visanne kullananlar bi bakabilirmi ?

Benim ağrılarımi buyuk olcude azaltti yalniz gobek yapti bende suan hala o göbek mevcut bende bir yıldır birakmis oldugum halde ama mucize bir ilac endometriosis icin

Geçtiğimi peki endometriyozis. Ben gebeliğin strese bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü tek yumurtası olupta bebeği olan o kadar insan varken. İnşallah sizinde olur.allah isteyen herkese versin. Bi arkadaşımızda hiçbir şey yokken gebe kalamadı tüp bebek oldu

Gecti demek zor ağrılarm azaldi buyuk olcude cocuk istiyom bes aylık evliyim dha biseyyok

visanne kullandığım zamanlar benim içinde zor geçti. depresif ruh hali ve kilo alımı olmuştu bende. ama o kadar korkulacak bir boyut olmuyor. 2 ay sonra vücud alışıyor bu duruma. adet olunmadığı içinde tabi göbek oluyor malesef.
biraz da bu dönemde yemek konusunda dikkat etmek gerekir. tuz azaltılmalı kesinlikle. tedavi bitince adet görmeye başladığınızda alınan o kilolar gidiyor vücud normal haline geri dönüyor.
benim kistim geçmişti. ama 9 ay oldu hiç gitmedim bir daha doktora. şikayetimde olmadı. :KK12::KK12:
tekrarlayacağı konusunda endişeleyim. allah hepimize şifa versin..

Kızlar 4aydır visanne kullanıyorum. Kistim 5cm idi bugün ultrosona girdim hala 5cm, küçülmemiş yıkıldım:KK43:( bu ilaç ne zaman etki etmeye başlar, umudum vardı ama bu sonuç beni çok üzdü:KK43: acaba daha erkenmi? Etkisini göstermemiş olabilit mi?

Merhaba tam 2,5 senedir vissane kullanıyorum. Bana doktorum menepoza kadar bırakmayacak şekilde konuştu o yüzden bir süre kullanıp bırakanlar olduğunu duyunca şaşırdım. Çünkü endometriosis tekrarlıyor ben ameliyat olmama ve 1 sene sonra doğum yapmama rağmen doğumdan 2 sene sonra ağrılar yeniden başlayınca kabusun geri döndüğünü anladım. Doğumdan önce senelerce korkunç ağrılar çekmiştim, ameliyattan sonra da geçmedi çünkü adet gördükçe tekrarlıyor, taa ki hamile kalana kadar. Hamilelik birkaç sene kurtardı ama sonra tekrarladı! Doktor da bu sefer visanne verdi.İlk aylardan bir süre sonra hiç adet görmemeye başladım. Çok nadir adet belirtileri ardından siyah bir kanama oluyor. Kesinlikle kilo aldırıyor. Kilo veremiyorum az da yesem. Sonuçta hormon dengeniz bozuluyor ve hiç adet görmüyorsunuz. Fakat 2 gün unutsam benim sancılarım başlıyor sizlerde nasıl bir süre sonra kestiler anlam veremedim?

Back
X