Salata Tarifi viyoleden 'avakado salatası' tarifi(resimli)

viyole

N & E & A
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.796
1
356
Muğla
kızarmış tavuk yanında sunulabilecek farklı ve hoş bir tat....

ilk önce avakadonun kabuklarını soyalım.uzunlamasına ortadan ikiye bölerek çekirdeğini çıkarıp bir kaba alalım.

1 adet avakado
1 limon
5 diş sarımsak
tuz
kırmızı toz biber
karabiber
1 adet taze soğan
2-3 dal maydanoz

Sarımsakları soyup ezdikten sonra avakadoyla birleştirelim ve püre haline getirelim.içerisine ince ince kıydığımız taze soğan ve maydanozu ekleyelim.tuz karabiber kırmızı toz biber ve limon suyunu da ilave ederek iyice karıştıralım.Bu karışımı servis tabağına alarak üzerini maydanoz ve toz kırmızı biberle süsleyelim.
AFİYET OLSUN

canım ben de bir internet sitesinden alıp avakado salatası denedim.benimkinde seninkinden farklı olarak sarımsaklı yoğurtla yapılmıştı gerikalan malzeme aynı.ama ben yiyemedim avakadoyu hiç beğenmedim.

canım ben de bir internet sitesinden alıp avakado salatası denedim.benimkinde seninkinden farklı olarak sarımsaklı yoğurtla yapılmıştı gerikalan malzeme aynı.ama ben yiyemedim avakadoyu hiç beğenmedim.

canım herkesin ağız tadı farklı oluyor işte ama bence bir de yoğurtsuz benim yaptığım gibi bir dene bakalım belki bu şekilde beğenirsin sositososito

sogan koymadan , yogurtlu ve bır kasık mayonezlı yapıyorum bende harıka oluyor ,bayılıyorum ..

senınkını de deenicem

sogan koymadan , yogurtlu ve bır kasık mayonezlı yapıyorum bende harıka oluyor ,bayılıyorum ..

senınkını de deenicem

hımmCADIARZU
yoğurt ve mayonezli evet güzel fikir bende onu deneyebilirim ama taze soğan çok yakışıyor bence...alkisalkisalkis.

Bu benim bildigim Avokadocreme ise, bu Nachosla iyi gidiyor. Avokado salatasini farkli yaparim. Avokado karidesle cok iyi gider. Avokado ve karides salatasi yaparim ben Cok lezzetli oluyor. Sonra tarif yazarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…