fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #1 merhabalar..vize için başvuru yapcam kızlar randevumu aldım, yalnız kaç para ödemem gerekiyor her sayfada farklı yazıyor. içinizde bunu ödeyen oldu mu nekadar ödediniz teşekkürler (aile birleşimi vizesi için) edit: fransız konsolosluğu
merhabalar..vize için başvuru yapcam kızlar randevumu aldım, yalnız kaç para ödemem gerekiyor her sayfada farklı yazıyor. içinizde bunu ödeyen oldu mu nekadar ödediniz teşekkürler (aile birleşimi vizesi için) edit: fransız konsolosluğu
Hosh Hayallerin Peşinde Kayıtlı Üye 10 Eylül 2011 171 175 123 Ankara 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #2 Başvurduğun ülkeye göre fiyatlar değişir. Hangi konsoloslukta randevu aldın?
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #3 Hosh .!.: Başvurduğun ülkeye göre fiyatlar değişir. Hangi konsoloslukta randevu aldın? Genişletmek için tıkla... fransız konsolosluğu
Hosh .!.: Başvurduğun ülkeye göre fiyatlar değişir. Hangi konsoloslukta randevu aldın? Genişletmek için tıkla... fransız konsolosluğu
Hosh Hayallerin Peşinde Kayıtlı Üye 10 Eylül 2011 171 175 123 Ankara 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #4 fanaa21 .!.: fransız konsolosluğu Genişletmek için tıkla... Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.html
fanaa21 .!.: fransız konsolosluğu Genişletmek için tıkla... Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.html
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #5 Hosh .!.: Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.html Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..
Hosh .!.: Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.html Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..
Hosh Hayallerin Peşinde Kayıtlı Üye 10 Eylül 2011 171 175 123 Ankara 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #6 fanaa21 .!.: çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba.. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi
fanaa21 .!.: çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba.. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi
fahri konsolos Ben giderim adım kalır mı acaba :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 8.367 5.409 248 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #7 fanaa21 .!.: çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba.. Genişletmek için tıkla... Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin.
fanaa21 .!.: çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba.. Genişletmek için tıkla... Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin.
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 26 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #8 Hosh .!.: Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi Genişletmek için tıkla... istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen fahri konsolos .!.: Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin. Genişletmek için tıkla... evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım
Hosh .!.: Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi Genişletmek için tıkla... istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen fahri konsolos .!.: Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin. Genişletmek için tıkla... evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım
yesmiko Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 1.214 1.110 133 37 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #9 fanaa21 .!.: istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım Genişletmek için tıkla... uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor
fanaa21 .!.: istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım Genişletmek için tıkla... uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 27 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #10 yesmiko .!.: uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor Genişletmek için tıkla... seyehat değil canım yukarda da belirttim aile birleşimi vizesi yani üç aydan fazla olanlar uzun dönem oluyor. fransada seyehat etmicem temelli kalcam
yesmiko .!.: uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor Genişletmek için tıkla... seyehat değil canım yukarda da belirttim aile birleşimi vizesi yani üç aydan fazla olanlar uzun dönem oluyor. fransada seyehat etmicem temelli kalcam
Alys Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 34.491 91.175 798 14 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #11 Vfs globalı arasanız ya, telefonda çok yardımcı oluyorlar. Ben başvururken 60 euro vize için, 40 euro da başvuruyu yapan aracı kuruluş için vermiştim.
Vfs globalı arasanız ya, telefonda çok yardımcı oluyorlar. Ben başvururken 60 euro vize için, 40 euro da başvuruyu yapan aracı kuruluş için vermiştim.
Alys Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 34.491 91.175 798 14 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #12 Huu eski konuymuş