The show will will air on on Tuesday, December 8 on CBS, while the taping of the the 20th anniversary lingerie show will take place on 8th November in Lexington Armory, New York. The music performers were also announced last week. Rihanna, The Weeknd, and Selena Gomez will all take the stage during the annual event to perform. As always, Rihanna is expected to perform her new singles from her her upcoming album entitled “Anti”.
İşte Secret’ın Milyon Dolarlık Sütyenini Taşıyacak ‘Melek’!
kadınlargeçiti
Her yıl heyecanla karşılanan Victoria’s Secret defilesi, bu yıl da merakla bekleniyor. 8 Aralıkta ekranlarda olacak milyon dolarlık sütyen `Fantasy Bra‘nın tanıtımı yapıldı. Bu sütyeni taşıyacak ‘melek’ ise açıklandı.
VS, önceki yıllara göre daha renkli bir tasarıma sahip tek bir sütyen hazırladı. Geçtiğimiz yıl iki ayrı Fantasy Bra tasarlayarak bir ilk yaşamıştı. Bu yıl tasarladığı sütyen, yaklaşık olarak 6 bin 500 elmas, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars taşı ile süslü. Tüm bu taşlar 18 karatlık bir altın sıra üzerine dizili.
Fantasy Bra üzerindeki mücevherlerle havai fişeği andırıyor. 2 milyon dolarlık bu sütyeni ise Lily Aldridgetanıtacak.