vitamin + demir hapı

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
16 haftalık hamileyim doktor demir ilacı verdi vitamin bitince bir daha alma dedi ama demir ilacında da vitamin var . Şimdi demir ilacıyla vitamin hapını bir arada kullanmam sıkıntı olur mu var mı bu şekilde kullanan mesela decavit ve gyno ferro kullanan?

Söylediğimiz ilaçları değil ama bende ayni şekilde demir ilacı ve vitamin kullanıyorum.

Bende o iki ilaci kullaniyordum daha sonra doktor yeterince besleniyorsan vitamine gerek yok dedi biraktim

O zaman vitamini bırakmadan demiri de içmeye başlayabilirim değil mi aç karna demiri içerim aradan biraz zaman geçer vitamini alırım
Evet olur oyle. Ben mesela sabah ac karna demir hapini aliyorum, aksamda uyumadan once decaviti aliyorum, benim doktor decaviti 13.cu haftadan beri kullandirtiyo, demir ilacina 21.ci haftada başladım ben.

kızlar merhaba.. 14 hafatalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz bi kalça ağrım var. sabharı bacağım kitlinmiş bi şeklilde uyanıyorum.doktorum gynoferon demir ilacı ve elevit verdi...bir kaç gün kullan geçmezse orta pediye bir görün dedi...bu demir ilacını sabah aç karnına içiyorum acaip midemi bulandırıyo. aynı sorunu yaşayan var mı ???:KK1:

arkadaşlar demir ilacını yemeklerden 2 saat önce alın süt ve çayla karışınca bulantı yapar ben gece içiyorum.

kızlar merhaba.. 14 hafatalık hamileyim son 1 haftadır inanılmaz bi kalça ağrım var. sabharı bacağım kitlinmiş bi şeklilde uyanıyorum.doktorum gynoferon demir ilacı ve elevit verdi...bir kaç gün kullan geçmezse orta pediye bir görün dedi...bu demir ilacını sabah aç karnına içiyorum acaip midemi bulandırıyo. aynı sorunu yaşayan var mı ???:KK1:

demir ilacının mide bulantısı yaptığını söylüyorlar biraz daha dayan mide bulantılarının geçmesine az kaldı kalça bel ağrıları zaten gebelikte olağan şeyler ama röntgen falan çektirme ortopediye gidince röntgen isteyecek hamilesin:KK20: tabi doktora danış her zaman ortopediye gidersen de bütün şikayetlerini anlt belki gebeliğine uygun ilaç verir

demir ilacının mide bulantısı yaptığını söylüyorlar biraz daha dayan mide bulantılarının geçmesine az kaldı kalça bel ağrıları zaten gebelikte olağan şeyler ama röntgen falan çektirme ortopediye gidince röntgen isteyecek hamilesin:KK20: tabi doktora danış her zaman ortopediye gidersen de bütün şikayetlerini anlt belki gebeliğine uygun ilaç verir
bi süre sonra geçiyor mu bulantı? ben kahvaltıdan bi yarım saat önce alıyorum.İş yerinde baya zorlanıyorum bulantı yüzünden. .. röntgen çekilemeyeceğini doktorum da söyledi en azından elle muayane eder dedi. kalça ağrısı için çok erken henüz normal değil dedi hatta iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi... bel fıtığıyla alakalı bi sorun olabilir bi kaç gün kullan eğer geçmezse mutalaka ortapediye git dedi :KK43:

bi süre sonra geçiyor mu bulantı? ben kahvaltıdan bi yarım saat önce alıyorum.İş yerinde baya zorlanıyorum bulantı yüzünden. .. röntgen çekilemeyeceğini doktorum da söyledi en azından elle muayane eder dedi. kalça ağrısı için çok erken henüz normal değil dedi hatta iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi... bel fıtığıyla alakalı bi sorun olabilir bi kaç gün kullan eğer geçmezse mutalaka ortapediye git dedi :KK43:

O zaman bu hafta içi bir ortopediye gitsen?Ben demir ilacını sabahın erken saatinde içip yatıyorum belki de o yüzden mide bulantısı çekmiyorum umarım en kısa zamanda bulantılar geçer :110:

Eczanede ki arkadas bana ilk ac karnina dene eger ki bulanti olursa kahvaltidan 1 saat sonra al dedi ben her zaman ogle iciyorum bebegim cok sukur bir sikintimiz olmadi simdiye kadae

16 haftalık hamileyim doktor demir ilacı verdi vitamin bitince bir daha alma dedi ama demir ilacında da vitamin var . Şimdi demir ilacıyla vitamin hapını bir arada kullanmam sıkıntı olur mu var mı bu şekilde kullanan mesela decavit ve gyno ferro kullanan?
ben aynı ilaçları kullanıyorum canım üstelik doktorum vardı ve hamileliğin sonuna kadar da kullanıcam. bi sakıncası olsa vermezdi heralde.

sabah aç karnına içmek zorunda değilsin yemeklerden bir saat sonra içmemi söylemişti bana eczacı, hiç de blantım olmadı. bir de öyle dene yine bulantı yaparsa doktoruna danış derim.

X