumsuz yorum yapmadı aksine evlendiğim zaman çoçuğumun olabilceğini ve hiç kafama takmamam gerektiğini söyleyip beni rahatlattı. allah hepimize önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..

evet malesef çok iyi biliyorum bu üzüntüyü. bana da bir doktor can sıkıcı konuşmuştu. hemen doktorumu değiştirdim.
gittiğim doktor profesör ve alanında çok iyi bir uzman.hiç olumsuz yorum yapmadı aksine evlendiğim zaman çoçuğumun olabilceğini ve hiç kafama takmamam gerektiğini söyleyip beni rahatlattı. allah hepimize önce sağlık sonra hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..

amin inşallah canım :anneadayı:

Mrb ben visanne ilacini tam 8 ay kullandim sorularinizi cevaplayabilirim

Mrb ben visanne ilacini tam 8 ay kullandim sorularinizi cevaplayabilirim
Bana bugün doktor verdi.6 şubatta düğünüm var ne yapmalıyım bilemedim.size yararı oldumu lütfen kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var. Tecrübenizi anlatirmisiniz.psikolojim çok bozuk

Agrilarinjz varsa büyük ölçüde rahatlatacaktir yalniz o sure zarfinda adetlerinizi kesecektir sizi anlıyorum neler yasadim neler simdi de bes aylik evliyim ve çocuk istiyorum olmuyor

Back
X