- Konu Sahibi marlasinger7
-
Pasaportunuzu randevu günü alıyorsunuz diye biliyorum. Ben en son 2 sene önce almıştım. Vize ise ülkesine bağlı. Schengen vizeleri bir hafta on günde çıkıyor, ABD ve İngiltere idi sanırım onlar uğraştırıyor biraz. Bu işlemler size en kötü ihtimalle iki haftaya mal olur diye düşünüyorum.
Yoğunluğa bağlı olarak da değişir ama bu dediğim. Ben hep ticari vizeler aldım, siz turistik alacağınız için belki farklı olur. Çok uzun süreceğini sanmıyorum gene de. Hayırlısı olsun.
Pasaport 3 gün de geliyor evine ptt kargo ile
vizede 1 haafta içinde çıkıyor
Pasaport eger izmir,istanbul gibi buyuksehirdeyseniz 1 haftayi buluyor.Ben manisadan aldim 1 ay once 4 gunde elime ulasti randevu sistemi de yoktu bulundugum yerde.
Ayrica pasaport isin en kolay kismiymis bunu anladim.Vize icin canim cikti.Acente araciligiyla almaya calisiyorum ve 1 hafta oldu daha ses yok acenteden.Kabul edilmedi mi acabaSiz daha titiz olmalisiniz ingiltere baya zorluyor diye biliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İstanbuldayim
Ayy insallah hemen cikar izinkide yaa acenta araciligiyla degil benimki onlar daha cabuk cikariyormus
Okulumla gidicektik bu sene
1 gunde ikiside cikariyormus acentasok olmustum
Acenteyle tvsiye ettiler bana.Aman aman da fazla para almadim.80 lira verdim.Vize icin konsolosluktan randevu aldin mi?
Yok henuz almadim yarin pasaport isini halledelim bu sefer vize belgeleri icin kosturucam
Bence simdiden al vize randevunu ya da sor en erken ne zamana veriyorsunuz diye.Ben haziran basinda aradigimda temmuz 2 ye verebilirim demisti randevuyu.Pasaport cunku isin en kolay kismi.Vize icin banka hesabinda 3bin 4 bin gibi bir rakam istediklerinde ne yapacagimi sasirmistim.NE zor sey vize almak.
Çıkar çıkar 1 haftaya ben geçen hafta Almanya ya gittim turist olarak hemen çıktı vizem
Geçen sene de Yunanistan'a gitmiştim onda da hemen çıktı vizem
Hiçbirinde beklemedim işin rast gitsin inşallah
Amiin cok tesekkurler
Yunanistana gitme durumumuz var agustos ortasi gibi
Ama ingiltere de sart
Randevu alicam simdi
Ben de yunanistandan basvurdum.Cikar cikmaz gitmek istiyorum bakalim insallah sorun olmaz.
Ingiltereye egitim icinse cok sorun cikmaz diye dusunuyorum..
Yok egitim icin degil amcam halam filan orda kac senedir anca bu yaza kısmet oldu canim sıkıldıgında gidebilecek konumdayim artik farz oldu cikartmak
Superr ozaman.Firsat bu firsat git ingiltereye.Insallah bana da kismet olur ingiltere de once su orta Avrupayi bi fethedeyim :))
Cikarmisken vizeyi coklu girisli cikar.Madem canin sikldiginda gidebilecek durumdasin heryerlere gidersinn:)
Aynen oyle dusunuyorum insallah ya :) iyi tatiller simdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?