Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok atmadan bi hamama götürün hayrınıza bi temizleneyimbizde senı sıteden atıcaz![]()
oooooooo ooojjjjjgeldin görüNceli fetibörrrrr naberrrEn sevdiğim pasta fetibörlü pasta![]()
KEYFİYOLUNDA mı conem?Yok atmadan bi hamama götürün hayrınıza bi temizleneyim
Ben bi güzellik uzmanına görüneyim doğru diyorsunSorunlarınız var , neden görmezden geliyorsunuz ? Uzmana gitmenizde fayda var..
sen bi ara koförlük yapmıyomuydunmu iştenmı attılar senı?Tırnaklarım o kadar uzun ki içi kir dolu
Kadın olamamak nasıl bişey anlatsana? Çok özeniyorsunuz değil mi buradaki sohbetlerimize, ayrılamıyorsunuz. Biriniz gidip biriniz geliyor o yüzden. Ne güzel varlıklarız değil mi biz kadınlar :)Kocam eve almıyor beni bıyıklarını al askerlik arkadaşıma benzemişsin dedi çok mağdurum
Benim ki dert değil mi çok pasaklıyımBurda gercekten derdini paylaşanlar var. Sizin gibi dalga gecmiyorlar. Bu yaptiginiz cok saygisizca.
Evet nerden biliyorsunuzsen bi ara koförlük yapmıyomuydunmu iştenmı attılar senı?![]()
Burada seni zorla duşa mı sokacagiz? Yada hadi banyo saatiniz geldi banyoyaa mi diyecegiz?Benim ki dert değil mi çok pasaklıyım
sen herkes tarafından orta parmakla gösterılen bı ınsansın o yuzden kımse senı unutmazEvet nerden biliyorsunuz![]()
Hmmm içimden kıl çıkan pasta mıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dogum-gunu-pastasi.680590/ bu konu sana tanıdık geldımı conem?![]()