Voıt lc 400 mü ? dynamic 950 mi ?

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
4
318
Arkadaslar kosu bandı mı elıptık bısıtlet mı derken elıptık bısıklet hakkında daha faydalı seyler duyunca elıptık almaya karar verdım ama o kadar cok urun var kı aklım karıştı .Suan için voıt lc 400 ve dynamic 950 arasında kaldım .Bunun dsında tavsıyesı olan varsa alabılırım .

Merhabalar Lc-400 Eliptik Bisiklet Seleli, dynamic 950 eliptik bisiklet selesizdir. Lc-400 Eliptik bisiklette extra olarak twist ve dumballar vardır. Bu özellikler itibariyle daha avantaklı görünmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ürün evet saydıgınız özellıkler acısından ustun gözukuyor fakat voıt mekanık dynamıc manyetık oyuzden aklım karıstı

dynAMIC 950 YI ALALI 2 HAFTA OLDU SUAN İÇİN MEMNUNUM

En fazla ne kadar kalabiliyorsunuz üzerinde? Benim en düşük zorluk ayarinda olmasına rağmen, aynı cihazda 5 bilemedin 10 dakika kalabiliyorum, spor salonlarında yarım saat kalabiliyordum çok rahat, benim cihaz mı fazla sıkı yoksa genel bir problem mı bu modellerde acaba?

ürün evet saydıgınız özellıkler acısından ustun gözukuyor fakat voıt mekanık dynamıc manyetık oyuzden aklım karıstı

dynamıc 950 her bakımdan ustundur lc 400 den. ılk olarak manyetık pedal dırencıyle cok kalıtleı bır pedal yapısına sahıptır. sessız calısır. elıptık sporda zaten sele ıle rahat hareket yapılamadıgından sele tercıh edılmez. o yuzden ben dynamıc 95

Dynamic 950 Manyetik Eliptik Bisiklet

Back
X