Adet dönemlerinde transamine hap vardı onları iciyordum fakat sonradan kalktı Hollanda da kuzenimde aynı hastalıkta onun ilaçlarından alıyordum siz o dönemde hap kullanmıyor musunuz kanı pıhtılastırması icin? Yani eskiden vardı sonra kalkttı bana damardan transamine yapılacagı söylendi muadili cıktımı bilmiyorum ama öyle zor olurdu 1 hafta adet sürdümü ginde. Üc kere damardan ügne alınacak denmişti zaten sonradan evlendim burda ilac sıkıntısı hiç yasamıyorum kutularca veriyor doktorum özellikle hamilelik dönemimde 60 kutuya yakın verildi ilacım icin ayrı bi mini buzdolabı aldık malum dolapta kalmalı. Burda iğnemi yapıyorlar sıkıntı yasamıyorum ama yani beceremiyor her doktor ilacı hazırlamasından tutun damar yolunu bulmakta cok zorlanıyorlar Türkiyede daha kolay bulunuyordu. Bide hastane evime yakındı hatta damar yolumu acıyorlarda ben ignemi kendim yapıyordum yavas yavas yapılması gerektigi icin kendim ilacıda hazırlayıp yapıyodumda alısmıstı ordaki insanlar . Yani afedersiniz de halen birliktelik olmadımı sizde? hani endise etme kanama önlemebilecek kanama asıl zor olan dogumdaki kanama durumu bence
Doktorumuzda bebek dogduktan sonra kan tahlili falan alıp o zaman anlasılır dedi ama fetal dna dan cıkar mıydı bilmiyorum. İnsallah rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin