vizem çıkmıyor herkes baski yapiyor :(

seymanur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
125
16
118
İstanbul
Uzun süreli vize alan var mı deli olcam uni başladı coktan ama ben iki aydır vizem çıkmadığı icin bekletiliyorum her aradığımda çıkmadı diyorlar.hayir sicilimde bişey olsa tamam dicem sebepsiz yere ya da turistik amaçla da gitmiyorum ne bu yani Zaten açıklama yapmak zorunda değiller. Cok sıkıldım artık evde oturup beklemekten

Son düzenleme:
bundan sonra aklinda bulunsun vize icin cok erken basvurmak. malesef bazi ulkeler takmiyor ne kadar magdur olabilecegini. 6 ay vize bekledik gecen yil.

bundan sonra aklinda bulunsun vize icin cok erken basvurmak. malesef bazi ulkeler takmiyor ne kadar magdur olabilecegini. 6 ay vize bekledik gecen yil.

6 ay mı :/ bana verdikleri kağıtta 30 gün yaz
mışlardı off o kadar sanssizim ki 6 ayda anca çıkar benimki

Son düzenleme:
vize işleri ülkeden ülkeye değişir
aynı anda göndersen bile farklı tarihlerde çıkabiliyo
çok erken başvurmak lazım
oradaki yabancılar polisiyle ilgili bi durum

bence googledan arat bulgaristan vizesi diye

Bilmiyorum ki Arattim zaten bi bilgi çıkmıyor hep vize islemi yapan sirketler bi de bulgar kızların Türk erkeklerini nasıl dolandirdigi ile ilgili seyler çıkıyo gulsem mi aglasam mi bilemedim

Bilmiyorum ki Arattim zaten bi bilgi çıkmıyor hep vize islemi yapan sirketler bi de bulgar kızların Türk erkeklerini nasıl dolandirdigi ile ilgili seyler çıkıyo gulsem mi aglasam mi bilemedim

erasmusla giden filan yok mu acaba o tarz sitelere bakarsan genelde vize konuları konuşuluyo
başka yapabileceğin birşey yok bekleyeceksin
konsolosluğu ara bi sor ne zaman çıkar diye

Uzun süreli vizelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor, peki sana belgeleriniz eksik ya da belgeler güvenli değil gibisinden bir açıklama yaptılar mı?

Uzun süreli vizelerde ciddi sorunlar çıkabiliyor, peki sana belgeleriniz eksik ya da belgeler güvenli değil gibisinden bir açıklama yaptılar mı?

Bütün belgelerim tam sirket aracı olduğu için onlar hallettiler konsoloslukta da uzun uzun incelediler bazilarina çok cektiriyorlarmis soru sorarken filan bende gulerek filan yaptilar sorguyu bu neyin uzamasi anlamadim ki

Ne kadar zor bir durum oldugunu biiyorum, hersey yoluna girecek merak etme...
Gecen yil bu zamanlar Last day for final assignment of into to geochemistrybende seninle hemen hemen ayni durumdaydim...
Yuksek lisans icin ABD ye basvurdum, bana cat vize verdiler, esim idari sorusturmaya kaldi, herkes kalkti gitti biz vize bekledik 4-5 ay , gidicez diye esim isten de cikti, dugu paralarinin hepsi kredi odeme ve gunluk yasama gitti, hayatimin en kotu gunleriydi
Cok yakin arkada bildigimiz arkadaslar, akrabalar, yeri geldi durmadan var mi bir gelisme dedi, biz yapmayin etmeyin dedikce, gelisme olunca zaten haber veririz, aklimiza geldikce uzulmekten baska birseye yaramiyor dedikce inadina sordular, o kadar meraktan olen bazi arkadaslar da vize cikinca tebrik bile etmediler, dillerinin ucuyla himm oyleymis dediler...
Sonunda ne mi oldu?
Vize cikti 1 yildir buradayiz esim de ise girdi gul gibi geciniyoruz, o fesat tiolerle butun bagimIzi kopardik, buraya adapte olduk mis gibi yasiyoruz...
Aynisi olan merak etme ama once cefasi gelecek ki sefasini sureceksin:)
Okulla konus donem erteletme yap, danismanin ve sekreterlikle gorus, durumun hakkinda bilgi ver, vize dolayisiyla geciktigini soyle, 6 ay icinde de cookk yuksek ihtimal islerin cozulmus olur zaten, gider ara donem baslarsin benim gibi...
Guzel haberlerini bekliyoruz...

