Vignette 🐣🙏🏼 Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 6.247 10.621 248 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya899 #21 Miya899 .!.: 3 ay sonra rahim filmi önerdi doktor endometriozis tüplerde yapışma yapabiliyormuş Genişletmek için tıkla... Evet ben rahim filmi çektirdim sorun yoktu ama tavsiyem anestezili çektirin. Acı yüksekmiş. Ben anestezili çektirdim.
Miya899 .!.: 3 ay sonra rahim filmi önerdi doktor endometriozis tüplerde yapışma yapabiliyormuş Genişletmek için tıkla... Evet ben rahim filmi çektirdim sorun yoktu ama tavsiyem anestezili çektirin. Acı yüksekmiş. Ben anestezili çektirdim.
M Miya899 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2025 34 6 1 29 29 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya899 #22 Vignette .!.: Evet ben rahim filmi çektirdim sorun yoktu ama tavsiyem anestezili çektirin. Acı yüksekmiş. Ben anestezili çektirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Vignette .!.: Evet ben rahim filmi çektirdim sorun yoktu ama tavsiyem anestezili çektirin. Acı yüksekmiş. Ben anestezili çektirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.869 6.937 158 Salı 18:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Miya899 #23 Vignette .!.: Visanne kullanırken adet olunmaz. Bırakınca olunur. Hapın amacı yalancı menopoza sokmak Genişletmek için tıkla... Ben visanne kullanırken adet oldum. Ama hep 26-28. Gün gibi adet olurdum, bu sefer 37. Gün adet oldum. İlk ayımdı bu şekilde oldu, önümüzdeki ay nasıl olur bilmiyorum.
Vignette .!.: Visanne kullanırken adet olunmaz. Bırakınca olunur. Hapın amacı yalancı menopoza sokmak Genişletmek için tıkla... Ben visanne kullanırken adet oldum. Ama hep 26-28. Gün gibi adet olurdum, bu sefer 37. Gün adet oldum. İlk ayımdı bu şekilde oldu, önümüzdeki ay nasıl olur bilmiyorum.