Ne kadar zor bir durum oldugunu biiyorum, hersey yoluna girecek merak etme...
Gecen yil bu zamanlar Last day for final assignment of into to geochemistrybende seninle hemen hemen ayni durumdaydim...
Yuksek lisans icin ABD ye basvurdum, bana cat vize verdiler, esim idari sorusturmaya kaldi, herkes kalkti gitti biz vize bekledik 4-5 ay , gidicez diye esim isten de cikti, dugu paralarinin hepsi kredi odeme ve gunluk yasama gitti, hayatimin en kotu gunleriydi
Cok yakin arkada bildigimiz arkadaslar, akrabalar, yeri geldi durmadan var mi bir gelisme dedi, biz yapmayin etmeyin dedikce, gelisme olunca zaten haber veririz, aklimiza geldikce uzulmekten baska birseye yaramiyor dedikce inadina sordular, o kadar meraktan olen bazi arkadaslar da vize cikinca tebrik bile etmediler, dillerinin ucuyla himm oyleymis dediler...
Sonunda ne mi oldu?
Vize cikti 1 yildir buradayiz esim de ise girdi gul gibi geciniyoruz, o fesat tiolerle butun bagimIzi kopardik, buraya adapte olduk mis gibi yasiyoruz...
Aynisi olan merak etme ama once cefasi gelecek ki sefasini sureceksin:)
Okulla konus donem erteletme yap, danismanin ve sekreterlikle gorus, durumun hakkinda bilgi ver, vize dolayisiyla geciktigini soyle, 6 ay icinde de cookk yuksek ihtimal islerin cozulmus olur zaten, gider ara donem baslarsin benim gibi...
Guzel haberlerini bekliyoruz...