vizon rengi oturma grubuma nasil bir fon perde almaliyim

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.080
2.023
158
Vizon rengi oturma grubum var. Istikbal in aspendos modeli. Nasil bir fon perde almaliyim. Ne renk olmali. Duz mu olsa , cicekli mi olsa kararsizim fikir veren olursa Cok sevinirim .

Vizon rengi oturma grubum var. Istikbal in aspendos modeli. Nasil bir fon perde almaliyim. Ne renk olmali. Duz mu olsa , cicekli mi olsa kararsizim fikir veren olursa Cok sevinirim .
Keşke fotograf atsaydınız daha uyumlu karar verirdik . Bende evim için vizon düşünüyorum banada fikir olurdu hem

Keşke fotograf atsaydınız daha uyumlu karar verirdik . Bende evim için vizon düşünüyorum banada fikir olurdu hem
Cepten girdigim icin foto atamiyorum. Istikbal aspendos modeli. Pc den giriyorsaniz , imkaniniz varsa rica etsem bakabilir misiniz nette resimlri var. Istikbal aspendos yazinca cikiyor. Fikirlere ihtiyacim var.

turkuaz çok yakışır bence , çiçekli desen bir süre sonra göz yoruyor diye düşünüyorum...

Cepten girdigim icin foto atamiyorum. Istikbal aspendos modeli. Pc den giriyorsaniz , imkaniniz varsa rica etsem bakabilir misiniz nette resimlri var. Istikbal aspendos yazinca cikiyor. Fikirlere ihtiyacim var.
istikbal-aspendos-dlx-tkm-embos-viz-130613-1-0.webp

Benimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdim

Benimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdim
resmi koydugunuz icin tesekkur ederim. kahverengi fon mu kullandiniz.. tam anlayamadim. gubes kaliyor derkenk? tulleriniz sutlu kahve fonlar kahve mi k? koyu mu duruyo peki

resmi koydugunuz icin tesekkur ederim. kahverengi fon mu kullandiniz.. tam anlayamadim. gubes kaliyor derkenk? tulleriniz sutlu kahve fonlar kahve mi k? koyu mu duruyo peki
Ay gunes yazicaktim ah bu dokunmatik telefonlar yokmu
Fonlar kahverengu tuller sutlu kahve ev gunes aldigindan koyu kalmiyor karanlik bir evse karartabilir

Ay gunes yazicaktim ah bu dokunmatik telefonlar yokmu
Fonlar kahverengu tuller sutlu kahve ev gunes aldigindan koyu kalmiyor karanlik bir evse karartabilir
Evim aydinlik . Benim de tullerim gunesligim kirik beyaz. Fonda kararsizim. Kirlentlerle ayni modelde don yaptirsam ? Hani bu kirlentlerin benzeri bir cicekli fon secip,ayni consanguinidad r ufak kirlent yaptirsam abes durur mu acaba

Ben koltuktan farklı renkler sevmiyorum perdede ben olsam vizon ekru tonlarda çiçekli fon yaptırırdım tülle de uyum sağlardı farklı renkten sıkılabilirsiniz bence zamanla

Tesekkurler. Peki mor ya da turkuvaz kirlent de yapsam mi ayni fondan ?

rica ederim...
bence evet, aynı tondan olsun ama onları desenli kumaştan seçin...
hani simetrik desenli, şehir konseptli ya da çiçekli falan..
biraz hareket kadar, hoş olur gibi..

rica ederim...
bence evet, aynı tondan olsun ama onları desenli kumaştan seçin...
hani simetrik desenli, şehir konseptli ya da çiçekli falan..
biraz hareket kadar, hoş olur gibi..
Tesekkurler :) Duz turkuvaz fon ve turkuvaz desenli kirlent diyorsunuz Yani :)

Back
X