Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke fotograf atsaydınız daha uyumlu karar verirdik . Bende evim için vizon düşünüyorum banada fikir olurdu hemVizon rengi oturma grubum var. Istikbal in aspendos modeli. Nasil bir fon perde almaliyim. Ne renk olmali. Duz mu olsa , cicekli mi olsa kararsizim fikir veren olursa Cok sevinirim .
Cepten girdigim icin foto atamiyorum. Istikbal aspendos modeli. Pc den giriyorsaniz , imkaniniz varsa rica etsem bakabilir misiniz nette resimlri var. Istikbal aspendos yazinca cikiyor. Fikirlere ihtiyacim var.Keşke fotograf atsaydınız daha uyumlu karar verirdik . Bende evim için vizon düşünüyorum banada fikir olurdu hem
Vizon rengi oturma grubum var. Istikbal in aspendos modeli. Nasil bir fon perde almaliyim. Ne renk olmali. Duz mu olsa , cicekli mi olsa kararsizim fikir veren olursa Cok sevinirim .
Cepten girdigim icin foto atamiyorum. Istikbal aspendos modeli. Pc den giriyorsaniz , imkaniniz varsa rica etsem bakabilir misiniz nette resimlri var. Istikbal aspendos yazinca cikiyor. Fikirlere ihtiyacim var.
Benimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdimVizon rengi oturma grubum var. Istikbal in aspendos modeli. Nasil bir fon perde almaliyim. Ne renk olmali. Duz mu olsa , cicekli mi olsa kararsizim fikir veren olursa Cok sevinirim .
Kucuk kirlentlerini de turkuvaz yapsam daha mi iyi olur hatta ? Ne dersiniz..Kucuk kirlentleri cicekli , kendi vizon..turkuaz çok yakışır bence , çiçekli desen bir süre sonra göz yoruyor diye düşünüyorum...
evet oturma grubum aynen bu.
He tamamdri dogru urunu yukledigime sevindimevet oturma grubum aynen bu.
resmi koydugunuz icin tesekkur ederim. kahverengi fon mu kullandiniz.. tam anlayamadim. gubes kaliyor derkenk? tulleriniz sutlu kahve fonlar kahve mi k? koyu mu duruyo pekiBenimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdim
tesekkur ederim :b)He tamamdri dogru urunu yukledigime sevindim
Arkadadlar daha kolay yorum yapr
Gule gule kullanin bu aradad
Ay gunes yazicaktim ah bu dokunmatik telefonlar yokmuresmi koydugunuz icin tesekkur ederim. kahverengi fon mu kullandiniz.. tam anlayamadim. gubes kaliyor derkenk? tulleriniz sutlu kahve fonlar kahve mi k? koyu mu duruyo peki
Evim aydinlik . Benim de tullerim gunesligim kirik beyaz. Fonda kararsizim. Kirlentlerle ayni modelde don yaptirsam ? Hani bu kirlentlerin benzeri bir cicekli fon secip,ayni consanguinidad r ufak kirlent yaptirsam abes durur mu acabaAy gunes yazicaktim ah bu dokunmatik telefonlar yokmu
Fonlar kahverengu tuller sutlu kahve ev gunes aldigindan koyu kalmiyor karanlik bir evse karartabilir
Tesekkurler. Peki mor ya da turkuvaz kirlent de yapsam mi ayni fondan ?mor ya da turkuaz çok yakışır bence... hayırlı olsun![]()
Tesekkurler. Peki mor ya da turkuvaz kirlent de yapsam mi ayni fondan ?
Tesekkurler :) Duz turkuvaz fon ve turkuvaz desenli kirlent diyorsunuz Yani :)rica ederim...
bence evet, aynı tondan olsun ama onları desenli kumaştan seçin...
hani simetrik desenli, şehir konseptli ya da çiçekli falan..
biraz hareket kadar, hoş olur gibi..
bence de öyle çok güzel olur...Tesekkurler :) Duz turkuvaz fon ve turkuvaz desenli kirlent diyorsunuz Yani :)