Viyana'dan ne alınır? Yardımcı Olabilirmisiniz?

Ferzane

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
354
42
623
41
Diğer
Arkadaşlar aranızda Viyana'da bulunanlar en iyisini bilirler diye düşünerek, sizlere sormak istedim.
Eşim hafta sonu Viyana'ya gidecek.

Ne alabilir?

Mesela almak istediğim kremler var gitmişken alabilir diye düşündüm ama her yerde her istediğimiz uygun fiyatta olmuyor malum.

Avene mesela dermokozmetik bir marka. Orada fiyatları buraya göre daha mı uygundur yoksa tam tersi mi?
Bir de burada Avene eczanelerde satılıyor dermokozmetik olduğu için orada da öyle mi?

Bir de makyaj malzemeleri fiyatları uygunsa oradan almasını isteyebileceğim şeyler olabilir bu konuda da aydınlatırsanız çok sevinirim.

Ayrıca daha başka neler alınabilir?
Sizin önerileriniz önemli benim için.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

Ben viyana 'ya gitmiş ve dermokozmetik mağazalarına bakmıştım.Aynı fiyat bence..

Ben viyana 'ya gitmiş ve dermokozmetik mağazalarına bakmıştım.Aynı fiyat bence..

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Hemen hemen aynı fiyattaysalar lüzumsuz yere uğraştırmamak lazım adamcağızı.

Başka önerileriniz varsa gitmişken alınabilecekler hakkında çok memnun olurum.

Herşey Euro fiyatına olduğu için bana pahalı gelmişti...Düşün Türkiye 'de tl ise orada Euro..Maaşları yüksek,onlara normal ama bize pahalı..Ben alacak bir şey bulamamıştım..Ha vanilyalı çay içmiştim çok hoşuma gitmişti...R ile başlıyordu...O alınabilir...Çok güzeldi..Liptonun ki okadar güzel değil..

Son düzenleme:

Herşey Euro fiyatına olduğu için bana pahalı gelmişti...Düşün Türkiye 'de tl ise orada Euro..Maaşları yüksek,onlara normal ama bize pahalı..Ben alacak bir şey bulamamıştım..Ha vanilyalı çay içmiştim çok hoşuma gitmişti...R ile başlıyordu...O alınabilir...Çok güzeldi..Liptonun ki okadar güzel değil..

Aa değişik bir öneri mutlaka isteyeceğim. Çay çok severim bu iyi oldu, çok teşekkürler.

Başka önerileriniz olursa diye merakla bekliyorum :)

Back
X