- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Ben tıpta 2014de aşılama oldum tutmadı ya onun testi yeterli oluyo ozamn degılmı dgru anladm smdı bu vitaledekini halledrm de tıptakının testi yetrlı öylemiAşılama tutmadığına dair belge almanıza gerek yok zaten kan testi yapsalar tutmadığı anlaşılır, sizin vitaleye gidip aşılamanızı sgk dan yapılmış gibi göstermeniz gerekiyor
Ben tıpta 2014de aşılama oldum tutmadı ya onun testi yeterli oluyo ozamn degılmı dgru anladm smdı bu vitaledekini halledrm de tıptakının testi yetrlı öylemi
Cok tesekkur ederim suan tam anlamyla anladm rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği insallahZaten şuanda üzerinize kayıtlı çocuğunuz olmadığı için herhangi bir test yaptırmanıza gerek yok, tıp ta yaptırdığınız aşılamada zaten sistemde görünür, siz sadece vitaleyi halledeceksiniz yani.
Canım merhaba dün doktoruma gittim haplı tedavi oldgu ıcın sgk kabul etmıoms yazılmamıs sgkya tüp bebk ıcın 2aşılama sartı varms asılama olucam tekrar simdi iğneli tedavi sgkya kaydolduCok tesekkur ederim suan tam anlamyla anladm rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği insallah
Canım merhaba dün doktoruma gittim haplı tedavi oldgu ıcın sgk kabul etmıoms yazılmamıs sgkya tüp bebk ıcın 2aşılama sartı varms asılama olucam tekrar simdi iğneli tedavi sgkya kaydoldu
Ben aşılama ıstedgmı soledm sans belkı ıste dye denicmSadece kayıt mı oldu yoksa aşılama yapıcaklar mı?
Ben aşılama ıstedgmı soledm sans belkı ıste dye denicm
Sadece kayıt mı oldu yoksa aşılama yapıcaklar mı?
Tesekkur ederm simdi seyi sorucam bana hastaneden raporunuz cıktı alablrsniz ılacı dedıler smdı ındrımlımı alıoyorm yoksa yaptrdktan snra sgkdanmi alıcm parasını ılacnHayırlısı olsun ozaman inşallah.
Tesekkur ederm simdi seyi sorucam bana hastaneden raporunuz cıktı alablrsniz ılacı dedıler smdı ındrımlımı alıoyorm yoksa yaptrdktan snra sgkdanmi alıcm parasını ılacn
dr beye cgh yaptıran var mı
labaratuvarı nasıl sizin nasıl sonuçlandıCgh tüp bebekte yapılıyor sanırım, biz pgd yaptırmıştık.
labaratuvarı nasıl sizin nasıl sonuçlandı
antalya tüp bebekte cgh yapılıyor mu ücretlendirme nasıl
Insallah canım ama aşılamadan cok umudum yok acıkcası 15gün sonra test dendi bakalm ama ben yapmıcam adet tarihini beklicem bu defaMerhaba atrtık bekliceksiniz inşallah gerek kalmaz vaşka bişeye
Bnde ali fuat hastasıyım ve gayet memnunum ben hsg işlemimi devlet hastanesine yaptmstm seneler once simdi benden laparoskopi istiyor Allahın iznyle olcm insallah hsg cok basit bir işlem hag filminize göre yol izler Allah kolaylık versnAli fuat şengör e gitmeye başladım bende.tabiki çevre duyumlariyla.aslında kulaktan dolma şeylere çok itibar eden biri değilimdir ama konu bebek olunca insan her şeye kulak kabartıyor. Bi kişi söyledi iki kişi söyledi araştırma okuma derken ocak 2 de gittim.tabiki ali fuat deyince akla ilk olarak yoğun beklemek geliyor ama ben sabah 10 da gittim 1 de evdeydim ki ben antalya merkezde oturmuyorum.bu iyıydi.ama muayene girdim temizlik hijyen vs de idare ederdi muayene de iyidi ama çok konuşma geçmedi aramizda benden hsg istedi yarın hsg cekimim var anestezili istedim.yine vitale hastanesinde ama kim yapacak nasıl yapacak bir fikrim yok doğrusu kendimi vitale birakicam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?