Bi kac kisi burdaki hesabimi bildigi icin yazdiklarimi sildim ama sen silmeden okumussun ya razıyım tebrik etmesinler daha vize cikmadan bu kadar dert ettiler kendilerine zaten. Cevremdeki insanları tanımış oldum okulum ertelendi ama gittigimde okula sehire adapte olabilmem icin bekliyorlar.sen ve esin adina cok sevindim yazdiklarin beni ne kadar mutlu etti icime su serpti anlatamam insallah ben de buraya guzel haberlerimi yazarim :)

Canm keske kısa vizeyede basvursaymısın benm erkek arkadasım cek cum. gttii erasmusla kısa vizesi bir haftada cıktı gitti cek cum.. Uzun vizesi cıkncada dondu turkıyeye geri gitti..

Canm keske kısa vizeyede basvursaymısın benm erkek arkadasım cek cum. gttii erasmusla kısa vizesi bir haftada cıktı gitti cek cum.. Uzun vizesi cıkncada dondu turkıyeye geri gitti..

Çok mantıklıymis hic aklıma gelmemisti boyle bişey.. bu kadar uzayacagini bilseydimmm :/

Son düzenleme:

Hic merak etme yazacaksin
Boyle birsey yasadiklari zaman zaten havasini atacak olan insanlar, herkesi kendileri bilip basta kompleks yapiyorlar, baska aciklamasi yok, sen hic takilma insan boyle boyle olgunlasiyor...
Danismaninla surekli irtibatta kal...
Hayatinin tek cikis yolu buymus gibi dusunme, gundelik hayatina devam et, ben mahvettim bari sen etme
Ailene daha iyi bir gelecek icin bu riski alman gerektigini, dolayisiyla bu zamani vermen gerektigini anlat, benim sinaviydi kabuluydu 1.5 yilimi aldi, ki yasim 27...
Bundan sonra da gul gec, kim ne derse desin takilma...
Son olarak ben sansizim, gelip beni bulur deme, bende oyleydim hakikaten gelip bulurdu. Sen hayata gulumsersen hayat da sana gulumser!!!

Ozaman guzel haberimi vereyim bugün çıktı vizem baya akraba evdeydi senin de vizen cikmadi gitti dediler ben de iyi hatirlattiniz Konsolosluğu arayayim dedim. Vizem çıkmış :) geldim anneme soyleddim bütün akrabalar mor :) :) oh ya rahatladim desteklerin icin cok saol gercekten heseyin yeri zamani oldugunu Allah cok guzel gosterdi bana :)

Coookk sevindim
Farketmedim mesajini, oyle gezinirken rastladim cevabina, gercekten cok sevindim...
Farkli ulkeler ama gene de sormak konusmak istedigin olursa yardimci olmak isterim...
Bundan sonra herseyin tadini cikar en kotu gunlerinde boyle olsun umarim.
Akrabalarin orada olmasi da harika olmus

Evet evet teşekkür ederim gercekten :) amin inşallah haftaya gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum :)
Sen amerikaya gitmissin bulgaristan yine küçük ya halledicem bi sekilde rahat olup guzel dusunerek alismam lazimm
Hep buralarda olcam zaten umarim yine konuşuruz derdim olmasa da :)

Farkli bir yere alismak inan zaman zaman zor oluyor, ama zamanla keyif haline donusuyor.
Daraldigin zamanlarda insanlar neleri hallediyor ben bunu mu yapacagim de, ben her zaman ustesinden boyle geldim
Fakat yasanilan keyif, basarma duygusu, deneyim asla hic birseyle degisilmez.
Ustelik sen kultur olarak daha benzeyen bir yere gideceksin, yeme icme de, ya da yasantida cok zorluk yasamazsin bence.
Zaten ben gitsem hic yadirgamazdim herhalde, hem trakyaliyim, hem de gocmenim
Arada mutlaka konusuruz...
Bu guzel gunlerinin ve yeni keyifli hayatinin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…