Vital hastanesi dalga bey

Ozelegitimci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
21
5
1
Kızlar 4. Ayımdayım hala doktor bulamadım çok bunaldım cidden. Dalga beye bugün gittim haznedar vital hastanesine biraz soğuktu sanki nolur gidenler yardımcı olsun nasıldır kendisi

Arkadaşlar gerçekten bir bilgiye ihtiyacım var hiç mi yok bu doktora giden

Aaaa,dalga abimi soguk,yeryüzünde,görmüş,görebileceğin,emin,ol,en ,babacan,en,insaflı,en,iyi,en,sıradan,insan,gibi,egosu ,yok,insani,sovuslemez,nezaman,ararsan,telf,a,bakar ,adam gibi,adam derleryaa,iste,o dalgabey,canim

Ben onun,kardeşi,var,oda,kadın,doğumcu,onu,20,yildir,tanıyorum,ailecek,iyi,onlar,canım,

Dalga bey tanıdıkça güzelleşen bi doktormuş gerçekten çok memnunum uzun arayışlar sonucu buldum kendisini ama iyikide buldum randevhlarımı sabırsızlıkla bekler oldum

Aaaa,dalga abimi soguk,yeryüzünde,görmüş,görebileceğin,emin,ol,en ,babacan,en,insaflı,en,iyi,en,sıradan,insan,gibi,egosu ,yok,insani,sovuslemez,nezaman,ararsan,telf,a,bakar ,adam gibi,adam derleryaa,iste,o dalgabey,canim

Ben onun,kardeşi,var,oda,kadın,doğumcu,onu,20,yildir,tanıyorum,ailecek,iyi,onlar,canım,
Doktor Dalga beyden bende cok memnunum ama hastaneye nedense güvenemiyorum orda doğum yapanlar ariyirum bikgi almak için sonrasında memnun kaldiniz acaba

Back
X