Vitamin????

kucukdunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
3
48
İstanbul
Gördüğüm kadarıyla herkes vitamin kullanıyor. Bunları siz mi doktordan istiyorsunuz, o mu gerek gördüğü için yazıyor? Ben de gayet zayıf, iyi beslenmeyen bir insanım. Hamileyim, ama bana vitamin verilmedi. Merak ediyorum. Bence bu birçok kadının şikayet ettiği doğum kiloları bunlardan geliyor. Sabah akşam çifter çifter vitamin kullanmak biraz garip değil mi? Yedikleriniz içtikleriniz size yeter bence. Sadece meraktan yazıyorum.

canım, ben kimsenin kendi kafasına vitamin kullanacağını sanmıyorum, hamilelerin kullanması gereken ilaçları drları yazıyor, dengeli besleniyorsa ve değerleri normalse dr hemen ilaç da yazmaz zaten.
hamilelere verilen de demir kalsiyum ve folik asit gb yediğimiz içtiğimiz gıdalardan tam olarak elde edemeyeceğimiz maddeler oluyor. bu maddeler dışardan desteklenmezse hamilelik anne için yıkıcı hale geliyor.

Selamlar,
17 haftalığım ve demir hapı kullanıyorum sadece. Doktorum vitaminleri birkaç ay daha yediklerinden temin et, miden iyiyse dedi. Sanırım mide bulantısı yaşayan kadınlar beslenmede zorluk çektikleri için desteğe ihtiyaç duyuyorlar. ya da onun gibi bişiiy:44:

bende kullandım ilk hamileliğimde ama çok zayıftım 6 aylık hamileydim 2 kilo almıştım bebeğim ufaktı doktorda vitamin vermişti bu sefer asıl olucak bakalım

doktorum verdi ama ben hiç kullanmadım açıkçası, midemi de rahatsız etti zaten, yediklerimle takviye olmuştur sanırım maşallah bebeğim gayet sağlıklı her an doğumu bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…