Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 4. Ayımdayım hala doktor bulamadım çok bunaldım cidden. Dalga beye bugün gittim haznedar vital hastanesine biraz soğuktu sanki nolur gidenler yardımcı olsun nasıldır kendisi
Dalga bey tanıdıkça güzelleşen bi doktormuş gerçekten çok memnunum uzun arayışlar sonucu buldum kendisini ama iyikide buldum randevhlarımı sabırsızlıkla bekler oldum
Dalga bey tanıdıkça güzelleşen bi doktormuş gerçekten çok memnunum uzun arayışlar sonucu buldum kendisini ama iyikide buldum randevhlarımı sabırsızlıkla bekler oldum
Doktor Dalga beyden bende cok memnunum ama hastaneye nedense güvenemiyorum orda doğum yapanlar ariyirum bikgi almak için sonrasında memnun kaldiniz acaba
Doktor Dalga beyden bende cok memnunum ama hastaneye nedense güvenemiyorum orda doğum yapanlar ariyirum bikgi almak için sonrasında memnun kaldiniz acaba