- 20 Şubat 2012
- 115
- 23
- 298
- Konu Sahibi Minicik_kedicik
-
Siz kime ameliyat olmuştunuz acababen bi revizyon hastasıyla konuşmuştum kızın burnu çok kalkık ve kısaydı .sonuç daha yeni 1 ay olmuş ama doğala dönmüş tü .tabi bu benim fikrim emim olmadan karar verme bak çok iyi araştır bizzat hastalarını bul instgramdan .bunları sana kötü tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum inşallah herşey gönlünce olur
Memnun mu arkadaşınızBenim en yakın arkadaşım kendisine ameliyat oldu 1,5 ay oldu sanırım. Ben de görüşmeye gittim ancak ona ameliyat olmadım.
Evet çok memnun. Bence de burnu gayet güzel oldu zaten beğendim ben de. Sadece asistanını hiç sevmiyor ondan pek memnun değildi bildiğim kadarıyla.Memnun mu arkadaşınız
Volkan Kahya KBB uzmanı Benım yurt dışından ıkı arkadasım ona amelıyat oldu bırını çok memnun dıgerı memnun olmadı .Ben de görüşmeye gıtmıstım ama olmak ıstemedım . plastık cerrahlar ile görüştüm .Ve baska bır doktora oldum çok Da memnunumBen hala araştırma aşamasındayım. Ameliyattan değil ama ameliyat sonra kötü olma durumu beni çok korkutuyor. Zaten takıntılı bir insanım birde kötü birşey ile karşılaşırsam sonucunda çok mutsuz olurum. Şuan İlker Koçak'ı araştırıyorum.
Kime ameliyat oldunuz acabaVolkan Kahya KBB uzmanı Benım yurt dışından ıkı arkadasım ona amelıyat oldu bırını çok memnun dıgerı memnun olmadı .Ben de görüşmeye gıtmıstım ama olmak ıstemedım . plastık cerrahlar ile görüştüm .Ve baska bır doktora oldum çok Da memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?