Vitamin hapı kullanmayan var mı

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
36
Selam arkadaşlar,
18 haftalik gebeyim 12. Haftadan beri elevit kullanıyorum ama bagirsaklarimi bozuyor bu vitamin.. bu vitamin hplarini kullanmak illa ki gerekli mi? Sanirim kullandirmayan doktorlar da varmis..

bence gerekli cnm bosuna vermiyo drlar ama elevitte domuz yagi varmis baska marka kullan bn decavit kullaniyorum 3 aydan beri

Domuz yağı mı varmış.. Decavit in içeriği aynı değil mi elevit ile neden elevit veriyorlar o halde?!

Bana doktorum ilk hamileligimde multivit vermisti istahimi cok acmisti 1.5 ayda 11.5 kilo almistim asıl kilo almam gereken son aylarda da 12.5 kilo alip tosbağa gibi olmustum yine hamileyim ayni doktora gidiyorum bu sefer vitamin vermedi beslenmeme her hamilenin yapmasi gerektigi gibi dikkat ediyorum sadece şükür bebegim saglikli.

Doktorum folic e devam et dedi baska bir vitamin vermedi bana. 13. Haftadayim bir dahaki kontrolum 16. Haftada. Netten arastirdim herzaman sart degildir yaziyor...

maksat butun vitaminleri aliyor olman illa belli bir marka olmasi gerekmiyor kaninsaki orana gore verir doktorun benim doktorum butun vitaminlerden kullandirdi sirayla decavit bikac ay bemix bikac ay elevit bikac ay doktoruna soylersen iyi gelmedigini degistirir

maksat butun vitaminleri aliyor olman illa belli bir marka olmasi gerekmiyor kaninsaki orana gore verir doktorun benim doktorum butun vitaminlerden kullandirdi sirayla decavit bikac ay bemix bikac ay elevit bikac ay doktoruna soylersen iyi gelmedigini degistirir
Teşekkürler canım hepinize teşekkür ederim bir dahaki kontrolümde değiştirmesini isteyeceğim..

Back
X